nana17

New member
../images/Emo64.gif

אוקי, דיברתי עם החברה שלי ואני היצקתי לה וכל מיני דברים כאלו ובקיצור אני שיכנעתי אותה שהיא תכנס לפורם הזה ותקראה את הדברים אשר אתם כותבים זה היה קשה!! לשכנע אותה אבל אני היצלחתי עכשיו רק בקשה אחת לי אלכם האם תוכלו לתת המלצות או כמה מילים טובים מהחיים (או לא טובים) כדי שלפחות היא תנסה לחשוב על המצב שלה בעין אחרת ,בעיין טובה יותר תודה ,ננה

יאיר5

New member
אז לחברה של ננה אם את קוראת אז..

את בטח יודעת לבד שאם לא תרצי להפסיק להשתמש אז לא תפסיקי. אבל בתור אחד שעבר קצת יותר ממך ויודע קצת יותר ממך רציתי להגיד לך שאין אבל אין שום דבר טוב בסם וחוץ מהרבה סבל וכאב לא תדעי כלום בחיים את בחורה צעירה ואם עוד לא היגעת לכביש אז בטח עוד מעט תגיעי ואחר כך לבית סוהר לנוה תרצה אין מה לעשות זאת הדרך ולא תצליחי להתחמק ממנה אם תמשיכי להשתמש.אם תרצי אפשר להפנות אותך לבית השנטי שמה יעזרו לך להיגמל תוכלי לגור שם ומי יודע איזה דברים תרויחי מהחיים אם תהיי נקיה אם תמשיכי להשתמש במקרה הכי טוב עוד איזה עשר עשרים שנה שתהיי מבוגרת ובלי שניים בלי חברים בלי משפחה אם תחיי בכלל אז תחפשי מי שיעזור לך להיגמל תחפשי איפה לגור איך לחיות ותהיי בטוחה שזה בכלל לא קל אז אם את באמת קיימת ולא סתם כתבתי תתעוררי לפני שהחיים יגמרו בלי שהם יתחילו בכלל ואם תרצי טלפון לעזרה או איזו שהיא עזרה אחר תכתבי יש פה כמה אנשים שירגישו טוב אם הם יצליחו לעזור לך(אני באמת מקוה שאת קימת) בלי להעליב ננה.

nana17

New member
../images/Emo51.gif

שלום יאיר ותודה רבה לך על ההודעה , שיכנעתי את חברתי לקרוא את זה ואני חייבת להודות זה די עזר לה אבל החלק שהכי הפחיד אותה שכתבתה שהיא תשאר לבד בלי משפחה וחברים זה גרם לה חומר למחשבה ואכן כן היא יושבת בבית בחדר נעול עכשיו וחושבת על זה ואני חייבת לציין שהיא בלי סם! אני גם חייבת לציין שלמרות שאינני בטוחה בזה, שהיא תעזוב את זה, או לפחות במהירות, יקח לה הרבה זמן להיגמל אבל אני יעמוד לצידה ולמרות כל הקשיים שיעברו עליה אני אהיה לצידה! תודה רבה לך נשיקות ננה

יאיר5

New member
אין בעד מה הלואי והיא תצליח. וטוב

ויפה שאת עוזרת לה תמשיכי ככה כל אחד צריך חבר

למעלה