POP EDUCATION
SPICE GIRLS

spiceupmylife1

New member
../images/Emo63.gifPOP EDUCATION../images/Emo63.gifSPICE GIRLS

אז הגיע ה1 לספטבר הגיע הזמן לחזור לספסל הלימודים (אלו שלומדים בבית הספר כמובן ולחלק מתחיל החופש..) החלטתי לעשות לכם שמח ולהחזיר אותכם כעשור אחורה..
הספייס גירלס היו להקת הבנות בריטית הכי מצליחה בעולם. בשנת 1994 בלונדון חיפשו שני מפיקים כריס ובנו בוב הרברט בנות ביןהגילאים 18-23 להקמת הרכב פופ נשי. באודישנים היו מאות מתמודדות ומתוכן נבחרו 5 בנות : מלאני בראון , מלאני ציזהולם, ויקטוריה אדאמס, ג'רי האליוול, מישל סטיבנסון. הבנות עברו לגור יחד ועבדו על כתיבת שירים וכריאוגרפיה. לאחר זמן קצר מישל עזבה עקב מחלת אמה. ובמהרה נמצאה אמה בנטון. בשנת 1995 הוחתמו הבנות עם Virgin והחלו לעבוד על הדיסק הראשון.
תחכו בסבלנות עד שאסיים

spiceupmylife1

New member
SPICE

יצא בנובמבר 1996 ממנו יצא הלהיט המפורסם Wannabe שהוא הסינגל הבכורה הנמכר ביותר ללהקת בנות מ1996 עד היום. הדיסק מכר עד 23 מיליון עותקים עד היום. רשימת השירים: wannabe say you'll be there 2become1 something kida funny love thing mama who do you think you are last time lover naked if you can't dance

spiceupmylife1

New member
SPICE WORLD

יצא ב1997 הסינגל המוכר מדיסק זה הוא: spice up your life עד היום מכר הדיסק 18 מיליון עותקים. רשימת השירים: spice up your life stop too much sturday night divas never give up on the good times move over do it deneying viva forever

spiceupmylife1

New member
The movie

הדיסק השני הינו גם פסקול הסרט המצליח של הלהקה הנקרא באותו שם spice world : the movie הסרט זכה להצלחה גדולה וביום הראשון להקרנה מכר 55,000 כרטיסים בבריטניה בלבד. בסך-הכל מכר הסרט יותר מ-100 מיליון דולר בקופות ברחבי העולם. ועד היום הוא אהוב מאוד בקרב מעריצי הלהקה.

spiceupmylife1

New member
1998-ג'רי לא שרה כאן יותר

ג'ינג'ר ספייס עוזבת את הלהקה ב-31 במאי 1998, הודיעה ג'רי האליוול על כך שהיא עוזבת את הלהקה. היא אמרה כי היא קיבלה תחושה של מיצוי, לצד תחושת תשישות, אולם החלה לעבוד על אלבום סולו משלה באותו זמן. וארבעת הבנות המשיכו להופיע בלעדיה.

spiceupmylife1

New member
2000-Forever

הדיסק השלישי והאחרון יצא ב2000 ביחס למכירות של הדיסקים הקודמים נחשב לכישלון ומכר רק 5 מיליון עותקים. רשימת שירים: Holler Tell me why Let love lead the way right back at ya get down with me wasting my time weekend love time goes by if you wanna have some fun oxygen goodbye

theone24

New member
מאוד אנדרייטד...יש בו כמה יציאות מעולות.

Holler מעולה אף היום. Goodbye אחד מהשירים הכי טובים שהן הוציאו אי פעם.

