חזרתייי!!!

יעלי78

New member
../images/Emo65.gif חזרתייי!!!

למי שזוכר.. זו יעל (פעם היה לי ניק אחר : סילביאץץץ אבל זה היה מזמן). אם אני לא טועה אני בין הראשונים שנכנסו כאן לפורום.. אבל עברו שנים מאז נכנסתי פעם אחרונה. סתם.. התחלתי היוםן לראות (באיחו, אני יודעת) את העונה ה4 ולא עמדתי בפיתוי של להכנס לפורום ובמקביל להשיג לי את כללללללל העונה ה4 וה5.. בקיצור: חזרתי

יעלי78

New member
חח ועוד שאלה

(סליחה על פתיחת שרשור שאלחות מטאומטם לגמרי... אבל יש לי שאלה: לפני מלאא זמן (כשאני הייתי בפורום.. כלומר לחפחות לפני שנתיים) דובר על כך שרנדי לא ישחק בהעונה ה5.. האומנם? יש רנדי?

יעלי78

New member
../images/Emo58.gif אוף מצאתי את השתשובה../images/Emo7.gif

לשאלה אם יש רנדי. אז יש רנדי..... אוף!!! אני שמהעונה הראשונה אומרת שג'סטין ובראיין צריכים להיות ביחד.. משוטטת דקה וחצי באינטרנט... ומגלה שהם מסיימים את הסדגרה בנפרד!?!?!?!?!? למה!??!?! נראה ליש אני לא הראה את העונה ה5 ואז אני אדמיין שהם עוד ביחד.. יאללה איזה עולם אכזר. לא ידעתי אם זה ספויילר או לא אז העדפתי לשים בכל זאת סימן.. סליחה אם זה לא.

Reutk

Active member
אני חושבת שכדי לך לראות

מקסימום תסגרי את הטלוויזה 5 דקות לפני הסוף ותמשיכי לדמיין שהם עדין ביחד ולא התכוונתי להישמע צינית כי באמת יש להם כמה קטעים מקסימים ביחד במיוחד מסוף פרק 10

יעלי78

New member
כן. לא התאפקתי

וראיתי עכשיו קטעים נבחרים של סוף 513.... איזה עצוב יאללה....

Reutk

Active member
סתם לא קשור

אבל יש לך במקרה תמונה של ג'סטיין בחליפה?

Reutk

Active member
תודה רבה אבל

אני התבלבלתי התכוונתי לתמונה של רנדי עם חליפה (לא הטקסידו של החתונה) (ואם למישהו יש אז גם של פיטר וסקוט)

למעלה