טוב

../images/Emo65.gif טוב

יש למתנבלה יומולדת, אם לא ידעתם. ואם לא ידעתם, תתביישו לכם. זה צריך להיות כתוב לכם ביומן, על שלטי חוצות.
ונורא רציתי לכתוב את זה בחצות, אבל ברגע שהגעתי הביתה בארבע וחצי, פשוט נרדמתי. התעוררתי עכשיו כדי לכתוב את ההודעה, ואז אני אחזור לישון, כי אני פשוט לא מצליחה להחזיק את עצמי. ואני לא אחזיק מעמד עד חצות, אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר. בכל מקרה, לא משנה מה אני אכתוב, בעיקר כדי שכל שנה הברכות יהיו יותר ויותר גדולות ומרשימות, אני תמיד אגיע לאותה תוצאה ומסקנה- מזל שיש לי אותך. שוב אותו מזל טוב, ושוב אותם אייקונים ואיחולי ברכות, ושוב אותן מילים ואותיות... אין לי כוח! די, כמה אפשר! כל שנה את רוצה ברכה יותר ויותר טובה, יותר ויותר ארוכה, יותר ויותר ארוכה, כמה אפשר, תגידי לי?? אז בגלל שזו את, כוסאמך [ואולי לאמא שלי יש פטנט אחר, אם תתענייני אח"כ, נדון על זה], אני לא אלך לישון [למרות שאני הכי עייפה בעולם, כי נרדמתי אתמול ממש מאוחר, תשאלי אותי מחר למה. בכל מקרה, זה נגמר עם ההוא בשם שלך], ופשוט אכתוב לך ברכה כמו שמגיעה לך. אבל איפה מתחילים? :< נתחיל עם קצת אייקונים, זה תמיד טוב לנשמה
|הפסקת אוכל| טוב, ממשיכה. אין לי מה לכתוב, הראש שלי התנוון בצורה נוראית, כמה שאני שונאת את זה.. נתחיל מהדברים הפשוטים- מזל טוב, עד 120, הרבה אושר ועושר ושמחה וכיף. שיהיה לך הכי הכי טוב שאפשר, כי אם יש מישהי שמגיע לה, זו את. מספרים על אדם שחלם חלום יום אחד. בחלום אלוהים היה לצידו, ובשמיים חלפו מן סצנות בחיים של אותו האדם, מכל שנותיו. האדם שם לב שבחלק מהסצנות מופיעים שני זוגות של עקבות רגליים. הוא שם לב גם שבסצנות רבות היה רק זוג עקבות אחד. הלך האדם ושאל את אלוהים- "אלוהים, אמרת שאם אני אשמור על החוקים והמצוות, תהיה איתי כל הדרך. איך זה שדווקא בתקופות הקשות ביותר של חיי יש רק זוג עקבות אחד? אני לא מבין מדוע כשהייתי זקוק לך יותר מכל, נטשת אותי.." ענה לו אלוהיו- "בני, אני אוהב אותך ולעולם לא אעזבך. בתקופות של נסיונות וסבל בחייך, בהם אתה רואה רק זוג עקבות אחד- נשאתיך בזרועותיי." אז תסיקי מזה מה שתרצי [אם תגיעי להקבלה שאני סטייל אלוהים, אז לא, אלוהים לא עושה צבא], ואני בטוחה שתסיקי את המסקנה הנכונה. אני לא אמשיך להלאות אותך, בעיקר כי אני חייבת לשון.. תודה שאת נותנת את ההרגשה שיש מולי מישהי דואגת ואכפתית שרוצה לעזור [ברוב המקרים, בכל מקרה
], שאת נותנת תחושה חמה וכנה, שאת כמו גב, שאת גורמת להרגיש שתמיד יש למי לפנות (ובאמת לא טעיתי, עזרת לי לאורך כל הדרך, ובזכותך אני קצת יותר נורמלית כבר כמעט שלוש שנים). אז אני אומרת יומולדת שמח
, מזל טוב
ובעיקר המון תודה
. אוהבת תמיד ותמיד כאן בשבילך, יפעת

dors

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב
הרבה בריאות ואושר ועד 121 [איזה לארג' אני]

מעעעעעעעעעעעאתני

הופה, מישהי פה חוקית ואשכרה אוהבת את זה (זה דבר לא רגיל בפורומנו. הדל.) קודם כל קחי אייקונים קשורים-
טוב, אז לא הכל קשור. לא נורא :( מעאתנצ'וק (אחלה כינוי, אני אשתמש בזה) המוןהמוןהמון מזלטוב המשיכי להיות כזו נחמדה וחברותית ומעניינת ומצחיקה ואל תשתני אף פעם המון אושר, אהבה, בריאות, הצלחה ועושר
המון חיוכים, חיבוקים, מתנות וברכות והמוןהמון כיף
שיהיה לך אחלה יוםהולדת ואחלה שנה תנצלי הכל כמו שצריך את כבר לא ילדה!
איך הם גודלים, אלוהים. (אני כן ילדה, למקרה שתהית) קיצר, חומד, תהני היום וכאלו. ורק שתדעי שזו ממש חוצפה כי בדיוק לפני חצי שעה ארגנתי לי במוח איך אני פותחת לך שרשור יוםהולדת >< אני לא נכנסת לפה מספיק בזמן האחרון. יום הולדת שמח!@?$@?%@%
תראי שלחתי את זה בדיוק ב00:00 (אני מקווה בשביל המחשב הזה :mad:)

s h e e p i t

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

מתןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יומולדת שמח~!#@#$%^ המון אושר ועושר
שיהיה יומולדת הכי מהנה בעולם
נצלי ת'גיל באמשל'ך
השאר בפרטי

The Damned

New member
מתניקה!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אני אמנם לא מכירה אותך כל כך טוב [לא מספיק טוב כשמו שהייתי רוצה
] אבל אני כן יודעת שאת אדם מקסים [ברמה שנותנת לך את הפריווילגיה לחיות עוד מינימום עשר שנים באושר עושר בריאות וכושר][נו זו הברכה המסורתית, מה!@#^%$&] מי ייתן ותקבלי 120 שעות ביממה [לישון, לאכול, ללמוד, לעבוד, לצחוק, לדבר, מה שבא לך כפרה], שתוכלי לנצל כראות עינייך. אני מתה עליך! D: קחי
, בטח גם ככה אינך משמינה ;[

Innocence Lost

New member
מעאתנעאאאאאא../images/Emo99.gif

[כוסאמק כבר פעמיים שאני מנסה לכתוב לך משהו והמחשב מתאתחל באמצע. לכן זה יהיה קצר כדי שאספיק, וגם כי אני ממש גרועה בברכות.] יו את חוקית שזה מרגש! שיהיה לך את היום הולדת הכי מדהים בעולם! ואת השנה הכי כיפית, לא משנה מה תעשי בה שתמיד תצחקי ותחייכי ויהיה לך המון המון אושר עושר בריאות הצלחה ומלא אהבה
מזל טוב!!

למעלה