spiceupmylife1

New member
האיחוד: החזרה של הספייס גירלס

לאחר כמה חודשים של השערות, ב28 ליוני 2007 הודיעו הספייס גירלז כי הן יוצאות לסיבוב הופעות עולמי ב-25 מדינות תחת השם "חזרתן של הספייס גירלז". ההופעה הראשונה תהיה ב7 בנובמבר 2007 בלוס אנג'לס. והבהירו שהאיחוד הוא זמני . בנוסף, בנובמבר 2007 יצא אלבום "הלהיטים הגדולים" של הלהקה הכולל 15 שירים, מתוכם 2 שירים חדשים:"Voodoo" ו-"Headlines, Friendship Never Ends" שיצא כסינגל בשיתוף עמותת "ילדים נזקקים" והגיע רק למקום ה-11 במצעד המכירות הבריטי. האלבום נכנס אל המקום ה-2 בבריטניה ואל המקום ה-93 בארצות הברית ומכירותיו מסתכמות ב-2 מיליון עותקים. אבישי ואני ועוד 5 בחורים אחרים היינו בהופעה של הסיבוב הופעות במדריד ב23.12.2007 והיה משוט מושלםםם
אבישי: ביום שישי הייתה מסיבת מעריצים בבית הקפה הארד רוק קפה היה ממש כיף ! ההופעה התקיימה ביום ראשון ה 23.12 ואני וכל החבר'ה מהארץ שנסענו הגענו לאיזור של האיצטדיון ביום שבת בערב כבר התנחלנו שם לייד השערים והעברנו את הזמן עם עוד אלפייייייייייייי מעריצי הספייס שהיו שם היה פשוט מטורף שחבל על הזמןןןןןן אמאא כמה אנשיםםםםםםםםםםםםם יותר משוגעים מאוהדי בית"ר באמאשלי חחחחח קיצר השערים היו אמורים להפתח רק ב 7 ! והם נפתחו כבר בשעה 15:00 מרוב הלחץ שהיה שם פשוט אנשים מחצו אחד את השני בצורה כזאתי שלא תתואר ! ה' כמה דוחקקקק שתבינו שעמדנו על הרגליים משעה 15:40 עד 21:50 שהתחילה ההופעה ! אני לא מבין איך שרדתי את זה חחח מה שכן אני מתחיל להרגיש את הרגליים שלי בחזרה רק עכשיו D-: אבל כל זה השתלם כי הצלחנו להגיע ראשונים לאיצטדיון אחרי שנתנו את הריצה של החיים תפסנו מקום בשורה הראשונה מול הבמה ! וואואואואי זה היה כ"כ מגיע לנו חח בכל מקרה הייתה הופעה מדהימההההה !!! הם פתחו את המופע עם סירטון וידאו מגניב כזה ואז הם פתאום הופיעו כזה מהלמטה של הבמה מאחורי פרגוד צלליות כזה והן שרו את spice up your life ! כל הקהל פשוט היה באקסטזה מטורפתת שלא להאמין ! , ראינו גם את הילדים של ויקטוריה ודיוויד בקאהם עבר ליינדו *נגענו בו* בקטע סולו של מל בי היא ירדה מהבמה לכיוון הקהל וגם בה *נגענו* היא כ"כ יפה במציאות שלא להאמין ! כולן יפות אחת אחת ! אמה מתוקהההההה ברמותתתת !! ג'רי מהממתתת וגם מל סי וויקטוריה ! כולן פשוט מדהימות ! הן שרו את כל הלהיטים שלהן כולל כמה שירי סולו ומחרוזת מסיבות כזאתי בסוף נתנו ביצוע מדהים ל wannabe וסיימו עם גירסא מיוחדת של spice up your life יצאנו מהאיצטדיון בסביבות 2 ככה אחרי שקניתי כל מרצ'נדייז אפשרי.
אני: סוף סוף הגיע יום ראשון.. קמנו בבוקר הלכנו לאכול ארוחת בוקר... הלכנו עוד קצת לטייל..הלכנו לכנסיה התפללנו שההופעה תהיה טובה חחח חזרנו למלון התארגנו ..והלכנו למטרו לנסוע למקום של האולם להופעה הגענו לשם ב11 וחצי בערך היו כמר איזה 300 אנשים אפילו יותר מצאנו מקום התיישבנו..ומצאנו חברים.. ואז אני הלכתי לפרסם שאנחנו מוכרים דברים גלויות ופוסטרים של הספייס מישראל ואנשים באו איתי וקנו חח אז שי הרוויח כסף חח
ואז סתם הסתובבנו ומצאנו את טל רותם ובני ממש קרוב לשער הם ישנו שם מיום שבת...אחרי כמה שעות פתחו את השערים וכל הספרדים המטורפים האלה דחפו ורצו משוגעייים אני רצתי רק ואז מצאתי חברה מהמסיבה ואיתה הלכתי עד לשער שם הם גם היו ראשונים תודה תודה לכם בזכותכם הייתי ליד הבמה...!!!!!ויצאו לי התמונות השוות שאשים עוד מעט... אחרי כמה שעות ב7 בערב .. נפתחו השערים וכולם רצו לתוף האולם כמו מטורפים.. אני רצתי בערך אחרי אנשים ואז מצאתי את עצמי מול הבמה חח התחלתי לצרוח חחח היה פשוט מושלםםםם
היה שווה כל רגע של המיליון שעות שחיכינו בחוץ!!!... לא מאמינה שעברו כמעט 3 שנים.... * למקרה שאתם תוהים.. אני צילמתי את התמונה המצורפת

