אני לא מסכים איתך. קודם כל- זה לא כ"כ דומה לוורד, וגם אם כן, הדבר הראשון שמישהו עושה במחשב זה לכתוב דברים בוורד, ככה שהוא ידע איך להשתמש בזה בקלות. דבר שני- עכשיו העורך הרבה יותר נוח, בישן היו פחות אפשרויות, כמה שיהיו יותר אפשרויות שמסייעות לך לכתוב את הפוסט בצורה הכי טובה, העורך יהיה יותר מקצועי. כל הכבוד לתפוז על ההחלטה הנבונה!
../images/Emo45.gif מאגניב../images/Emo3.gif זה באמת יעיל ונוח יותר../images/Emo13.gif מדהים כמה משקיעים בפיתוח הבלוגים לעומת שאר האגפים בתפוז../images/Emo3.gif
מה שיש כרגע זה רק קליקים שמוסיפים את ה"תגיות" של ההדגשה והיפר לינקים. עורך סטייל תפוז-פד, רק ממש בסיסי. אפשר אם היה אפשר לסמן משהו, ואז פשוט ללחוץ Ctrl+B או משהו.
ויש גם חסרונות לתפוז פד . (אני מיתבייש להגיד , אבל את הגירסא החדשה של התפוזר , לא הצלחתי לשים את הקבצים במקום הנכון , אז גם לא הגבתי לשרשור בזמנו ) טוב , שוב ניסחפתי , ואני לא קשור , מצטער .
תנסו להיזכר איך ניראו הפורומים לפני שנת 2006 . היה פיתוח , ויצירת אגפים חדשים בפורטל בכל שנת 2006 . בטח יש עוד איזה אגפים בתפוז , שמוסתרים , כמו שלקח לי חצי שנה להבין מה זה בלוג , ניראה לי שהפודוקאסט כבר קיים , רק מוסתר , ויקח לי כמה חודשים לגלות אותו. (בעצם , כבר גיליתי את הפורום הזה , אז אולי יקח פחות זמן)
נכון, אבל בכל זאת, מערכת הבלוגים כרגע מושקעת יותר ממערכות הפורומים והקומונות למשל... בבלוגים משפרים את העיצוב, ומוסיפים אפשרויות חדשות לעיתים קרובות יותר. הפורומים והקומונות פחות או יותר נשארים אותו דבר.