יומולדתתתתת למנהלתתת שלנוווווו
|שי

white angels

New member
../images/Emo65.gifיומולדתתתתת למנהלתתת שלנוווווו../images/Emo65.gif|שי

הדרוששש חוגגת היום 18!!!1111 18 זה גיל לא רגיל,גיל שיש בו הרבה אחריות ומחוייבות ובכל זאת זה אחד הגילאים הכי יפים בחיים
אני מאחלת לך המון מזל טוב,אושר,וגם עושר,בריאות עד 120,המון הצלחה בכל התחומים,שהכל יילך לך קל בחיים,ושכל חלומותייך יתגשמו ושתמיד תהיי שמחה ואופטימית!והכי הכי חשוב שתמיד תהיה לך אהבהה
את אחת הילדות המדהימות שהכרתי ואני מקווה שיהיה לך אחלה של יומולדת,עם הרבה בלוניםםם והרבה אנשים שאוהבים אותך וזה לא סתם כי מגיע לך
המון המון מזל טובב!!
אוהבתתתת מכל ה
פנינית:]]

m2love

New member
יומולדתתתתתתתתתתתתת שמיייייייייייייייחחחח:]

המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-18 ! עד 120 ויותר.. עכשיו את חוקית חחחח
תהני כמה שיותר מהגיל הזה..כי זה גיל נהדר
את עכשיו כבר בוגרת ועצמאית מבחינה חוקית חחח...ובתאכלס יכולה לעשות מה שבא לך
בהצלחה לך בכל תחומי החיים,והכי חשוב שתבחרי בדרך הכי טובה שתוביל אותך רק אל ה-שמחה
שתמיד תיהיה אך ורק מאושרת..ואפילו ברגעים הקשים בחיים תדעי לשמור על אופטימיות
שתזכי לכל האושר שאפשר והכי חשוב להמון אהבה...שכל החלומות והמשאלות ייתגשמו.. ובקיצור שיהיה לך רק טוב!
אווווווווווווווווווווהבת מלא מלא
ותודה על ההנהלה שלך לפורום הקטם והחמוד שלנו חיחי
מואהההההההההההה ושוב יומלדתת הכי שמיייייייייייייייייייח שיש

../images/Emo214.gifתודה לכןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!

אתן כל כך מדהימותתתתתת!!!! בחיי שהתרגשתי לקרוא את הברכות שלכן! אוהבת
אתכן!

m2love

New member
אין על מה..../images/Emo9.gif

ואת יותרר מדהימה
ושמחה שהתרגשת..
אוווווווווווווווווווהבת יותר3333>
וספרי איך זה להיות בת 18?

../images/Emo214.gifאותו הדבר כמו להיות בת 16

זאת לא אטרקציה מיוחדת בשביל אנשים כמוני שלא כל כך מתעניינים ב"פאבים" ושטויות כאלו... אולי פעם ב... אבל בינתיים לא מצאתי שום עניין מיוחד בגיל חוץץץץץץץץ מזה שזאת אחלה סיבה לראות את החברות הכי טובות מרחבי הארץ הקטנה הזאת ולקבל מתנות כל כך מדהימות ולקבל אהבה , שזה הכי כיף

m2love

New member
את עוד תמצאי איזשהו עניין בגיל הזה..

וכן אני מבינה את זה.. שהייתי בכיתה ג' חשבתי איזה גדולה אני אהיהי בכיתה ט'..הנה אני בכיתה ט' ואני מרגישה בתוך תוכי עדיין אותה ילדה קטנה שמפחדת מכל דבר..למרות שנהייתי יותר בוגרת מנטלית בהרבה יותר.. עד כיתה ח' הייתי כמו כל שאר החברות כמו ילדות קטנות,והרגשתי אותו דבר כמו בכיתה ג', אבל בכיתה ח' קרו לי מלא דברים,שזה לא כמו "החבר ניפרד ממני,הילד ההוא עם העיניים הכחולות לא הסתכל עליי",זה כבר פחות מפריע לי..עברתי דברים אחרים שהם ממש מסובכים,וככה התבגרתי,וזה קצת חבל שאני פחות מתלהבת מדברים כמו שאר החברות שלי.למרות שעדיין בתוך תוכי אני ילדה קטנה! ואני כלכך שמחה שאת תפגשי עם כל האנשים היקרים לך והם יתנו לך להרגיש שאת נאהבת ויעשו לך שמח
יום מעולה

white angels

New member
אני מה זה מבינה אתכן...

הנה,אני בת 19,ושום דבר לא ממש השתנה אצלי..אני מרגישה אותה ילדה בת 18..אבל עם קצת יותר נסיון בחיים

white angels

New member
אתת יותרר מדהימהה!

חח
שמחה שאהבת את הברכות ומקווה שהיה לך יומולדת נהדר
אוהבת אותך מלא
מוואהה

creep tamuril

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

[סורי על האיחור]
טוב, אז אני מאחלת לך המון אושר ועושר ובריאות והצלחה בכל מה שתעשי (ואני בטוחה שאת הולכת לעשות המון דברים בעיקר עכשיו-שאת חוקית
), ושיהיה לך רק טוב וכיף, ותמצאי אהבה, ובכלל, כל מה שתשאפי אליו -יתגשם.
מקווה שנהנית ביומולדת

למעלה