spiceupmylife1

New member
הכינויים + עובדות והישגים../images/Emo132.gif

הכינויים זמן קצר לאחר שיחררו של "Wannabe", התראיינו חברות הלהקה למגזין "Top of the Pops", אשר הדביק לכל אחת מהן כינוי המבוסס על אישיותיהן: ויקטוריה הפכה ל"פוש", בשל המראה האלגנטי,
אמה ל"בייבי", בגלל גילה הצעיר,
מלאני בי ל"סקארי", בשל התסרוקות ה'מפחידות',
ג'רי ל"ג'ינג'ר", בשל שיערה הג'ינג'י
ומלאני סי ל"ספורטי" בשל התדמית הספורטיבית.
אותם כינויים דבקו לחברות הלהקה עד היום עובדות והישגים . 1.להקת הבנות היחידה שהצליחה להיכנס שישה סינגלים ברציפות לצמרת המצעד הבריטי: "Wannabe", "Say You'll Be There", "2 Become 1", "Mama/Who Do You Think You Are", "Spice Up Your Life" ו"Too Much". הרצף נעצר כש"Stop" נכנס רק למקום השני ב-1998. 2. מיקום הבכורה הכי גבוהה לסינגל בינלאומי במצעד הבילבורד האמריקאי, עם "Say You'll Be There" אשר מוקם במקום החמישי. השיא עדיין לא נשבר. 3.מיקום הבכורה הכי גבוהה לסינגל בינלאומי במצעד הבילבורד האמריקאי, עם "Say You'll Be There" אשר מוקם במקום החמישי. השיא עדיין לא נשבר. 4. "ספייסוורלד: הסרט" שבר שיא כשהיה לסרט הנמכר ביותר בסוף השבוע של הסופר בול. מאז השיא נשבר ב- 2004 על ידי הסרט "אפקט הפרפר". 5 כרטיסים להופעות הראשונות בלונדון של מופע האיחוד של הלהקה נמכרו בפחות מ38 שניות
בינואר 2010 הודיעה ג'ודי קריימר, * מפיקת המחזמר "מאמה מיה", כי היא הולכת להפיק מחזמר המבוסס על להיטי הלהקה בשיתוף סיימון פולר, המנהל של הלהקה, וחברות הלהקה. למחזמר יקראו "Viva Forever" והוא יעלה על הבמות 2013

limors2

Well-known member
מחזמר ספייס גירלס?../images/Emo2.gif

אני אתחיל לחסוך כסף.

spiceupmylife1

New member
כן../images/Emo70.gif מזחזר המבוסס על השירים שלהן ../images/Emo13.gif

גםאני מתחילה לחסוך

HanAn189

New member
למה קוראים לויקטוריה "פוש" לא הבנתי? ../images/Emo9.gif

Push? מלשון פוש-אפ או מה?

spiceupmylife1

New member
לא חח ...

POSH זהו ביטוי סלנג לאלגנט בבריטניה אז לכן קוראים לה ככה
כי היא אלגנטית בעלת חוש אופנה

