nana17

New member
../images/Emo64.gif

עם שמתם לב אינני הייתי פו יומיים ,בזמן הזה עברו עלי דברים נוראים..., לפני יומיים נכנסתי לאוטו של בן דוד שלי רציתי להגיע לידיד שלי שהוא גם מוכר גרס, הלכתי אליו כדי לעשן קצת גרס, בדרך אני כימעט נכנסתי באוטו בגלל שלא ראיתי את הרמזור מחליף צבע מירוק לאדום בגלל שליפני שנכנסתי למכונית לקחתי אקסטרסי, היה לי מזל שסתיטי מהכביש ורק סריטה הייתה על מכונית של בן דודי.,אחרי דקה של הלם שמעתי את המשטרה ואמבולנס מרחוק אז מהר לחצתי על הגז ונסעתי משם עם אבן על הלב ,כי לא ידעתי מה עם הנהג השני "אולי הוא מת" חשבתי אז נעצרתי ליד הבית של הידיד שלי ורצתי מהר במדרגות לקומה 12 רצתי בטרוף ונזל דם מאפי הייתי בקריזה הייתי כל כך מבולבלת ואז פרצתי את הדלת של דירתו ונכנסתי במהירות ואז קלטתי סיגריה (ידיד שלי לא מחזיק סתם סיגריות) אז מהר הידלקתי אותה ועישנתי ואז אחרי 20 דקות ו9 סיגריות (לא סתם סיגריות...) נפשי הייתה שלבה אבל עדיין לא הרגשתי טוב בקשר לאותו נהג אשר ניתקע בעמוד החשמל אבל ההרגשה הזאת נעלמה מיד אחרי הסיגריה ה10 ,אני כותבת את זה כדי להיתייעץ איתכם, אני מצאתי את הבן אדם אשר סבל מהתאונה הוא משותק לכיסא רגליו אינם זזים הוא עכשיו בבית חולים, אישתו ו5 ילדיו שם לידו מחכים עד שהוא יחלים ויתאושש מהתאונה, האם לפנות אליו? או ש.. אנא יעצו לי ננה

tiger

New member
nana לא מיסתדר לי כאן משהוא...

ניראה לי מוזר.אקסטזי לא ממש משפיע על ראיית צבעים.לגראס לא מיתמכרים באופן כל כך נואש כמו שאת מתארת.איך זה שהיתנגשת ברכב ברמזור ולא נישרטת,איך זה שמישטרה לא תפסה אותך עד עכשיו ?פגע וברח זו עברה בין החמורות שיש.ועוד דבר,אף אחד אבל אף אחד ,אפילו לא המכור לגראס הכי כבד לא מעשן בחצי שעה 10 ג´וינטים.לגלגל לוקח יותר זמן.איך מצאת את הבנאדם מהתאונה?...מה שאת מתארת נישמע מאוד לא ברור. t

יאיר5

New member
גם לי לא מסתדר היא סיפרה שהיא..

מזריקה לא? מי יכול להזריק ולעשן גראס ולא להיכנס לקריז? ובכלל עוד לישתות אכסטות לא ניראה לי שהיא רצינית הבחורה הזאת כמה אנשים שמזריקים אתם מכירים ובלחץ מעשנים גראס ולא משתמשים??? אין דבר כזה בכלל............

nana17

New member
../images/Emo64.gif

אני יכולה לעשן , אני יכולה להזריק וגם להסניף... ננה

יאיר5

New member
כנראה שאת משהו מיוחד כל בן אדם

שמשתמש בהרואין ומעשן גראס בדרך כלל ניכנס לקריז אבל אולי את באמת "מיוחדת"

nana17

New member
../images/Emo64.gif

קודם כל אני ביקשתי עזרה או עצה, מה אני יעשה בקשר לאותו בן אדם,ושנית המכונית של בן דודי נשרטה לא סריטה קטנה אלא אחת מהגדולות... ואת האיש אני מצאתי דרך החברים שלי אשר ביררו על התאונה אשר נגרמה ואז הם מצאו את מיקומו של האיש אשר נפגע מהתאונה וכך אני אספתי את כל המידע שיש לי על הבן אדם, חוץ מזה בקשר למה שעישנתי הייתה טעות במיספור.... עישנתי שלושה וחוץ מזה אני יכולה גם לעשן 20 תוך חצי שעה כי לי זה ממש לא משנה כמה לעשן או להזריק אני מכורה לזה יש ימים שאני סובלת ויש ימים אשר אני נהנת מזה ... והמשטרה לא תפסה אותי כי אני ברחתי משם לפני שהם הגיעו . ננה

tiger

New member
nanaבבקשה....

אי אפשר להיתמכר לגראס ...אני מאמין שיש לך איזו שהיא בעיה,קשה לי קצת להאמין שזה סמים.אולי זה משהוא אחר,אולי רצון לימשוך תשומת לב ? לפי ההודעות האחרונות שלך (כן יש דבר כזה וכל אחד יכול להיכנס וליראות אותם-זה לא שהישתמשתי כאן באיזו זכות מנהלים מיוחדת מיתחת לשולחן ואני משחרר מידע חסוי)בפורום אחר את מספרת שיש לך אמא,כאן את מספרת סיפור קורע לב על חיים ללא אם ביחד עם אב מסומם...למה להאמין ? לאיזו מין ההודעות ? בהודעות שלך כאן יש כמה דברים שאיך שלא תיסתכל עליהם הם אינם יושבים ממש במקום.אז מה קורה ילדה ? מה הבעיה ? אני עדיין חושב שאת בחורה מעניינת ושיש לך ראש על הכתפיים אז מה קורה ? אולי תספרי לנו בכל זאת ? את לא חייבת . t

tiger

New member
nanaאני בכל זאת...

