POP EDUCATION
SPICE GIRLS

spiceupmylife1

New member
אמה בנטון

שם: אמה לי בנטון ת.לידה: 21.1.1976 גיל: 34 כינוי: בייבי ספייס – בגלל שהייתה הכי צעירה מבין בנות הלהקה ב2001 יצא אלבום הבכורה שלה A girl like me שממנו יצא הסינגל המצליח what took you so long .האלבום מכר 50,000 עותקים ברחבי העולם. ב2004 יצא האלבום סולו השני Free me שמתוכו יצאו הלהיטים maybe ,free me , האלבום מכר יותר מאלבום הבכורה. ב2006 הוציאה סינגל תרומה של השיר downtown. הסינגל היה גם אחד מהשירים בדיסק השלישי אשר יצא מאוחר יותר באותה שנה. Life in mono האלבום לא נחל הצלחה גדולה ומכר עד היום כ-45,000 עותקים ברחבי העולם. •אמה חיה עם בן זוגה ג'ייד ג'ונס השניים אינם נשואים אך יש להם ילד משותף בן 3 ושמו הוא : בו לי בנטון. •אמה השתתפה בגרסה הבריטית לתוכנית רוקדים עם כוכבים והגיעה למקום ה3 בגמר. •כיום היא שופטת בתוכנית ריקודים על קרח

theone24

New member
היה לי קראש מטורף עליה בזמנו.

פשוט יפייפיה. מבחינת סולו, היא קצת איכזבה אותי כי ממנה הכי ציפיתי למשהו מיוחד.

candyheart

New member
הכי אהבתי אותה כשהייתי יותר קטנה

גם מאוד אהבתי את WTYSL בזמנו.

spiceupmylife1

New member
מלאני צ'יזהולם

שם: מלאני ג'יין ציזהולם ת.לידה: 12.1.1974 גיל: 36 כינוי: ספורטי ספייס מלאני החלה את קריירת הסולו שלה בשנת 1998 כשאר שיתפה פעולה עם הזמר הקנדי בריאן אדאמס בדואט when youre gone . אלבום הבכורה שלה Northen star יצר ב1999 ומתוכו יצאו להיטים שהצליחו מאוד ועדיין מושמעים בתחנות הרדיו השונות never be the same again , I turn to you , northen star האלבום קיבל 3 פעמים לאלבום פלטינה : בבריטנה לאחר שמכר 900,000 עותקים.(
) בגרמניה לאחר שמכר 500,000 עותקים ואלבום זהב בברזיל ובאוסטרליה. ממאי 2001 עד נומבר 2002 מלאני עשתה סיבוב הופעות של האלבום. ( סיבוב ההופעות כלל מדינות כמו: טורקיה , אסטוניה, ישראל, ואירופה ) במרץ 2003 יצא אלבום הסולו השני Reason האלבום מכר כ 30,000 עותקים בשבוע הראשון בבריטניה בלבד ובכל העולם נמכרו 800,00 עותקים מהאלבום. בשנת 2004 הקימה מלאני חברת הפקה הנקראת : red girl records בנוסף עבדה על חומרים חדשים לאלבום שלישי. האלבום יצא ב2005 . הוא קיבל מעמד של אלבום זהב בגרמניה שוויץ ואוסטרליה (שהה 9 שבועות במקום הראשון) והפך לאחד מהאלבומים העצמאיים בכל הזמנים לאחר שמכר יותר מ1,000,000 עותקים ברחבי העולם. בתחילת 2007 שחררה מלאני את האלבום הרביעי this time כיום מלאני עובדת על האלבום החמישי המתוכן לצאת בשנה הבאה. *מלאני הוציאה 2 הופעות בDVD אחת ב2006- Live hits והשני ב2008-תרומה כלשהי HRC *מלאני שיחקה בהצגה הבריטית המפורסת ומצליחה : אחים בדם במשך חצי שנה בווסט אנד בלונדון מנובמבר 2009 והייתה מועמדת לשחקנית הכי טובה במחזמר לשנת 2010 בפרסי לורנס אולביה. היא תשחק שוב למשך שבועיים בהצגה זו בליברפול בנומבר 2010. * מלאני יוצאת כבר הרבה שנים עם מהנדס שטח טומאס סטאר (מ2002) ויש להם ביחד בית בכפר בשווי מיליון פאונד. *למלאני ולטום יש ילדה בת שנה וחצי (היא נולדה בפבואר 2009) ושמה הוא סקרלט סטאר

theone24

New member
לא ידעתי שיש לה בת!

הפתעת אותי פה. שנים על גבי שנים היו עליה שמועות שהיא משחקת בצד האחר של הקבוצה...ובאמת לא שמעתי שהיו לה קשרים עם גברים יותר מידי, אבל מצד שני, אני לא עוקב אחרי חייה הפרטיים. בכל אופן,האלבום הראשון פשוט מעולה!
לקח לי קצת זמן לעקל את הצד הרוקיסטי שלו אחרי כל שירי הפופ מסטיק של הלהקה, אבל גם זה הגיע לבסוף.

candyheart

New member
בגלל NBTSA ו-ITTY היא הכי אהיבה עליי

האמת שלא שמעתי אף אלבום של הלהקה או אלבום סולו של אחת מהן במלואו,ולכן אני מכירה רק את הלהיטים הגדולים...אז לפי זה אני שופטת.

HanAn189

New member
הספייסית הכי אהובה עליי ../images/Emo47.gif

I turn to you
אגדי!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif גרסת הקליפ ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

לללא ספק השיר האהוב עלי ביותר שלה

theone24

New member
שיחקת אותה רעות!!!../images/Emo140.gif

עשית אחלה קאמבק לפינה הזאת, שקצת הזנחנו אותה לאחרונה. מאוד מאוד נהנתי לקרוא.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

אני נהנתי להכין אותה
לקח לי איזה שבועיים ... :) והולר
וגודביי עצוב
(לכן אני לא שומעת אותו... ) וכן היו שמועות על מלאני שהיא משחקת בצד של הבנות.. אבל אני טוענת שזו סתם שמועה וכן יש לה בת מקסימה

X Offender

New member
הספייס על שערי מעריב לנוער של אותם זמנים../images/Emo47.gif

השער הראשון של הבנות ! ינואר 1997 נראה לי שיש חברי פורום שאפילו עוד לא נולדו אז אחח נוסטלגיה שהולכת איתי עד היום

X Offender

New member
כל הכבוד על ההשקעה רעות ../images/Emo45.gif

אנשים הבחורה השקיעה אפשר קצת לפרגן לה

Music Man XD

New member
תודה על ההשקעה ../images/Emo140.gif

היה מאוד מעניין לקרוא הכל, ואני שמח שנהניתם בהופעה!

וואו ../images/Emo2.gif איזה השקעה! ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אני אוהב אותן והיה ממש מעניין לקרוא הכל.

candyheart

New member
כל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo45.gif

אני אמנם לא מעריצה גדולה שלהן,אך בכל זאת קראתי הכל,והיה בהחלט מעניין לגלות דברים חדשים עליהן. המון תודה!

למעלה