spiceupmylife1

New member
קריירות סולו

ג'רי האליוול שם: ג'רלדין אסטל האליוול הידועה יותר בשם ג'רי האליוול ת.לידה: 6.8.1972 גיל: 38 כינוי: ג'ינג'ר ספייס ב1999 ג'רי הוציאה את דיסק הבכורה שלה Schizophonic" שמתוכו יצא הלהיט המצליח look at me סינגל הזה מכר יותר ממיליון עותקים ברחבי העולם. האלבום מכר כ2 מיליון עותקים ברחבי העולם בשנת 2001 הוציאה ג'רי את הדיסק השני שלה שנקרא scream if you wanna go faster ומתוכו יצא הסינגל המצליח its raining men שנכנס לפסקול של הסרט יומנה של בר'יגיט ג'ונס. הדיסק מכר 1.3 מיליון עותקים ברחבי העולם. אך לא יצא בארה"ב. בשנת 2004 חזרה ג'רי לאולפן ההקלטות והקליטה את הסינגל ride it הדיסק יצא ב2005 ונחשב לכישלון, ומכר עד היום כ10,000 עותקים בבריטניה בלבד. עובדות מעניינות
1.בשנת 1999 הוציאה ג'רי ספר אוטוביוגרפי הנקרא : לו רק ובשנת 2002 הוציאה עוד ספר אוטוביוגרפי הנקרא: עבור הפרוטוקול המספרים על הפכיתה למופרסמת ועל אורח החיים שלה כסלבריטי. 2.ג'רי הוציאה שני DVD בנושא יוגה : ג'רי יוגה, ג'רי, גוף ,יוגה . 3.ב2002 ג'רי הצטרפה לשני שופטים נוספים בתוכנית הריאלטי: "כוכבי פופ- התחרות" התוכנית שיצרה את הלהקה המצליחה girls aloud. 4.לג'רי יש ילדה בת 4 ושמה הוא : בלובל מדונה
5.ג'רי הופיעה בסדרה המצליחה סקס והיער הגדולה http://www.youtube.com/watch?v=gocnDq0Kurg

theone24

New member
עוד אחת עם אלבום ראשון מעולה../images/Emo47.gif

מצחיק שבימי הלהקה לא התחברתי אליה כל כך, ר אחרי שהיא פרשה והוציאה את Schizophonic" גיליתי אותה. Mi Chico Latino...זכרונות...

X Offender

New member
אהבת חיי ../images/Emo99.gif

זה נראה שכ"כ קל לפגוש אותה בלונדון בהחתמות והופעות מועדונים אני חושב שהייתי מתעלף אם הייתי מצליח להחליף איתה מילה ! מה גם שבהופעה משורה ראשונה כמעט התעלפתי לראות אותה !!! אני חושב שאם כמה שמדונה השפיעה עליי בענק ללא ספק ג'רי הייתה הראשונה לבנות את האישיות ההתחלתית שלי אני חב לה על זה ~!~ GINGER SPICE FOREVER !

spiceupmylife1

New member
מלאני בראון

שם: מלאני ג'נין בראון ת.לידה: 29.5.1975 גיל: 35 כינוי: סקארי ספייס – בגלל התנהגותה השערורייתית והמבטא הצפוני שלה. בגלל הצלחתה של הספייס גירלס מלאני הוזמנה להקליט דואט עם מיסי אליוט , הדואט הוקלט אחר הצהריים אחד,בשל הלוח זמנים הצפוף שהיה אז למאלני . הסינגל יצא ב1998 ומכר 80,000 עותקים בשבוע הראשון בלבד. (
) בסופו של דבר הסינגל מכר 218,000 עותקים. http://www.youtube.com/watch?v=v6xO_ihDycU בשנת 2001- 2000 כדרך להתמודד עם בעיות הנישואין שלה מלאני המשיכה לעבוד על דיסק הסולו שלה. הסינגל הראשון מתוכנו tell me יצא בספטמבר 2000 ומכר ,00040 עותקים בשבוע הראשון. כחודש מאוחר יותר באוקטובר 2000 יצא אלבום הבכורה HOT לא צלח וקיבל ביקורות בינוניות. הור מכר כמות מאכזבת של 7,149 עותקים בשבוע הראשון. בשנת 2005 עבדה מלאני על אלבום הסולו השני שלה הנקרא L.A state of mind סינגל הבכורה מתוכו today שוחרר באנגליה ביוני 2005 ומכר כאלף עותקים בשבוע הראשון. האלבום יצא בסוף יוני 2005 . מצבו של האלבום הזה היה גרוע יותר מהסינגל הראשון מתוכו, מכר רק כ600 עותקים בשבוע הראשון. בימים אלו היא מקליטה ועובדת על אלבום שלישי הישגים ועובדות 1.מלאני השתתפה בכמה תוכניות טלויזיה . 2.בשנת 2002 הוציאה מלאני ספר אוטוביוגרפי שנקרא : לתפוס את האש והגיע למקום ה7 בטבלת המכירות של הספרים. הספר מדבר על איך היא איבדה את התשוקות שלה למוזיקה וריקוד ומשחק אשר השתנו עם הזמן. 3.מלאני הופיעה בהפקה של ברודווי למחזמר המפורסם rent 4. בספטמבר 2007 מלאני השתתפה בתוכנית רוקדים עם כוכבים האמריקאית , היא ובן זוגה לתוכנית הגיעו למקום השני בגמר למרות שהריקוד שלהם היה מושלם. 5.בספטמבר הקרוב תעלה לאוויר תוכנית ריאלטי בה תככב מלאני הנקראת : its A scar world 6.מלאני תומכת בקבוצת כדורגל מקומית "לידס המאוחדת" מלאני הייתה נשואה פעמיים פעם אחת לרקדן ג'יימי גלזר ממנו יש לה בת *פוניקס ציי בת 11 (פבואר1999) ,הפכה את מלאני בי להיות האמא הראשונה בספייס גירלס * אנ'גל איריס בת 3 (אפריל 2007) במקרה נולדה ביום הולדתו של אביה הביולוגי השחקן אדי מרפי בפבואר 2007 החלה לצאת עם חברה הטוב מפיק הסרטים סטפן בלפונטה השניים נישאו בטקס צנוע ביוני 2007.

