יומולדת

eynav br

New member
../images/Emo65.gifיומולדת../images/Emo65.gif

טוב אז ככה, היה הרבה הרבה יותר טוב מד"כ, אומנם לדעתי זה לא ממש היה לשרית אלה יותר למעריצים שלה. ז"א לא בדיוק חגגנו עם שרית אלה כל אחד בנפרד נכנס, אמר מזל טוב, הצטלם והלך..יותר הרגיש כמו מפגש מעריצים... למרות זאת היה הרבה יותר נחמד מהפעמים הקודמות שכולם נדחפו במשרד, היה צפוף ודוחה. אז תודה עדי, אבי ומי שעוד היה קשור לזה שעשיתם את זה הפעם ככה שכל פעם נכנסו זוג/שלישיה, והיו עם שרית מספר ד' לבד.. אני נהנתי , חברה שלי ברחה לי באמצע החוצה..חח(אגב, רותם, היא אכלה סרטים על מה שהיה, קיצר, היא מזה מצטערת.. .)אז יצא שהייתי לבד, שרית, את הוכחת שאת קוראת את ההודעות פה אז... איחלתי לך היום רק מזל טוב אבללללל אני רוצה להאחל לך גם המון המון בריאות, אושר, עושר, אהבה והמון הצלחה! שתהיה לך שנה טובה, מוצלחת. היו עוד כמה דברים קטנים שהייתי שמחה להבהיר, כי דיברנו על זה ואולי לא הבנת כל כך?!?! אולי סתם זאת הרגשה.. טוב חפרתי. קיצר... היה שווה! בכלל היה אחלה של יום היום! והיה נחמד לראות את חלקכם תמונה תבוא בהמשך

תמונה יפה

תעלו עוד עם יש לכם אותי צילמו עם שרית ראיתי שעוד לא העלו את התמונה אני הצטלמתי אחרונה

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif אני איתך עינבי

קודם כל היה נחמד מאוד לראות אותך, וגם עוד כמה וכמה...כמה שלא ראיתי כבר זמן מה והיה מפתיע לדבר איתם (תומר הכונוה אלייך חמוד
), ובכל אופן, אני חייבת להסכים איתך שהיה הרבה יותר טוב מפעמים קודמות..לא היה דוחק, גם לא היו מליוני אנשים כמו בפעם שעברה, מה שהיה כ"כ יותר נוח ונעים. וזה מצוין לעשות את זה בצורה כזאת שכל אחד נכנס או לבד, או בזוגי, או שלישיה ומדבר עם שרית כמה דקות...הכי מסודר, אין דוחק, איו צפיפות, כולם יכולים לדבר איתה ולהגיד לה מה שהם רוצים ובפרטיות. נהנתי מאוד, היה כיף לבוא לראות אותכם, לראות את שרית, לאחל לה מזל טוב
. מקווה שיהיה לה יומולדת מקסימה, שתהנה. ורתם כפרע, אני מחכה לראות את התמונות שלייייי
היה ממש כיף לראות אותך, ותאמין לי גם אתה התחתכת
...חח מצחיק אחד..

neshama20

New member
לצערי נמנע ממני לבוא

למרות שתיכננתי את זה כמה ימים מראש. פאשלה של הרגע האחרון! ואני נורא מצטער על כך במיוחד משום שזה מפגש של פעם בשנה, ואני מאוד רוצה לראות את שרית ולומר לה תודה רבה. אני מאחל לשרית היקרה הרבה בריאות הצלחה אושר ועושר ושלא תפסיק לשיר ולחייך. ואני מתנצל נורא שלא אמרתי לך פנים מול פנים שזה משהו אחר.

היא הרבה פעמים מזכירה את זה

המון פעמים יצא לי לשמוע אותה אומרת שהיא קוראת כאן בהקשרים שונים .. אבל עדיין

היה כייייייייף

היה יותר ממדהים!
שריתי היית כ"כ יפה ומהממת את בנאדם כ"כ מיוחד שאין לי מילים לתאר את זה בכלל
לעומת שנה שעברה מאוד נהנתי היה את הלבד הזה עם שרית ואת תשומת הלב שהייתה חסרה שנה שעברה.. בקיצצור היה מאוד כיף! שריתי אני אוהבת אותך מאאאאאאאוד

Music4Life

New member
רותם../images/Emo35.gif איפה אתה../images/Emo35.gif

איזה יומיים לא ראיתי אותך מחובר... אפשר לקבל בבקשהההה את התמונות שלי עם שרית? (היו 2 למיטה זיכרוני) תודה תודה
ואתה יכול להעלות אותן לפה בשמחה.

R o T e M18

New member
הינני כאן../images/Emo70.gif

אז כן נעלמתי ליומיים בגלל שהייתי בצפון. אז הינה חזרתי לכאן - והתמונות כבר בדרך... ניבה
מאוד שמחתי לראות אותך אחרי המון זמן כמו כן עוד כמה מעריצים כמו אורטל ודלית,בתאל, ספיר ועוד כמה וכמה.. לי היה ממש נחמד ביומולדת בהחלט לא היה דוחק וחונק כמו בשאר השנים שחגגנו לשרית. כל פעם נכנסו זוג לכמה דקות עם שרית
אני מיהרתי טיפה ללימודים אם לא הייתי נישאר עוד.

Music4Life

New member
אנחנו היינו הזוג הכי יפה../images/Emo13.gif

חחחחחחחח....אפילו עדי חשבה
האמת לא הייתי חושבת להכנב לשם עם מישהו אחר מלבדך
כפרוללללל היה כיף לראות אותך באמת...חבל שהלכת כ"כ מהר. את זה אפשר תמיד לסדר אבל.... אז אני מאוד מחכה לראות את התמונות שלי, בא לי לראות כבר איך הן יצאו. מקווה שהיה לך כיף בצפון, ושיהיה ערב משגע בנתיים

Music4Life

New member
תווווודה דרלינג../images/Emo25.gif

תודה רבה...יצא יפה
הראשונה מעט מטושטשת אבל לא נורא...
כפרות עלייך יקירי

למעלה