במזל טוב, Eonline.co.il סופסוף הוסיף את אורנה לרשימת הסלבס' ממש כאן
L LoLo16 New member 6/6/03 #1 ../images/Emo65.gif במזל טוב, Eonline.co.il סופסוף הוסיף את אורנה לרשימת הסלבס' ממש כאן
ס סקייטר גירל New member 6/6/03 #7 ../images/Emo10.gifהייתי עסוקה בלעשות משהו אחר איזה אוףףףףףףף אניב אה (אני עצובה תתכונן לבכי תמרורים)
../images/Emo10.gifהייתי עסוקה בלעשות משהו אחר איזה אוףףףףףףף אניב אה (אני עצובה תתכונן לבכי תמרורים)
F f o x g i r l New member 6/6/03 #11 בואו לצ'אט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo172.gif
בואו לצ'אט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo172.gif
ס סבתא חרירה New member 6/6/03 #12 אממ... מאורי שמזמינים אנשים לצ'אט- את אמורה להיות שם בעצמך . מחכים לך...
ס סקייטר גירל New member 6/6/03 #13 פחחחחחח.......... עצובה עצובה........... הייתי מקודם בצ'ט עכשיו יצאתי ממנו....... בגלל שאני עצובה ולא יכולה לראות אנשים כועסים במצבי כי אני מרגישה שכולם כועסים עלי
פחחחחחח.......... עצובה עצובה........... הייתי מקודם בצ'ט עכשיו יצאתי ממנו....... בגלל שאני עצובה ולא יכולה לראות אנשים כועסים במצבי כי אני מרגישה שכולם כועסים עלי
ס סבתא חרירה New member 6/6/03 #15 היום יהיה מפגש צ'אט? אם הוא יהיה יבש כמו שהפורום מתחיל להיות, אז תגידו לי ומראש אני לא אבוא.
ס סקייטר גירל New member 6/6/03 #17 למה יצאת מהצ'ט חרירה? רבתם??????? אני לא יכולה עם זה די כברררררררררררררר