spiceupmylife1

New member
ויקטוריה בקהאם

שם: ויקטוריה קרוליין אדאמס ת.לידה: 17.4.1974 גיל: 36 כינוי: פוש ספייס- בשל התנהגותה האלגנטית ואהבתה לנעלי עקב ואופנה. ויקטוריה הייתה האחרונה מבין בנות הלהקה שהוציאה אלבום סולו באוגוסט 2000 הוציאה את הסינגל הראשון: out of your mind ב2001 יצא האלבום הנושא את שמה : ויקטוריה בקאהם. האלבום מחר יותר יותר מ20,000 עותקים. הסינגל השני Not such innocent girl לא הצליח ולכן היא לא הוציאה עוד סינגלים. ולכן גם נגנז אלבומה השני. בספטמבר 2001 ויקטוריה הוציאה ספר אוטוביוגרפי הנקרא: לומדת לעוף. בספר היא מתעדת את ילדותה , את תקופת הספייס גירלס, את חיי נישואין והמשפחה, והקריירה באותו זמן. אופנה
ויקטוריה ידועה יותר כאייקון אופנה בנלאומי. בשנת 2004 עיצבה קו אופנה לחברת רוק & רפבליר הנקרא : VB rocks *בינואר 2006 ויקטוריה הלכה על המסלול של שבוע האופנה במילאנו בבגדים שעיצב לה מעצב האופנה הנודע רוברטו קוואלי. *ביוני 2007 זכתה ויקטוריה ב2 פרסי גלאמור מאגזין: אשת השנה ויזמת השנה אשר ציינו את הישגי האופנה שלה. *ויקטוריה הוציאה בושם באוגוסט 2007 שהצליח מאוד בארה"ב.
ב1997 הכירה ויקטוריה את דיוויד בקהאם במשחק צדקה והחלו לצאת , ב1998 השניים התארסו וב-4 ביולי 1999 נישאה ויקטוריה לדיוויד בקאהם. החתונה נסקרה ע"י התקשורת. יש להם 3 בנים: • ברוקלין ג'וזף (מרץ 1999) בן 11 • רומיאו ג'יימס (ספטמבר 2002) בן 8 • קרוז דייויד (פבואר 2005) הוא בן 5 הסנדקים של ברוקלין ורומיאו הוא לא אחר מאשר אלטון ג'ון , והסנדקית הינה אליזבת' טיילור
ויקטוריה השתתה בתפקיד אורח בסדרה בטי המכערת http://www.youtube.com/watch?v=C4be27E9Auk

HanAn189

New member
אגב, כמו שאני יודע...

לויקטוריה היו מספר נפילות בזמן האחרון באופנה. הדיילי ניוז בחר את ויקטוריה כמתלבשת הגרועה ביותר של 2007. סתם הייתי חייב להוסיף

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif טוב

לא תמיד היא מתלבשת הכי טוב .. זה ברור אבל גאד התמונה ששמת פה היא באמת מזעזעת... מה היא חשה שהיא
ריהאנה?|

למעלה