יום הולדת לחן!

creepy creep

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לחן!../images/Emo65.gif

[דחיתי את שעת השינה שלי במיוחד בשביל זה.. תעריך
] אז היום יקיר הפורום מחליף קידומת ומציין 20 שנים של שנינות ומוזיקה איכותית
מזל טוב. אני אוותר על רצף הברכות הרגילות, ופשוט אאחל לך שתמצא את האושר שלך בדברים הקטנים, גם כשהמצב נוראי. ואני ממליצה על נסיון דיג נוסף בכנרת, אולי במהלך השנה החולפת הדגים התרבו
אוהבת המון מוריה.

Roncha87

New member
והוווו מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

כמה זמן לא היה יומולדת בפורום! חן! מלא מלא מזל טוב ואושר ויושר וכושר ועוד דברים שנגמרים ב-שר (כמו הזמרת למשל). שיהיה לך המון בהצלחה בהכל ותמשיך להיות כזה גאון ובן אדם איכותי ומקסים! יומולדת שמייח!!!

sivosh

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

matan4848

New member
מזל טוב חן!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא ממש הספקתי להכיר אותך כי אני ממש זמן קצר בפורום
אבל אני מאחל לך המוווון המוווווווון מזל טוב!!
אושר ועושר
המון בריאות!
וכל טוב!!
גיל 20 זה גיל מגניב
ושוב, מזל טוב!! מתן

jess r

New member
ואי, אתה זקן ../images/Emo2.gif

יומולדת שמח!
(לא, לפיה אין קשר, אבל כמה הזדמנויות יש בחיים לשים אייקון של פיה?) המון דברים טובים שאתה רוצה וחיים ארוכים ומאושרים

Ch3nf3l

New member
תודה!!!

מוריה - חבל על שעות השינה שלך, אני לא כזה שוווה את זה. SMS היה יותר מועיל :) חחח עונת הדיג בעיצומה אבל אין מים בכנרת, ובים המלח אין דגים. חוץ מזה שהדג שאני רוצה מסרב לאכול את התולעת שלי (זה פשוט נשמע רע...) רון - כותבת "שר", ואז קוראת לי גאון? דברי בשם עצמך! תודה! סיון וג'וני - וואו, סחטיין על מקוריות. תודה. מתן - אין לי שמץ של מושג מי אתה, אבל אתה משקיע יותר מאנשים שכן מכירים, אז קבל ח"ח. תודה רבה! ג'ס - As always. תודה רבה!

steelwater

New member
מזל טוב!!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

חנניה שלי, מזל טוב, יומולדת שמח ורק נחת! שתהייה לראש ולא לזנב! אתה בחור קטן, איכותי ומקסים ואני מקווה שתהיה לך שנה מופלאה ותקבל את כל מבוקשך! כל עלמות החן(תרתי משמע) עוד לא גילו איזה אביר אצילי, מרהיב ומדהים אתה, אבל אל דאגה, בסוף הן יגלו ותהיה לך נסיכה משלך שאתה להעריך אותך על מי שאתה! מצטערת, אני מממש מושפעת מכל סיפורי האבירים מדון קישוט שאני קוראת עכשיו במסגרת לימודי האקדמאים... שתהיה לך שנה מלאה במוזיקה מדהיהמ בייבי! אוהבת אותך!

hodown

New member
מזל טוב בחור!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

20..??? הא.... משום מה נראית צעיר יותר :)

למעלה