חצי שנה!!

PopPy

New member
../images/Emo65.gifחצי שנה!!../images/Emo65.gif

חצי שנה מפתיחת העונה החמישית והאחרונה של רב"י. חצי שנה מאז שהכרנו. חצי שנה מאז שחשבנו בפעם הראשונה ללכת לצילומים של רב"י כקבוצה מאורגנת. חצי שנה מאז שהתחלנו לקרוא לרב"י רב"י.
חצי שנה מאז שפורום "רק בישראל" ב"תפוז אנשים" נפתח!!!
זוהי לא הודעת פרידה, ובכל זאת אני חייבת לסכם קצת את התקופה הזו. אני לא יודעת מה איתכם, אבל זו חצי שנה שנהניתי בה מאוד, שהכרתי בה המון חברים חדשים והמון מעריצים של התוכנית, ושזכיתי בה לגלוש ולנהל את פורום הטלוויזיה הטוב ביותר ב"תפוז" לשנת 2002, כשהוא היה רק בן ארבעה חודשים וגבר על פורומים וותיקים וגדולים ממנו. חצי שנה! מה היה לנו מאז? אינספור טופיקים בנושא התוכנית, 11 תוכניות (מהתוכנית העשירית [16/1] של העונה החמישית ועד האחרונה [10/4]) שבהן השתתפנו כקהל בתוכנית (גם אם לפעמים בנוכחות קטנה..) ונפגשנו אחד עם השני, מאגר מאמרים גדול שמכיל המון כתבות וידיעות על רב"י מהעיתונות, גלריות מקסימות שהורכבו בעיקר מתמונות שאתם פרסמתם ומיצירות יפהפיות שעשו אנשים בפורום, 15 סקרים (סיקור נרחב בהמשך), רשימת אייסיקיו כדי שכולם יוכלו לשמור על קשר גם מחוץ לפורום, 5 ביקורים של ארז טל בפורום, וגילוי אחד גדול ועצוב על כך שהעונה הזו שהסתימה אתמול היתה העונה האחרונה של התוכנית. בתקופה הזו עניתם ל14 סקרים, וקבעתם נחרצות- נגד (אבל לא ברוב גדול) העברת התוכנית מיום חמישי לשישי, 73% מתוך 83 אנשים (!) בחרו בלימור בתור הדמות האהובה ביותר, לרובכם לא ממש משנה אם "מה קשור?!" משתתפים או לא ברב"י, רציתם את לימור עם בגדים מטורפים יותר כמו בעונות הקודמות, הייתם מקבלים את מיקי גבע חזרה לתוכנית בזרועות פתוחות, בחנוכה אתם מעדיפים לקחת ביס משוקי ולא מהסופגניות, העדפתם לראות תוכניות נוסטלגיות מהעונות הקודמות במקום לקטים של העונה הנוכחית, כמו מעריצים נאמנים תעקבו אחרי רב"י באש ומים גם לאלג'זירה- העיקר שלא תרד, נהיתם מאוד במפגשי הצילומים, חשבתם שהתוכנית ה-100 הייתה טובה- אבל לא מספיק, בחרתם את לימור ושמעון בתור הזוג האהוב ביותר (ואחריו בהפרש קולות גדול את השילוב הקינקי של סבתא ושוקי שאף פעם לא מומש), לא שפטתם מהר מדי את מבצע מציאת האהבה לשוקי שהסתיים בדיוק תוכנית אחת אחרי שהתחיל, אתם מאוד נגד ביטול תוכניות אחרי פיגועים, ומרביתכם שפויים ויודעים שיש מלחמה (חוץ מפורומיסט אחד אינטליגנטי) ואפילו טרחתם לרענן מסכה ולהכין חדר אטום. עכשיו אתם נדרשים לקבוע איך היתה תוכנית הסיום ששודרה אתמול.. אני לא יודעת מה יקרה לפורום אחרי חמשת הספיישלים- זה תלוי גם בנו וגם בהנהלת תפוז. ייתכן ונישאר לשידורים החוזרים של עונת הקיץ, ואולי הפורום ייסגר בעוד כמה שבועות בגלל שאף אחד כבר לא יכנס אליו- אני מקווה כמובן שזה לא יקרה, ונשאר לקשקש פה בינינו ולהיזכר בנוסטלגיות בתוכניות הקודמות. אולי בשלב מסוים כשיעלו התוכניות החדשות של ארז ו/או אורנה (או שמא של שניהם יחד?) אפילו נעבור "הסבה מקצועית" של הפורום. אני גם לא יודעת אם אי פעם נזכה לחגוג שנה לפורום, אבל אני יודעת שיש פה אנשים מדהימים שכיף נורא לדבר איתם וזה מה שחשוב כרגע. אולי כשאנשים נכנסים ל"תפוז" ורואים את הפורום שלנו הם מגחכים ותוהים על מה אפשר לשוחח בפורום שעוסק ב"רק בישראל". אז הנה, אנחנו ההוכחה שיש הרבה על מה לשוחח בנושא תוכנית המדהימה הזו שכולנו כל-כך אוהבים (אחרת אי אפשר להסביר את כל 6+ העמודים שהעברנו בחצי שנה בפורום..), ואפשר גם בדרך ליצור קהילה מגובשת של מעריצי הסידרה שנפגשת מדי שבוע, להיפגש עם מי שמהווים את נושא הפורום מדי שבוע, לתעד כל מפגש פורום בטלוויזיה (
)וקשה לשכוח את התואר המחמיא "פורום הטלוויזיה הטוב ביותר לשנת 2002"
. בהמשך היום יעלו גלריות מיוחדות, מאמרים, ועוד כמה הפתעות. נשארו לנו רק חמישה לקטים שהאחרון בהם ישודר ב22/5 (~אהם~), אבל עד אז יש קצת זמן, אז בואו נהנה מחגיגות החצי שנה ונתרפק על קצת הודעות נוסטלגיות, עד כמה שחצי שנה יכולה להיות נוסטלגית
: פה, יקירי ויקירותי נמצא העמוד הראשון של הפורום שלנו, זו ההודעה הראשונה שנכתבה בפורום, ופה נמצאת הפעם הראשונה שחשבנו להגיע לצילומים כקבוצה מאורגנת... ו
גדולה לפגעסוס שאיתר בשבילי את העמוד הראשון וההודעה הראשונה. כי עם הקליטה האיטית שלי לא הבנתי איך עושים את זה לבד (ולא, אני לא בלונדינית
, אני יודעת איך מגיעים לעמוד הראשון אבל יש באג קטן
). אם שמתם לב, מרבית חברי הפורום גם חוגגים חצי שנה לשהותם בפורום יחד עם הפורום שלנו, כי רבים הגיעו לכאן עם הפתיחה החגיגית
. אז
לכל מי שהגיע לכאן יחד עם הפורום, ו
לפורום שלנו שנפתח שבוע לפני תחילת העונה החמישית (שנדחתה). אוהבת
,

