חברות מהיום

מאיה 1979

New member
../images/Emo65.gif חברות מהיום

אז ככה קצת פרטים : אני בת 29 אמא ל 2 ילדים מדהימים בן בגיל 3 ותינוקת בת שנה (בעוד שבוע). טוב אני לא תמיד סבלתי מעודף משקל ברוקות שלי הייתי במשקל סביר של 70 פלוס היום לצערי אני כמעט 30 קילו יותר , זה התחיל קצת לאחר החתונה וההריונות רק הוסיפו . היום בבוקר קצת לפני שהצטרפתי הייתי אצל הרופא והיא נתנה לי מרשם לרדוקטיל ואני לא כל כך סגורה על זה עדיין חושבת... אבל מה שבטוח אני חייבת אבל חייבת להתחיל לרדת במשקל. המשך יום מקסים ...

חברה טובה שלי נטלה רדוקטיל והחלה לסבול

מבעיות בזכרון,טשטוש,צחוק מהול בבכי..ממש הפרעות פסיכוטיות. הפסיקו לה מיד את הטיפול. אני נגד כדורים....עשי מה שאת יכולה. שלבי תזונה וכושר וככה תרדי. יעלי

מאיה 1979

New member
גם אני נגד כדורים...

אבל קצת מיואשת
אני צריכה לחשוב על זה (כדורים)

לילית462

New member
אני לקחתי, לא היו לי תופעות לוואי

זה עזר מאוד, אבל צריך להיות עם יד על הדופק לגבי תופעות הלוואי. אני הפסקתי בגלל כדורים אחרים שאני לוקחת. למה לא לנסות חודש חדר כושר ותזונה ולראות איך הולך?

מאיה 1979

New member
חבל שזה לא כזה פשוט ...

טוב לגבי תזונה זאת בדיוק הבעיה שלי משום מה אני לא מצליחה להחזיק מעמד יותר מכמה ימים אין לי את הסבלנות להכין אוכל בריא וזה לא אומר שאני אוכלת כל דבר שבא ליד או כמויות גדולות אני פשוט עצלנית כי הטיפול בילדים ובבית לוקח ממני כל כך הרבה אנרגיה שאין לי כבר כוח להשקיע בעצמי...
וחדר כושר לא אפשרי בעלי עמצאי חוזר מאוחר מאוד .
אז חשבתי לנסות את הרדוקטיל אולי זה יפתור לי את הבעיה???

ניסיתי את הכדורים

והם עשו לי דיכאון נוראי חזרתי לרופא המשפחה לשאול אותו האם יש קשר, חיפשתי באינטרנט עדויות לאנשים שלקחו את הכדור ולא מצאתי שום רמז לכך שהכדור עושה דיכאון פשוט נחנקתי מרוב דיכאון והחלטתי להפסיק את הכדורים על דעת עצמי והיום אחרי 4 שנים אני מגלה שזה עושה דיכאון, זה מסוכן ואני שיש לי לרזות המון המון במשקל, בוחרת אחרי שנים של נסיונות את דרך הטבע כי אין קסמים ואין ניסים דיאטה זה אורח חיים, זה הרגלים, זה ללמוד ליפול לתוך יום גרוע ולצאת ממנו, זה ללמוד איך להיערך נכון זה להבין למה אני שמנה האם בגלל שהאוכל מהווה עבורי ניחום...זה להבין מהראש - כמה שזה נדוש זה הכי נכון. מאישה שעברה מגיל 3 את כל האפשרויות שקיימות. בהצלחה

סתם מתוך סקרנות:

מה זה הכדור הזה? מה הפעולות שהוא עושה? כל מי שרוצה לקבל אותו יכול לקבל או רק ממשקל מסוים (BMA) מקבלים?

למעלה