POP EDUCATION
SPICE GIRLS

HanAn189

New member
השקעה רצינית ביותר ../images/Emo252.gif

רואים שאת מתה עליהן
ואני חייב לדעת
איך זה לעשות פופ אדיוקיישן על להקת הפופ האהובה עלייך? שליחות כזאת?
הספייס גירלס, אולי אחת מאגדות הפופ היותר חשובות
חייב להודות, לא הכרתי אותך לעומק [אולי בעיקר כי שיא הפעילות שלהן הייתה כשהייתי בן 3, וכשכבר גדלתי הן נדמו להן...] , והנה השרשור הזה מוכיח שבתמציתיות אפשר לדעת מעולה עליהן! תודה רבה!
מצוין.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo13.gif בהחלט כייף

על התגובות ואני שמחה שאהבת :) זה בהחלט כייף , אפילו גיליתי מספר דברים שלא ידעתי...
בהחלט שליחות :] בתור אחת שגדלה עליהן והן מהוות מודל לחיקוי עבורי למדתי מהן המון אני שמחה שאני יכולה להעביר את המידע ואת אהבתי אליהן לאנשים שאינם מכירים אותן. או לא מכירים ממש טוב

X Offender

New member
ללא ספק הספייס גירלז הן אגדת פופ לשעצמן

הספייס גירלס היו תופעת הפופ הגדולה ביותר של שנות ה-90 בכל הקשור בקנה מידה של הערצה, פירסום, הצלחה ומכירות ב-4שנות הפעילות שלהן הן שברו שיאים שלהקות ואמנים אחרים לא מגיעים אליהם ב 10 שנים ואף יותר! אני רוצה להתמקד בארץ ולא בעולם רק בשביל לתת רוזמה לתופעת הספייס גירלז בארץ. הספייס גירלז היו האקט הבין לאומי הכי נכתב בין השנים 1996-1999 , הן קיבלו את המספר הרב ביותר של שערי מגזינים בעיתוני הנוער השונים שהיו אז: "ראש 1, מעריב לנוער, כלנו, ראש צעיר, מעריב לילדים, עניין חדש, עיתון ערוץ הילדים, ועוד..." מה שהולך היום בעולם עם תופעות פופ דוגמאות ליידי גאגא, ג'סטין ביבר, ריהאנה, ביונסה וכו'... לא משתווה בכלל למה שהלך פה בארץ בתקופת הספייס גירלז הן היו ללא ספק המותג הכי נמכר של אמצע שנות ה-90 החל ממכירות מוצרי פופ (שהיום כבר נעלמו מהעולם) דוגמאת : כריות, שעונים, ספרים, מוצרי בית ספר, תיקים, ארנקים, שרשראות, בובות, ועוד אלפי חפצים שונים , אפילו היה סוכריות ושוקולדים שלהן ! , הן כיכבו בקמפיין פפסי ענק ועוד... אני זוכר את תקופת הספייס גירלז כזיכרון הילדות הכי מתוק שלי, להשתוקק לראות אותן בטלוויזיה, לחכות למגיזנים השבועיים ולחפש אותם בין העמודים, לרוץ לקניון בכל הזדמנות שיש קצת כסף לקנות גלויות וושטויות שלהן, להתרגש מלקבל פוסטר , סינגל או כרית שלהן ביום ההולדת, להקליט כל קליפ , תוכנית או ראיון שהיה איתן בערוצים השונים, אז זה היה ממש כיף כל ההתרגשות הזאת לי האינטרנט שנותן לך הכל עכשיו בו ברגע, הזיכרון הכי מטורף שלי מהתקופה ההיא היה להבריז מהבית ספר!!! בשביל לצפות בהופעה החיה מאיסטנבול !!!! (וואואוו אני לא אשכח את היום הזה אני ועוד כמה חברים מהבית ספר ממש דפקנו דוח באמצע היום היינו בכיתה ד' ! ויצאנו באמצע היום והלכנו אליי הבייתה לראות את ההופעה ששודרה בערוץ 33 שהיה פעם, אח"כ השעו את כולנו מהבית ספר לכמה ימים חחחח) וגם היום שעברו כבר כמעט 14 שנה אני תמיד אזכור אותן לטובה, והן חלק בלתי נפרד מהילדות שלי, ספייס גירלז אני אוהב אותן ולא אכפת לי ממה שאומרים עליהן בשבילי הן הכי טובות בעולם ותמיד ישארו הלהקה מספר 1 !
אתה אוהב אמן לא כי הוא הכי טוב שיש , אלא בגלל שהוא עושה לך את ההכי טוב שיש מבפנים
ושוב תודה לרעות שהשקיעה בפינה עמלה וטרחה ישר כח !

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif לך על העזרה מותק ../images/Emo13.gif

אני אומנם לא ברחתי מהבית הספר בשביל לראות הופעה של הספייס בטיוי.. אבל בהחלט יש לי לא מעט זכרונות ילדות שקשורות אליהן
אין כמוהן בעולם וגם לא יהיו
VIVA SPICE FOEVER
אתה אוהב אמן \להקה לא כי הוא הכי טוב שיש , אלא בגלל שהוא עושה לך את ההכי טוב שיש מבפנים
|לב

Shiri from the block

Active member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אוף מבאס להגיב על זה כל כך מאוחר! אבל הייתי חייבת! הספייס גירלז תמיד היו ותמיד ישארו הלהקת בנות הכי מצליחה בעולם!!! ואני לא מדברת בכלל מבחינת מכירות.. הן פשוט היו הכי טובות לדעתי. ממש רציתי ללכת לסיבוב איחוד שהן עשו אבל הייתי בצבא ולא היה לי גרוש../images/Emo7.gif אולי בהזדמנות.. מה שכן, הייתי שנה שעברה ב-09 בתוכנית של אלן בLA ומל B הייתה שם!! קידמה איזשהו מכשיר כושר או משהו כזה.. איך התלהבתי! חחח בכל אופן אחלה פינה ואחלה מידע! לא ידעתי שם הרבה דברים!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif שמחה שלמדת

דברים חדשים *זו אחת המטרות של הפינה..
איזה כייף לך ראית את מלאני בי ואלן

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif ולא פגשתי אותן או משו כן? רק ישבתי בקהל.. אבל זה היה מספיק בשבילי!

למעלה