The Silent Weekend

../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Memories,The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Leave's Eyes-Into Your Light אלבום השבוע-אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:Leave's Eyes דבר טוב שקרה השבוע:שנת 2008 דבר רע שקרה השבוע:יש הרבה... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ציונים יותר טובים במבחנים אתר השבוע:אין מאכל השבוע:שניצל תירס ספר השבוע:אין סרט/סדרת השבוע:"בקול גדול","שודדי הקריביים" תמונת השבוע-

ZuLi90

New member
שבוע מצוין =]

שיר/י השבוע של ווית'ין: כמעט ולא שמעתי וויטין השבוע אולי TP וRUTH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים של The Dresden Dolls אלבום השבוע: The Dresden Dolls (נחשו של מי הוא) מה את/ה שומע/ת עכשיו: היהודים - מלחמה שקטה. דבר טוב שקרה השבוע: נפטרתי מהמבחן הזה בפיסיקה דבר רע שקרה השבוע: אמממ אני הולך לקבל בו בערך 20 !! חחח משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמממ שילך טוב במתכונת בספרות ושיהיה כיף כמו כל החיים המשעשעים האלה =] אתר השבוע: תפוז אני מניח מאכל השבוע: פסטה מוקרמת :) ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: אשים אני פשוט חייב להמליץ לכם על הלהקה הזו The Dresden Dolls ... אני יודע שהם הלהקה הכי הזויה נראה לי אבל למי שפתוח למוזיקה הם ממש מביאים משו חדש למוזיקה... :) צפו בקליפ: http://youtube.com/watch?v=-Zm1EZ2D2Pw

SheWillBeLoved

New member
שלהלההה

שיר/י השבוע של ווית'ין: It's the fear שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ברוקן של סית'ר ואיימי
. והיו עוד מלא, נו. למי יש כוח להזכר D: אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: Mother Mother - The Veronicas דבר טוב שקרה השבוע: הממ..אחי חזר מחו"ל והיה לנו איחוד משפחתי לפנים!XD דבר רע שקרה השבוע: תפס אותי המבול. יהי. שונאת גשם. וחורף. וכאלה ^^ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נמנמ, רק שייגמר
אתר השבוע: לאסט אף אם
מאכל השבוע: עוגת שוקולד D: ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע פורה:)

Endogenisis

New member
להלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני אין לי כוח לפרט
אלבום השבוע: SSOGE-Themes מה את/ה שומע/ת עכשיו: מונלייט סונטה של בטהובן דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיול שנתי שאני מבריז ממנו ולכן יש לי חמישה ימי חופש :} אתר השבוע: - מאכל השבוע:- ספר השבוע: יש ילדים זיגזג שאני מסיים היום סוףסוף, ספר טיפש ]: סרט/סדרת השבוע: הטופ מודל הבאה
תמונת השבוע: -

TheImpactBoy

New member
וואי אני ממש התדרדרתי ../images/Emo88.gif

צריך להשקיע קצת יותר. *חושב לעצמי*

black robe

New member
עונה כי משעם><../images/Emo63.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen, Ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Face to face - Siouxsie and the banshees אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: האמת שכלום
דבר טוב שקרה השבוע: יש משהו טוב שיקרה השבוע, ביום חמישי
דבר רע שקרה השבוע: הייתי בייביסיטר של האחיות הקטנות שלי יותר מדי זמן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הומ.... שאולי אני אגמור את הספר הראשון של שרה"ט? אתר השבוע: יוטיוב
מאכל השבוע: פלאפל
ספר השבוע: שרה"ט אחוות הטבעת
סרט/סדרת השבוע: שרה"ט (שלושתם
) וארץ נהדרת (
) תמונת השבוע: ------> (
)

למעלה