היי כולם רציתי לספר לכם שזכיתי עכשיו בדיסק של דויד! וזה ממש מגניב כי מחר יש לי יום הולדת!!!
K keren arbel New member 24/2/05 #1 ../images/Emo65.gifהיי כולם רציתי לספר לכם שזכיתי עכשיו בדיסק של דויד! וזה ממש מגניב כי מחר יש לי יום הולדת!!!
../images/Emo65.gifהיי כולם רציתי לספר לכם שזכיתי עכשיו בדיסק של דויד! וזה ממש מגניב כי מחר יש לי יום הולדת!!!
R rabenir New member 24/2/05 #2 פעמיים...../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif פעמים מזל טוב. מותר לשאול...? בת כמה? ניר
K keren arbel New member 24/2/05 #3 תודה רבה אז מחר אני בת 26 ! בכל אופן ניר , תודה על הניסיון לעזור... אני אתנחם לי עם הדיסק
L la orejita New member 24/2/05 #4 קרן!../images/Emo65.gif כשהיתי קטנה תמיד רציתי שהיום הולדת שלי יתקיים בחורף - בכל מקרה שיהיה לך מזל טוב!!!!
קרן!../images/Emo65.gif כשהיתי קטנה תמיד רציתי שהיום הולדת שלי יתקיים בחורף - בכל מקרה שיהיה לך מזל טוב!!!!
S SHANILIROY New member 25/2/05 #5 מזל טוב לקרן ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך יום הולדת שמח , שיהיה לך יום מקסים משני
מזל טוב לקרן ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך יום הולדת שמח , שיהיה לך יום מקסים משני
K keren arbel New member 25/2/05 #6 ../images/Emo39.gifתודה רבה לכולם על הברכות! שיהיה לכם סוף שבוע נעים
Y YulaShpil New member 27/2/05 #7 הי, קרן../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif וגם../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif sorry, רק עכשיו ראיתי...
הי, קרן../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif וגם../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif sorry, רק עכשיו ראיתי...