התייעצות

../images/Emo65.gif התייעצות ../images/Emo65.gif

זקוקה מאוד לעזרתכם ... הפילו עליי תיק ! הורי מתכוונים להגיע לארץ לחגוג כאן עם חברים ומשפחה יומולדת 60 לאבא שלי. אמי רוצה להזמין כ 40 איש. היא לא רוצה "אולם". רוצה מקום נחמד ואינטימי לארוחת ערב + הפתעת הערב תהייה (לאבי כמובן), שהזמר האהוב עליו (הוא כבר הסכים) יגיע להשתתף בארוע ולשיר עם אבי כמה שירים (הוא יביא פלייבק וכל מה שצריך), זה מעין "חלום" של אבא שלי... והצליח לנו. משימתי היא למצוא מקום ! חשבתי אולי לסגור מסעדה לאותו ערב... או אולי יש חדר פרטי גדול לאחת המסעדות, אבל בכל זאת 40 איש... אולי יש מקומות שממש תפורים לפורמט הזה ? הארוע יהיה ביולי (מניחה שצריך מזגן). לא יודעת בכלל מאיפה להתחיל לתקוף את הפרוייקט הזה... אנא עזרו לי עם רעיונות והמלצות תודה רבה

etishay

New member
מקום לאירוע

לפני שבוע חגגנו לחמי יומולדת 75. הקהל היה עיראקי מבוגר אוהב שיפודים - 50 איש. חגגנו בשפודי פינת השלושה בסניף רמת החייל. הטלפונים לא מפסיקים לצלצל עד היום!!! המקום מקסים - היה יום נעים אז סידרו לנו בחצר שולחנות מפוארים (לא פלסטיק אלא עץ מפואר). אם זו לא אפשרות לשבת בחוץ, גם בפנים יש חדר אירועים יפה. האוכל היה יוצא מהכלל !!! יותר מ-12 סוגי סלטים, לאפות משובחות, סוגים של אורז בוכרי וגם שיפודים וצ'יפס וחומוס כמובן. היה טעים לאללא, והמחיר הוגן מאוד. בעל הבית היה מקסים, והוגן. מומלץ!

לא מתאים לקהל שיגיע שיפודייה

וגם לא לארוע. זה צריך להיות מקום "פיין" מגיע במהלך הערב זמר מפורסם לשיר עם אבי , ולא הגיוני להביא אותו לשיפודייה תודה בכל אופן

שכחתי לגמרי לציין...

אנחנו מחפשים מקום באיזור המרכז. כמה שיותר קרוב לאיזור השרון יותר טוב.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

שלחתי להם מייל לקבלת פרטים... לדעתך אמור לצאת יקר יותר ממקומות אחרים ?? יש לך בערך מושג כמה יכול לעלות ערב כזה (ל 40-50 איש) ? תודה

גסטרו

New member
אני בררתי בברקרולה אשר בכפר סבא

לגבי ארוע דומה, יש להם במה ומערכת הגברה ולכן זה מתאים וגם עונה על דרישות האיכות מבחינת עצוב ואוכל. היו מוכנים לסגור עבורנו את המקום ביום א בערב(מדובר ב 70 מוזמנים) , רצו סביב 135 שח לאדם תפריט עיסקית + קינוח+ שתיה קלה חופשית. חברים היו שם בארוחת יום הולדת ל 50 איש בששי צהרים (אבל לא סגרו את המסעדה , הם ישבו בחלק מופרד) ונהנו מאד, שיבחו את השרות שתקתק למרות מספר הסועדים הגדול.

נשמע מצויין !

מה גם שאני גרה בכ"ס, רק לא חשבתי בכלל שבברקרולה אפשרי... נשמע לי ממש טוב. השאלה אם יסכימו לסגור את המקום בשביל 40-50 איש ? לדעתי זה יהיה חובה כי תהייה שירה ואולי גם נאומים, בקיצור יותר מדי רעש. אעביר את הממצאים למי שמשלם
תודה רבה !

גסטרו

New member
אשמח אם תעדכניני אפילו במסר . אנחנו

דיברנו עם הדי- בעלת המקום. הבנתי שיום א חלש שם אז יש גמישות לגבי סגירה ואולי עכשו יוכלו להשאיר את המרפסת לאורחים מזדמנים ולכם את הפנים. אגב, מותר לדעת מי הזמר ?

הזמר יכול במוצ"ש. בעל המאה הוא בעל

הדיעה. מה לעשות. ועכשיו כשאני חושבת "לעומק", זה עלול להיות בעייתי כי יש שם הופעות ג'ז במוצ"ש, אם אני לא טועה... אוףףף באסה. אבל אולי בכל זאת אפשר לתמרן. צריך לדבר איתם ישירות. זו אופצייה טובה מאוד. לגבי הזמר... מבטיחה (אבל מבטיחה!) לכתוב לך במסר ... אחרי הארוע ! שלא תהייה איזו פאדיחה... את יודעת "עולם קטן"... (לא אשכח, אני "מכירה" אותך מהפורום כבר הרבה זמן מקריאה פאסיבית)

מיכאלי ברשפון

אנחנו חגגנו לאבא שלי יומולדת 70 לפני שלוש שנים. היו בסביבות 50 איש, המקום היה סגור רק לנו, היה אוכל טעים מאוד, אווירה אינטימית (המסעדה בבית פרטי), והנוף מהמרפסת של שדות השרון המוריקים. לילדים גם היה נחמד, כי יש גינה גדולה, כך שהיה אפשר לשחרר קצת רעש גם מחוץ למסעדה. לנו הייתה חוויה מאוד מוצלחת במקום. אפשר להקרין סרט/ לעשות הופעה במקום, ללא בעיה.

תודה. איך לא חשבתי על זה בעצמי !

מכירה את המסעדה... בהחלט מתאים. האופציה תיבדק. תודה רבה !

lavendula

New member
אני לא יודעת אם יש יש להם מינימום

אבל התמחור בנוי מהשכרת המקום + קייטרינג בנפרד, ואם מביאים זמר, בטח ירצו תוספת על הגברה. אנחנו עשינו מסיבת לידה לכ-120 איש, ושילמנו בסביבות 200ש"ח כולל הכל (אוכל שהוגש בסגנון קוקטייל ומזנונים, בר משקאות תוצרת חוץ, מערכת תאורה חכמה, הגברה, תקליטן, מע"ם ושירות).

מיצמיצ69

New member
אולי זה יעזור לך

כתבה על חדרים פרטיים במסעדות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211293,00.html

ננה f

New member
אני לא יודעת למה אלהמברה לא שם

ברשימה. יש בה כמה חדרים פרטיים לבחירה , בגדלים שונים ומוביליים עם אםפשרות לכלי זמרים, אוכל כשר אבל בסגנון צרפתי. טוב ++ בהחלט, וחלק מעולה, לפחות באירוע בו נוכחתי. למיטב ידיעתי גם המחיר היה סביר מאוד, בהתחשב בזה שדובר רק על כ-20-30 איש. קיבלנו כמה מלצרים פרטיים לחדר. כריסטיאן הבעלים והשף הסתובב כל הזמן לבדוק שהכל בסדר. בחדר לידינו היה אירוע אחר, שאפילו לא שמענו אותו. היה פשוט מצויין.

למעלה