יש לי שאלה...

../images/Emo65.gifיש לי שאלה...

האם גם לכם יש משפט שהבטחתם לעצמכם לא להגיד לילדים שלכם????? אני למשל, שהייתי ילדה ולא רציתי לגמור את האוכל, היו אומרים לי " הביס האחרון זה הכוח , חייבים לגמור הכל"......... היום בהיותי אמא , הבטחתי לעצמי לא להשתמש במשפט הזה. אתמול הייתי אצל ההורים שלי , ומאור אכל עוגה והשאיר בדיוק 2 ביסים,ולא רצה להמשיך, אז לקחתי ממנו את הצלחת ו.....אני אכלתי את מה שנשאר. ואז הזכרתי לאבא שלי את המשפט שהם היו אומרים לי,והוא אמר לי , אם תגידי פעם אחת ותראי שזה עובד והילד אוכל הכל , גם את תגידי, אני מבטיח לך. אמרתי לו שייתכןשאם אני אראה שזה עובד אני כן אשתמש בזה, אבל כל עוד לא התחלתי אז........... האם גם לכם יש משפטים כאלו?

2שנילי

New member
כשתהיה גדול יותר, תבין

אוי, זה משפט שאני כל כך שונאתואני מאד מאד משתדלת לא להגיד אותו!!!

כל האמרות שקשורות באוכל

אחריי לא כל כך רצו עם האוכל , אבל אצל אבא שלי וסבתא שלי זה תמיד היה נושא כזה שכל הזמן מדברים עליו, כל הזמן משדלים לאכול וכו´ (אולי קשור לזה שהם ניצולי שואה). הבטחתי שאני לעולם לא אציק לילדיי עם אוכל אבל קיבלתי ילד במשקל 690 גרם שלא גדל והיה חייב להגיע ל- 8 ק"ג כדי לעבור ניתוח ובכלל ילד שלא אוכל אם לא מזכירים לו. עכשיו כשעומר כבר במשקל סביר (נניח ש- 12 ק"ג בגיל 4 זה סביר...) ואוכל סה"כ בסדר, אני עדיין מציקה לו לפעמים עם האוכל ואח"כ תמהה על עצמי. ברור לי שהכי בריא לא להיות מוטרד מאוכל ולאכול רק כשרעבים (הלוואי עליי...מהכיוון ההפוך), ועדיין אני כל הזמן טרודה בשאלה אם עומר אכל ומוכנה שיאכל ה- כ - ל , רק שיאכל. מאחר ועם אופיר אני אחרת לגמרי , אני נותנת לעצמי"הנחות" ואומרת שההטרדות שלי נובעות מזה שהוא פג ורזה ולא מזה שאני נהיית דומה לסבתא שלי...

amadad

New member
הבטחות

אני הבטחתי לעצמי פעם לא להיות כמו ההורים האלו שמדברים רק על חיתולים ועגלות וגרפס וכו´.... נו אז הבטחתי....

למעלה