אביה

../images/Emo65.gifאביה../images/Emo65.gif

מזל טוב...עד 2056 שנים! אוהבים אותך המווןןןן!!!! אני מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לי
טוב נו אפילו יותר רק כי יש לך יומולדת
אוהבים המון..אני אשלח הודעה מפורטת יותר מחר(שזה אומר היום חח)

לייפזXD

New member
../images/Emo65.gifאביהה.?! מזלל טובב.../images/Emo13.gif../images/Emo213.gif../images/Emo18.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לאביה..
היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לאביה..
חג לה שמח, וזר
לה פורח
היום יומולדת לאביה...!
טוב.. ח.. דיי לחפור...3>. מזלל טוובב אבביהה.....!!!
עד 2056 שנהה.....!!!

Tsooooofa

New member
לולולולולולולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

לקטוף
ושושנים לוובה מלאו 14 שנים.. (פחחח איזה קטננה
) היא הייתה כזאת קטנה-
ועכשיו היא כבר גדולה -
חחחח וובה נשמה שלי
שיהיה לך יומולדת שמח.. ותמשיכי לעשות מה שאת הכי טובה בו - לעצבן אנשים
ואני מקווה שאת עושה שבת בבית נבוא לבקר מחר בבוקר
יאללה בובה שלי מתה עלייך . תשמרי על עצמך . ותישארי צעירה לנצח . עד כאן צופנת טרבלסי מדווחת מהמטבח
יש לך ד"ש מהשניצל

ווובבבבבבבבבבה ? : ]

מזזזל טוב חיימ'ששששלי
חחח , עד 122222222220 שנה
אוההבבבת אותך מללללאמלא : ]
יומוללדת שממח D:

מזל טוב עד 120!! :] ../images/Emo119.gif

דרך אגב.. בדיחה שהצחיקה אותי שעותתתתתתתתתתת (אחותי אומרת שהיא בכלל לא מצחיקה, אבל זה קרעע אותיי..!!) מה אומרים לבן אדם שחוגג יום הולדת 120? - יום טוב! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח כאילו אומרים לכולם ,

עד 120 שנה D: ולמי שיש יומולדת שהוא בן 120 אומרים - יום טוב ! [ ? ] חחחחחחחחחח הבנננננת ?

חחחחחח... ../images/Emo119.gif

אני שמחה לראות שזה הצחיק אותכן.. חחח.. אמרתי לאחותי שכשבתי ת'בדיחה בפורום והיא אמרה שעכשיו כולם יחשבו שאני סתומה.. חחח.. אז לידע כללי= הכללללללללללל מצחיק אותי!

חחחחחחחחח [[ :

האמת גם אמא שלי לא הבינה ת'בדיחה DD: אבבל זה לא דוגממא .. אמא שלי כמעט לא מבינה אף בדיחה - תמיד חייבת שיסבירו לה

חחחחחחח אייאיאי ../images/Emo8.gif

ניראלי שרק שחר ואן לא שומרות פה .. [[ : אני ליפז אביה וצופנת - כן : ]

אמ.. גם אני לא.. ../images/Emo119.gif

אני מתחנפרת בכיפור ומתהה עד שיום כיפור נגמר ואני זוללת ורצהההההההההה למחשב.. נרראה לי אני לא היחידה שזה קורה לה =]]

חחחחח ,

כן , אבל זה לא כאילו אני יושבת בבית בלי לעשות כלום [[ : זה שאני לא רואה טלווזיה ולא במחששב .. זה לא אומר שאין יותר מה לעששות
חחחח .. פששוט אני מבינה אותך כי את רגילה שכל הימים כאילו אין לך שומדבר אסור ופתאום ביום כיפור אז אסוור לך לעשות כלווום .. קיצוור יש לי בנדוד כזה .. שאנחנו ממש קרובים וזה .. והוא בדיוק כזה ..

למעלה