3.19-The Secrets and Lies

../images/Emo64.gif3.19-The Secrets and Lies../images/Emo64.gif

ג'ולי וד"ר רוברטס חוזרים מהשיט ומכריזים על אירוסיהם. סאמר מגלה על הקשר של מריסה וולצ'ק ומתעמתת איתה.
רשימת השירים לפרק:
Faster Kill Pussycat-Paul Oakenfold feat. Brittany Murphy Spin Me Around-The Surge A Night In Vegas-Victor Malloy When You're Gone- Luther Russell Young Shields-Casiotone for the Painfully Alone Meredith-Oceansize
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע:
חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן, תודה וצפייה מהנה

מריסה דפוקה.

באמת, קודם עם אלכוהול, אח"כ אנורקסיה, סמים, יריות, היא דופקת לעצמה את העתיד. ריאן וסיידי חמודים, אבל עוד יותר סת' וסאמר
. קירסטן וסת' ממש ריגש אותי. פרק בסדרר

תמריקי

New member
היא אמר בעונה הראשונה

כשהיא לקחה את הכדורים,כבר בבית חולים שבכיתה ט' היא הייתה אנורקסית..

yellow6

New member
חשבתי שמריסה התבגרה

כי היא התנהגה ככה בפרקים האחרונים, אבל בדיוק הפוך. יותר מדי רחמים עצמיים

PolPol123

New member
צינזרו בפרק הזה קטעים לא?

אני זוכרת שראיתי באינטרנט ובסוף הפרק מריסה וולצאק שכבו וגם ראין וסיידי

Nola Rice

New member
כן זאת ניקי רייד

היא כתבה וכיכבה בשלוש עשרה וגם יש לה עוד כמב סרטים שהיא מופיעה והולכת להופיע בהם בהם עכשיו בDVD Lords of Dogtown והולכים לצאת אולי בארץ Mini's First Time American Gun

חחח היו ציטוטים מצחיקים ../images/Emo6.gif

הכי מצחיק שסת' סנדי וראיין ישבו במטבח וסת' אומר לסנדי :Rayen Just SmileD" חחחחח ואחרי זה שהם היו בפארק: "חשבתי שאתה שונא את הריקודים שלי" :):):):)

ליאוריש

New member
פרק מצוין!!! אחד המצחיקים בעונה

ובכלל בשבועות האחרונים יש רצף של פרקים מצויינים... ובמיוחד בשבועות הבאים יהיו פרקים מעולים. סת הרג אותי מצחוק סאמר מדהימה איך היא דואגת לכולם מריסה דפוקה אפילו ריאן הצחיק אותי ... פרק מצוין!

Only Me15

New member
שאלה קטנה.

פספסתי את הפרק שבו היה את המיקרה בין מאט לסנדי ושאחר כך סנדי פיטר אותו. תוכלו לספר לי מה קרה בינהם? ומי היו האנשים שפרצו לבית שלו? תודה:]

ליאוריש

New member
התשובה

סנדי היה צריך לפטר את מאט בגלל שגריפין (מהועדה) לא רצה את מאט יותר בגלל המקרה עם הבת שלו ומאט. סנדי פיטר את מאט מאט כעס ואיים לפרסם מידע על מעשיו המפוקפקים של גריפין ואמר שיש לו הוכחות לזה... סנדי ניסה לטפל בזה ולא הצליח גריפין אמר לסנדי שהוא יטפל בזה ושלח בריונים לביתו של מאט למטרת איום. סנדי כנראה לא הבין עם מי הוא מתעסק (גריפין) ... בפרק הבא אני משער שיש המשך.

למעלה