תודה לכולם! ../images/Emo24.gif
אנצל הזדמנות זאת כדי לאחל גם כן מזל טוב. לארה"ב. סתם, חשבתי שזה הדבר הנכון והלא אגואיסטי לעשות... אני אעשה כמו חן ואתייחס לכל אחד, בסדר? אבל יש גם סיכום בסוף אז אל תסגרו ברגע שראיתם את שלכם. מוריה- תודה על העצה שלך, היא נשמעת כמו עצה שכדאי לממש, אז החלטתי שזאת תהיה אחת מה-new year's resolutions שלי, לנצל את השנה האחרונה.
תודה גם שפתחת את ההודעה ושזכרת והזכרת לכולם, וכמובן על אינספור שיחות מרגשות וחסרות פואנטה במסנג'ר! חן- תודה על ה"אתה לא נשמע כזה קטן", זה היה משמח ביותר
ותודה על זה שאתה קורא כל תסריט גרוע ומשעמם ודבילי ומועתק וחופר שאני כותב - תמיד טוב לקבל חוות דעת מבנאדם שפשוט רואה טלוויזיה! רון- בתור בוגרת הפורום (נדמה לי... אני לא יודע מי בן כמה) - טוב לדעת שיש שנים הרבה יותר כיפיות גם בהמשך! תודה. [רק חייב לציין שהעניין הזה של תודות לכל אחד קצת נעשה קשה אחרי כמה פעמים. מזל שאנחנו פורום קטן] ג'ס- תודה, אני מקווה שגם לך יהיה הרבה קולנוע טוב (למרות שאחרי הודעות הדיכאון שלך כתוצאה מהסרט, אני לא בטוח אם תרצי להמשיך ממש לעסוק בזה). יעל- אנשים איחלו לי אושר, הצלחה, בריאות... את איחלת לי לזכות באוסקר!
i think that really tops everything. תודה רבה, אני שמח להיות חת'כת בחור ממזר (וגם חכם ומצחיק, אם את אומרת)! טוב, זהו, סיימנו עם הסבב. עכשיו כמה מילות סיום
אל תדאגו זה לא עצוב. השנה הפורום הזה נראה לי קצת עלה מדרגה מבחינתי, לא? אתם כנראה האנשים היחידים בתפוז שאני מכיר ופגשתי, וזה דיי מגניב- כל אחד מכם אנשים טובים, מצחיקים ומגניבים וכל ה-3-5 שעות של שני המפגשים שהייתי בהם היו כיפיות וחוותיות ומעניינות ובעיקר עברו מהר מידי. אז זהו, אני כמובן רוצה להודות למוריה בעיקר כי היא זו שגרמה לי להגיע למפגש (בעצם, היא זו שגרמה לכם לעשות את המפגש בכפ"ס). וכמו שאומרים- לחודש הבא בירושלים...