איזה יום מאושר היום

bubamara

New member
../images/Emo65.gifאיזה יום מאושר היום../images/Emo65.gif

פשוט לא יאומן, אני מקלידה בידיים רועדות שגם אני קיבלתי את שני הפסים
!!!! כפי שהבנתם לא התאפקתי, והלכתי לעשות את הבדיקה, ההמתנה הזו פשוט הרגה אותי, לא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ מזה, אז אמרתי יהיה מה שיהיה ... והנה, לא השתן הראשון והפס ברור כשמש
אני כל כך מאושרת ומתרגשת ולמען האמת עדיין לא קולטת שהצלחנו... מאחלת לכל חברות הפורום את אותו הדבר...

נשואה 28

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

3 בנות באותו יום !!!!! אני מאוד מקווה שזה מדבק. אולי זה המזל של הפורום החדש
המון מזל-טוב... הבעל כבר יודע

נשואה 28

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

3 בנות באותו יום !!!!! אני מאוד מקווה שזה מדבק. אולי זה המזל של הפורום החדש
המון מזל-טוב... הבעל כבר יודע

מ-ז-ל- ט-ו-ב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif

איזה כייף לשמוע ממש יורדות לי דמעות שלא ברור אם הם מאושר בגללך או מרצון עז לנצליח גם , אבל עזבי עכשיו את צריכה להיות הכי שמחה ומאושרת כיף לי נורא לשמוע בהצלחהההההההההההההההההההההההה ובקרוב אצל כולנו

m i c h a l y

New member
איזה יופי איזה יופי איזה יופי איזה

אין איזה ספר שיאים אליו הפורום יכול להיכנס היום????? כמה פסים כחולים, אפשר לטבוע.... מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב
ורק בריאות בריאות והממממממממון אושר.

bubamara

New member
תודה חמודות,אתן פשוט מדהימות../images/Emo24.gif

בעלי עוד לא יודעת, אתן הראשונות לדעת
אני היום בבית והבטחתי לבעלי ארוחת ערב, אני באמצע בישולים מציצה לכאן כל כמה זמן... חוץ מזה נראה לי אני ארוץ לקנות לו משהו, כל כך הרבה חלמתי איך אני אבשר לו ועכשיו כל רעיון שעולה לי בראש, נראה לי סתמי...אבל אני אחשוב על משהו... תודה רבה רבה שוב אוהבת אותכן מאוד
בא לי לצעוק לכל העולם שאני בהריון, אבל פה אני כבר אתאפק

Michal7

New member
וואו איזה יופי! ../images/Emo13.gif

המון מזל טוב, יקירה! בקרוב אצל כולנו! מיכל פניקס, אריזונה (~שגם כל כך רוצה יורש/ת עצר~)

kushkulina

New member
אתן צצות פה כמו../images/Emo187.gifאחרי ה../images/Emo182.gif

המון מזל טוב והריון קל ומשעמם מקווה להצטרף בקרוב....

פּוֹנְג

New member
וגם למקום השלישי מגיע המון ברכות../images/Emo13.gif

איזה יופי ואני כבר דאגתי שאין הצלחה לפורום הזה. אני יכולה לדמיין לעצמי את עוצמת ההתרגשות. עכשיו את יכולה בשקט להתחפש בפורום לאשה בהריון.
גם את - אל תשכחי לבוא ולעדכן אותנו.

Gill Gallad

New member
תתחדשי!!!!! ../images/Emo151.gif

מזל טוב, זה מרגש ומעודד את כולנו. הרבה הרבה

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gif קולולולולו!../images/Emo48.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הבשורות הטובות באות היום בשלשות - הלוואי שימשיכו כך! שיהיה בכיף, קליל ונעים! אל תשכחי להעלות תמונות בעוד 8.5 חודשים!

bubamara

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

מעין מבטיחה להעלות תמונות כשיהיו... אני רק רוצה להגיד שמה שעזר לי זה ערכת ביוץ, שקניתי בהמלצתו של הרופא שלי, ארבעה חודשים "עבדנו" לפי יום כן/יום לא ולא היו שום תוצאות, אבל החודש ראיתי איך שהביוץ בא וקרב וכך ידענו לקיים יחסים באותו היום ולדעתי זה מה שעזר... אז שוב המון
לכולכן מבטיחה לבקר אתכן, ושיהיה יום מקסים לכולם

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif

למעלה