יום הולדת לג'וני

creepy creep

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לג'וני../images/Emo65.gif

היום ג'וני, או כמו שבאמת קוראים לו- יונתן
, חוגג 17 שנים להיווסדו! אז המון מזל טוב, אושר ודברים טובים. נצל את השנה האחרונה, לפני שתרגיש באמת זקן.

Ch3nf3l

New member
וואו, 17! מזל טוב!

פתאום אתה לא נשמע כזה קטן, ואתה שומע את זה מבנאדם שחגג 20 לפני שבוע. בכל אופן, בהצלחה בכל תסריט שתכתוב, ואל תתייאש, למרות החברה הקרה והמנוכרת ששוללת לך תסריטים מתירוצים שונים. אולי כשתהיה אחרי צבא יטרחו להקשיב לך. תתאמן עד אז. ו.. זהו. מייזל טוב.

Roncha87

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

ג'וני מלא מזל טוב והצלחה בכל מה שתרצה!! תהנה באמת מהשנה האחרונה (אמרה מוריקה הזקנה) כי היא כיפית ממש אבל מחכות לך עוד שנים הרבה יותר כיפיות
תעשה המון חיים היום ותשמח!!

jess r

New member
יומולדת שמח!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב בהצלחה, שיהיה לך הרבה קולנוע טוב, המון כיף, הצלחה, בילויים, בריאות ואושר

steelwater

New member
המון מזל טוב ג'וני!

שיהיה לך יומולדת שמח ומלא נחת! אתה ח'תכת בחור ממזר, חכם ומצחיק ואני מאחלת לך שתהיה תסריטאי גדול ותזכה באוסקר.
תיקח את החיים באיזי ותהנה!

TheLost

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

אנצל הזדמנות זאת כדי לאחל גם כן מזל טוב. לארה"ב. סתם, חשבתי שזה הדבר הנכון והלא אגואיסטי לעשות... אני אעשה כמו חן ואתייחס לכל אחד, בסדר? אבל יש גם סיכום בסוף אז אל תסגרו ברגע שראיתם את שלכם. מוריה- תודה על העצה שלך, היא נשמעת כמו עצה שכדאי לממש, אז החלטתי שזאת תהיה אחת מה-new year's resolutions שלי, לנצל את השנה האחרונה.
תודה גם שפתחת את ההודעה ושזכרת והזכרת לכולם, וכמובן על אינספור שיחות מרגשות וחסרות פואנטה במסנג'ר! חן- תודה על ה"אתה לא נשמע כזה קטן", זה היה משמח ביותר
ותודה על זה שאתה קורא כל תסריט גרוע ומשעמם ודבילי ומועתק וחופר שאני כותב - תמיד טוב לקבל חוות דעת מבנאדם שפשוט רואה טלוויזיה! רון- בתור בוגרת הפורום (נדמה לי... אני לא יודע מי בן כמה) - טוב לדעת שיש שנים הרבה יותר כיפיות גם בהמשך! תודה. [רק חייב לציין שהעניין הזה של תודות לכל אחד קצת נעשה קשה אחרי כמה פעמים. מזל שאנחנו פורום קטן] ג'ס- תודה, אני מקווה שגם לך יהיה הרבה קולנוע טוב (למרות שאחרי הודעות הדיכאון שלך כתוצאה מהסרט, אני לא בטוח אם תרצי להמשיך ממש לעסוק בזה). יעל- אנשים איחלו לי אושר, הצלחה, בריאות... את איחלת לי לזכות באוסקר!
i think that really tops everything. תודה רבה, אני שמח להיות חת'כת בחור ממזר (וגם חכם ומצחיק, אם את אומרת)! טוב, זהו, סיימנו עם הסבב. עכשיו כמה מילות סיום
אל תדאגו זה לא עצוב. השנה הפורום הזה נראה לי קצת עלה מדרגה מבחינתי, לא? אתם כנראה האנשים היחידים בתפוז שאני מכיר ופגשתי, וזה דיי מגניב- כל אחד מכם אנשים טובים, מצחיקים ומגניבים וכל ה-3-5 שעות של שני המפגשים שהייתי בהם היו כיפיות וחוותיות ומעניינות ובעיקר עברו מהר מידי. אז זהו, אני כמובן רוצה להודות למוריה בעיקר כי היא זו שגרמה לי להגיע למפגש (בעצם, היא זו שגרמה לכם לעשות את המפגש בכפ"ס). וכמו שאומרים- לחודש הבא בירושלים...

jess r

New member
תקשיב

כשאתה עולה לקבל את האוסקר על התסריט שלך, בבקשה תפתח את הנאום ב"תאלצו לסלוח לי, אני לא כל כך טוב עם מילים" (נכון שזו בדיחה טובה?? נכון? נכון?).

Roncha87

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

האמת שיעל היא בוגרת הפורום. אבל נראה לי שגם היא תגיד לך את זה

steelwater

New member
אפילו לא אני

divine comedy נראה לי הכי מבוגר. אבל חוץ ממנו אני הכי זקנה, בת 22 ועוד מעט 23...

למעלה