ים ושאלות קטנות

MOSESUS

New member
עורך תוכן/ניהול תוכן

שלום. א. נתקלתי במספר מודעות דרושים- עריכת תוכן או ניהול תוכן. רציתי לשאול מה אני אמור לדעת (תוכנות, תכנות ברמה מסוימת, או שפשוט כל אחד עם היכרות טובה עם האינטרנט מסוגל לעסוק בכך) אם אני מעוניין לעבוד בתחום זה. ב. אני יודע שבבר אילן ניתן ללמוד מידענות ולומדים גם את הקורסים הללו. אם יש מי שכבר למד שם אשמח גם לדעת מהם תכני הלימוד בקורסים אלו.

האמיתית

New member
סמינר אקדמי

שלום רב במסגרת הלימודים לתואר ראשון אני עורכת סמינר בנושא מדיניות ההסברה של ישראל בנוגע להחלטה 3379 שהתקבלה באו"ם שערכה השוואה בין ציונות לגזענות (חיים הרצוג היה השגריר) ןבנושא מדיניות ההסברה בזמן הדיונים בבית הדין בהאג בנוגע לגדר ההפרדה הבעיה היא שכל המאמרים שמצאתי עד עכשיו הם בנוגע למדיניות החוץ וההסברה של ישראל באופן כללי ולא בנוגע לשני הנושאים הנ"ל בפרט ובתקופות הנדונות (1975, 2003) אודה לכם אם תוכלו לסייע לי באיתור מאמרים רלוונטיים תודה רבה מראש על כל סיוע

inbalmunitz

New member
משהו אולי יודע איך יוצרים חתימה

קבועה בסוף הודעה שאני מוסיפה בפורום?

חייםלוי

Member
מנהל
תיכנסי לעולם שלי

עדכון העולם שלי עוד על עצמי למטה במקום שחתימה תכתבי מה שאת רוצה.

פּלפּל

New member
נצל"ש: ואת סיווג הנושאים של מכון

סאלד? (מחפש את רשימת הנושאים במדעי החברה והרוח. זוכר מהלימודים שהיה דבר כזה)

בתיה4

New member
‫ אוצר המונחים במדעי החברה ובחינוך

ירושלים : מכון הנרייטה סאלד, המכון הארצי : 2005

korida

New member
לימודים בבית ברל

יש כאן מישהו שמכיר את מסלול הלימודים של בית ברל לתואר ראשון בשיתוף האוניברסיטה הפתוחה שנקרא ניהול מידע?המסלול הזה מאפשר לעבוד אח"כ בספריות ? זהו מסלול מוכר בשוק העבודה של ספרנות ומידענות ? מישהו יודע האם אפשר לעשות תעודת ספרן מידען מורשה במקביל ללימודים לתואר.ז"א האם אפשר לקבל גם תואר ראשון וגם תעודה בבית ברל ?

בית ברל

בבית ברל אפשר ללמוד לתעודת ספרן מורשה (ואולי גם מידען מורשה- אני לא יודע). אני מניח שתוכל ללמוד לתעודה במקביל לתואר במגמת ניהול מידע (למיטב הבנתי זה לא תואר בניהול מידע אלא משהו כמו BA כללי/רב-תחומי/מדעי החברה במגמת ניהול מידע)- אולי תצטרכי להאריך קצת את הלימודים. הכי טוב לברר במזכירות החוג. אינני מכיר את הלימודים בבית ברל מבפנים, אבל הרושם שלי (גם מתוך רשימת הקורסים במסלול של ניהול מידע, ובספרנות ומידענות בכלל)הוא שהתוכנית של בית ברל עברה לאחרונה שינוי משמעותי, נקלטו חברי סגל חדשים (שאת חלקם אני מכיר כאנשים רציניים) ונראה לי שזו בהחלט אחת התוכניות הטובות בארץ בתחום.

ללאאא

New member
שלום לכולם..

אולי אתם יכולים לעזור לי? אני מחפשת מאמרים בנושא: שיעורי הבית... היכן אוכל למצוא כאלה באינט' בגלל שבימים אלו מפחדת לגשת לספריה... תודה מראש לכל העונים, שלי

למעלה