ליאן.

New member
המדריך לזיהוי מנוולים ../images/Emo152.gif

כתבה דיי משעשעת המדריכה כיצד לזהות: האם הוא יותר מדי קנאי
האם הוא קמצן היסטרי
האם הוא פוחד ממחוייבות
האם הוא בחור נאמן
לדעתי יש עוד כמה סוגי מנוולים שלא הוזכרו (מפאת חוסר מקום ?), אבל איך באמת תדעי עם מי יש לך עסק ? האם הזמן יעשה את שלו בקשר ? ביינתים זה עלול להביא למפח נפש. נכון שתמיד ניתן להעמיד אותו לידי מבחן, אך אני ממש נגד מבחנים בזוגיות.. שמתי לב שחסרה הכתבה לזיהוי מנוולות, אני חושבת שעדיין יש אחת או שתיים כאלה..

אלדד26

New member
לגבי הבוגדנות

אז ככה, מי שקראו את ההודעות שלי בפורום הזה במשך הזמן האחרון, בוודאי נתקלו בקנאות האנטי-בוגדנות שלי שהתנופפה לה בפורום. אני לעולם לא אבגוד בבחורה שאיתה אני נמצא בקשר, גם אם זה "קשר" של שבוע. *אבל*, וזה אבל גדול, אני מסתכל ימינה, ואני מסתכל שמאלה, ותודה למי שלא יהיה - יש לי עיניים ואני משתמש בהן כמו שצריך. ואם יש בחורה יפה ברחוב - אז אני אסתכל עליה, גם אם חברה שלי היא פצצת מין מדהימה. ככה זה. עכשיו - יש הבדל בין להסתכל באקראי על בחורה לבין להסתכל על מישהי ולשכוח מהעולם (ומהחברה שלך שיושבת לידך, כמובן). זה אני לא אעשה, ולו מטעמי נימוס בסיסי, כי זה סתם מעליב שהיחס שלי נודד מהחברה שלי לאיזו פצצה שעומדת ברחוב. לעולם לא אשב ואבהה בבחורה כשחברה שלי איתי - אבל תסלח לי לרית, אני מסתכל על בחורות יפות ברחוב, כן. ודווקא עם חברים, בנות, זה לא צריך להפריע לכן. יש לנו את עניין הציד הטבעי שלנו, וזה טבוע בגנים שלנו (או, כמו שטל קר ודאי תגיד - בחינוך. ניחא. טבוע בנו, זה בטוח, ועד שהחינוך לא יעשה לנו שטיפת מוח, אין מקום לחשוב אחרת). מה שצריך להנחות אתכן זה השאלה הבסיסית: האם הוא עדיין אוהב אותי, והאם הוא עדיין חוזר למיטה שלי בלילה. זה הכל. מסתכל על אחרות? שיהיה לו לבריאות. באמת, תעשו לעצמכן טובה, זה יקל גם עלינו וגם עליכן. אני יכול לדבר בשם עצמי. לעולם לא אבגוד בבחורה עימה אני נמצא, ואם לא אוהב אותה יותר, פשוט אקום ואלך, ולא אעדיף לבגוד בה או משהו בסגנון. אבל להסיק שאני בוגדני כי אני מסתכל על בחורות ברחוב? זאת היסחפות לטעמי.

orit74

New member
כמו שצריך , כל הכבוד

אני לא חושבת שלהסתכל על בחורה ברחוב שנראית טוב זה פסול , ההיפך הוא הנכון . השאלה היא מה אתה עושה עם מה שאתה רואה ? אם אתה רק מסתכל ולא שוכח שחברה שלך לידך , אז לא נורא , אבל אם אתה גם זורקק איזשהי הערה לגבי הבחורה , זה קצת מכעיס . החשיבה שלך נכונה , אם לא אוהבים יותר , אז פשוט קמים והולכים , עדיף מאשר ללכת ולבגוד .

voguemaster

New member
הייתי תורם את שני הסנט שלי אלמלא

שיחקתי שח בכמה שעות האחרונות, וכל אלכסון שאני רואה דומה לרץ מאיים, וכל שורה או עמודה דורשת צריח או מלכה לעשות איזה וויש לצד שני, וחבל"ז, אני כבר מתחיל לברבר...
אלי

למעלה