חדש בתפוז

SpinZ

New member
../images/Emo45.gif

יותר מידי וורד בשבילי. התרגלתי כבר לישן, לא צריך עד כדי כך הרבה אפשרויות.

noyil

New member
לא ממש

אני לא מסכים איתך. קודם כל- זה לא כ"כ דומה לוורד, וגם אם כן, הדבר הראשון שמישהו עושה במחשב זה לכתוב דברים בוורד, ככה שהוא ידע איך להשתמש בזה בקלות. דבר שני- עכשיו העורך הרבה יותר נוח, בישן היו פחות אפשרויות, כמה שיהיו יותר אפשרויות שמסייעות לך לכתוב את הפוסט בצורה הכי טובה, העורך יהיה יותר מקצועי. כל הכבוד לתפוז על ההחלטה הנבונה!

SpinZ

New member
אמרתי, -לדעתי- זה וורד.

לא אמרתי שיש רע בוורד, אני אישית פשוט התרגלתי לישן, זה הכל.

צריך צריך

השתמשתי בו היום ויש בו כמה פונקציות ממש הכרחיות. לעומת זאת הוא תוקע את המחשב לפעמים ויש בו כמה באגים אני מניח.. (כמו בכל תפוז ככה שזה לא משנה)

GILADOS

New member
../images/Emo45.gif מאגניב../images/Emo3.gif זה באמת יעיל ונוח יותר../images/Emo13.gif מדהים כמה משקיעים בפיתוח הבלוגים לעומת שאר האגפים בתפוז../images/Emo3.gif

ailag

New member
הם התקינו FCKEDITOR

זה לוקח רגע. רק חבל שאין כזה בפורומים.. (אפשר לבנות כזה בסיסי, שעושה רק הדגש סדגש הלינק סלינק הקוד סקוד)

SpinZ

New member
מה, FCKeditor? לא.

מה שיש כרגע זה רק קליקים שמוסיפים את ה"תגיות" של ההדגשה והיפר לינקים. עורך סטייל תפוז-פד, רק ממש בסיסי. אפשר אם היה אפשר לסמן משהו, ואז פשוט ללחוץ Ctrl+B או משהו.

SpinZ

New member
אולי אם היה אפשר*

[וכן, אני לא חושב שזה ממש פשוט - אבל ברמה התיאורתית זה נורא נוח
)

../images/Emo122.gifיקח לי המון זמן להשתמש בזה...

ויש גם חסרונות לתפוז פד . (אני מיתבייש להגיד , אבל את הגירסא החדשה של התפוזר , לא הצלחתי לשים את הקבצים במקום הנכון , אז גם לא הגבתי לשרשור בזמנו ) טוב , שוב ניסחפתי , ואני לא קשור , מצטער .

ailag

New member
wysiwyg יכול לפתור בעיות

כמו אנשים שעושים דברים כאלו ואז |סגדש| סוגרים לא נכון. ואם ישלבו את השנים יהיה הכי טוב - שנוכל גם לעשות הדגש סדגש וגם קונטרול בי.

זה לא בדיוק נכון ,

תנסו להיזכר איך ניראו הפורומים לפני שנת 2006 . היה פיתוח , ויצירת אגפים חדשים בפורטל בכל שנת 2006 . בטח יש עוד איזה אגפים בתפוז , שמוסתרים , כמו שלקח לי חצי שנה להבין מה זה בלוג , ניראה לי שהפודוקאסט כבר קיים , רק מוסתר , ויקח לי כמה חודשים לגלות אותו. (בעצם , כבר גיליתי את הפורום הזה , אז אולי יקח פחות זמן)

GILADOS

New member
נכון, אבל בכל זאת, מערכת הבלוגים כרגע מושקעת יותר ממערכות הפורומים והקומונות למשל... בבלוגים משפרים את העיצוב, ומוסיפים אפשרויות חדשות לעיתים קרובות יותר. הפורומים והקומונות פחות או יותר נשארים אותו דבר.

היתכוונתי לשינוי הרדיקלי השנה../images/Emo43.gif

בפורומים , טופס ההודעות\תגובות , השתנה מאוד . גילינו את השינוי הזה השנה , בפורום הזה.

למעלה