לא הייתי רוצה ליראות אותך נעלמת מהפורום הזה.אני עדיין חושב שיש לך איזו בעיה,אני עדיין חושב שאת יכולה לדבר על זה איתנו.מאחר וכבר היתחלת אז,בבקשה תמשיכי...אנחנו כאן לא בישביל להעביר ביקורת ולא כדי לישפוט אותך.אם יש דברים שלא מיסתדרים עם ההיגיון זה משהוא אחר אבל חוץ מיזה.את וולקאם ומוזמנת לבוא ולספר לנו מה שאת רוצה.אני ישמח לישמוע ואני בטוח שגם שאר החברים. t

יאיר5

New member
אני לא חושב שמישהו כאן "שופט" ..

מישהו פשוט רוצים לדעת תאמת ולא סתם חרטות ננה ספרי לנו תבעיה האמיתית ואולי באמת נוכל להבין ולעזור חלקנו פה השתמשנו כל כך הרבה שנים שישר אנחנו קולטים דברים לא הגיונים בנושא הסמים....

tiger

New member
יאיר5 כבר אמרתי לך שאני שמח שאתה..

כאן ? אז אני אומר.לא כי אני רוצה שזה יהיה ברור,כי כאילו פה ושם לא היסכמנו (כיביכול-היום אם אני קורא את ההודעות אני מגלה ששנינו דיברנו על אותם דברים כימעט)על נקודה פה נקודה שם אז אני רוצה לומר לך,שזה היה כיף .אם שני אנשים חושבים כל הזמן אותו דבר זה משעמם.את אותו דבר אני גם אומר מיכאן לכל הפורום,כי אני בהחלט בנאדם שאפשר להיתווכך איתו את הוויכוחים הכי מרים וכל עוד זה לא עובר לקללות(הורים) ,גידופים ורמה של שוק הכרמל אז אני ממשיך להחזיק ולהעריך את מי שנימצא בצד השני.אני והדעות שלי זה לא המטרה של הפורום הזה אבל אני גם לא יסתיר אותם פתאום היום ביגלל שהפכתי למנהל הפורום.אני תמיד שמח לוויכוח טוב,אני חושב שכולנו קצת כאלה לא?אין מה לפחד מוויכוחים ,זה מה שמניע את העולם הזה,ריאקציה,חיכוך,עירבוב של דברים ,מגעים,רעיונות ומיצבורים גנטיים להבדיל מאחידות,סטטיות,שקט והימנעות ממגע או החלפת רעיונות .תנועה זה חיים ,סטטיות זה מוות.לאכן אני נהנה מכל אחד ואחד שנימצאים כאן ושמכניסים "תנועה" לפורום ושמספקים לי ולכולנו את ההנאה שבלהקשיב ליראות ,להסכים או להגיב לאיך שמישהוא אחר חושב או למה שקורה בחיים של מישהוא אחר.לדעתי זה טוב.אז...להיתראות אח"מים (אחים) t

יאיר5

New member
תודה נמר תודה אני שמח להיות פה...

וטוב שיש פה מנהל שכמוך שמתוכנו ומבין על מה מדברים. אנחנו לא חיבים להסכים על כל דבר וזה בטח שלא יהפוך אותנו לאויבים רק ללא מסכימים ואין בזה שום דבר רע. אולי אתה מכיר תמשפט שאומר איפה שיש שני אנשים יש שלוש דעות? אז ככה זה בחיים וחוץ מזה נראה לי שמזמן עברנו תגיל שאנחנו כועסים או מקללים מי שלא מסכים איתנו.הרי כל החיים אנחנו לומדים דברים חדשים מאנשים חדשים או ישנים. אז תרגיש טוב אחי תמשיך לדאוג לחתולים ולכתוב מה שאתה חושב ושתדע שיש פה בן אדם שמעריך תדעות שלך שיהיה לך ולאשה שבת שלום

דרמפון

New member
לא משכנע

20 סיגריות בחצי שעה יוצא סיגריה בדקה וחצי. קשה ולמה בחרת שישהיו לו 5 ילדים ולא 3 או 7?

anshell

New member
אני עם השמפו,משהו פה בכלל לא

מסתדר,וכל סיפורי הסמים המוזרים... משהו פה לא מסתדר ונשמע כמו סיפור גרוע שלא הצליח להגיע אפילו לפיילוט בטלוויזיה...בקיצור נענע-את זקוקה לעזרה דחופה! יום כתום אנשל

anshell

New member
תאילנד,תאילנד..ההיית או היה זה

חלום????? אני מתכננת על שבועיים בסוף דצמבר תחילת ינואר,לחגוג את הסילווסטר שם,לחפש את לם האילם,לפגוש חבר טוב טוב שלי שנמצא עכשיו בסין... בקנה,אתה יודע...אבל עד אז אני פה..עובדת ונהנית,ומשתדלת לא להתעצבן יותר מדיי.... אנחנו עוד צריכים להפגש,מאז שחזרתם בקושי שמענו אתכם.... עילאליקה! אנשליקה

למעלה