מזל טוב !!!

ווואו חתיכת הודעה קראתי חלק בריפרוף...(אל תהרגו אותי!!)חחחחח אני לא ממש מרגישה חלק מהפורום בגלל שרק הצטפרתי ל]ני יומיים אז לא ממש בא לי לקרוא אתה הודעה הראשונה והעמוד הראשון וכו' כי זה לא ירגש אותי כמוכם.....

מזל"ט ../images/Emo160.gif ../images/Emo72.gif

גם אני בערך מהימים הראשונים של הפורום... ובקשר לעמוד הראשון, נראה לי זה קשור מתי קוראים את ההודעה. אני מצאתי חלק מהעמוד הראשון פה.

Human Nature

New member
../images/Emo49.gif לאחד הפורומים הכי שווים

בתפוז! אתי ועמוס- תודה רבה לכם שניהלתם את הפורום בצורה כל-כך טובה (הפעם זה לא חלק ממתיחה
), ודאגתם גם לדיונים מעניינים, גם למפגשים נהדרים וגם סתם לשעשוע. ולכל שאר חברי הפורום המדהימים- תמשיכו לשעשע אותי כל יום מחדש, להשפיל (אתי?
), לעצבן (מיכאל?
) ולעניין אותי כל יום מחדש

וואו יקח לי מלא מלא זמן ללמוד את הש

השמות של כולכם ולזכור את כינויים אני בקושי יודעת את הכינויים שלכ ולם בפורוםא בריל(שבו אני נמצאת איזה 3 חודשים!) אז איך אניא זכור אתה שמו פה?

שרון? שקט? ../images/Emo16.gif

עדיין לא פגשת אותי. אתי אחרי המפגש שבוע קראה לי "נעמי בלומנטל". אבל אני חייב לציין שברגע שאני מתחיל לדבר, אני לא מפסיק.
ניר

Human Nature

New member
כן...

הוא היה שקט ומכונס בעצמו
כן, ניר, אכן די שתקת במפגש הראשון. אני זוכר, עם זאת, שברגע שמישהו הזכיר משהו בנוגע לַחדשות, פתחת את פיך ולא הפסקת לדבר

PopPy

New member
תמיד כאן בשבילך../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

*שולפת את דגל תפוז*

../images/Emo9.gif אני רואה שגםא ת אוהבת פוטר כמונ

כמוני... כמה זמןא ת מכירה את הספר? אני מאז שהוא הגיע לארץ אני אחת המעריצות הותיקות1!! קראתי את הספרים איזה אחתעשרה פעם או יותר....חחחחח טוב לא קשור לפה...

like daa

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

אטא6טט

New member
../images/Emo49.gif

אני מקווה שעוד חצי שנה נחגוג שנה .... שאלה : מה יקרה שהתוכנית תרד לגמרי ??? הפורום יסגר ??? ( אני מקווה שלא )

גם אני שאלתי את זה....

אמרו לי שלא אבל בפורוםק שת (ה-&^%#$#$&) היו שמועות או שסתם מישהו אראמ שסוגרים את הפורום בתפוז..... אם לפופי זה לא ידוע אז כנראה שלא הי למה קוראים לך פופי?(מאדאם פומפרי?) לי קוראים סקייטר גירל גי הפורום הראשון שהצטרפתי עליו בתפוז היה אברילך אבל אםה ייתי מצטרפת לפורום של רק בישראל קודם הייתי קוראת לעצמי שוקית או משהו חחחחח....

למעלה