יומולדת לאיציק!

Roncha87

New member
../images/Emo65.gifיומולדת לאיציק!../images/Emo65.gif

חברים יקרים! היום יש יומולדת למנהלנו היקר- האיש והאגדה- יצחק! אז איש, המון המון מזל טוב, הרבה הצלחה, הגשמה ובריאות. תעשה חיים היום, שיהיה לך יום מלא שמחה, חיוכים ודברים טובים! יומולדת שמח!!!

Ch3nf3l

New member
ייצק! מזל טוב!!

אתה סוף סוף בגיל ההוא של אחרי הצבא! אתה כבר ילד גדול, יכול ללכת לסיבובי בטריות לבד. בכל אופן, שיהיה לך עד 122, ושתמשיך להיות המלכא של הפורום הזה, ולהיות המרוקאי הכי פולני בשטח. המון הצלחה באזרחות (ושאר המקצועות שנפלת בבגרות שלהן. סתם, סתם...) ועם הבחורות (שיד'ך).

jess r

New member
יומולדת שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

בהצלחה בכל מה שתעשה, ממה שהספקתי להתרשם אתה בטח תצליח לא משנה במה תבחר. אתה אחלה בנאדם
שיהיו לך הרבה מתנות, וכיף, ובילויים ורק בריאות

sivosh

New member
מזל טוב! ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

Angelus

New member
תודה רבה רבה!

אני ממש מעריך את זה. ראשית, חיה התקשרה אלי בבוקר מרומניה.. לא יכולתי שלא להתרגש מהמעמד שמישהו התקשר אלי מחו"ל.. אז גם אם תראי או לא תראי את ההודעה הזאת, ולמרות שאמרתי לך את זה כבר בטלפון, תודה רבה. רונה, תודה על זה שהשתדלת בכל צורה אפשרית להעביר לי את ההודעות, זה מראה הרבה.
קיבלתי את כולם (אלא אם כן יש אחד בדואר
) ורשמתי לך במסנג'ר כבר את ההמשך.. מוריה היקרה, תודה על ההודעה. אחח.. את כזאת נשמה טובה ולא אכפת לי כמה תכעסי על זה שאנחנו אומרים את זה יותר מדי. פדידה, צפרעליך שהתקשרת ב 00:00 בדיוק.. שיחקת אותה. חסרת לי ביום הולדת השנה.. לא אשקר. יוה, נעלמת לי מהמסנג'ר לאחרונה. מה נסגר עם הלימודים שלך? הם גוזלים זמן איכות במסנג'ר.. sort your priorities.
וכמובן, תודה רבה על מה שרשמת.. חנצ'וק, ג'וני, מוטזק (אני מתנצל, אבל אני לא חושב שאני זוכר את שמך), וסיון -- תודה! והמוסיקה של האוסקר מתחילה להתנגן כי חפרתי.. שוב.. אבל באמת רציתי להודות לכם כמו שצריך כי אתם תותחים.

steelwater

New member
איציק היקר שלי

מצטערת שלא כתבתי לך אתמול, פשוט הייתי ממש עסוקה. שיהיה לך המון המון המון מזל טוב, יומולדת שמח ורק נחת!
איציקון, אני ממש שמחה שהכרתי אותך! אתה יודע גם אני חולה עליך וחושבת שאתה בנאדם מתאים ו-One of a kind! אין מספיק מילים לתאר.
מי יתן וכל משאלותיך יתגשמו, שהאזרחות תעשה לך רק טוב ותהנה בה המון, ושיהיה לך טיול נהדר איפה שלא תבחר. כבר אמרתי כמה פעמים בעבר שאני רואה אותך מגיע לגדולות, ואני עדיין רואה את זה קורה! אוהבת אותך המוני המונים!
יעל

steelwater

New member
וואו מתאים=מדהים

המוח שלי מתרוצץ... אבל אתה גם בנאדם מתאים חחח!

למעלה