AnnabeI Lee
New member
../images/Emo63.gif../images/Emo46.gifצורך עמוק בפורקן:
די! אוניברסיטה מזדיינת, *&%&%$$# המוח שלי ריק כבר יומיים והלב שלי הגביר את קצב הפעימות שלו לפחות בארבע פ"ד (פעימות לדקה? ככה מוזזעית את זה בכלל?). יש לי פיינל שהולך לקרקף אותי בעוד 7 שעות והבעיה היא לא להבין את הדברים האלה, הבעיה היא לזכור אותם!
עולם אכזר! הייתי צריכה ללמוד מתמטיקה! אפילו שתיתי קפה (מה שאומר שתכאב לי הבטן מחר...) ולא סתם קפה, קפה לא סחר הוגן! הכל אשמת הפיינל המזורגג הזה. שלושה חיבורים ושתי שאלות "קצרות" במשך שלוש שעות! שלוש! 3! III! (אין פה מקלדת ערבית) אני מתלבטת אם ללכת לישון ל20 דקות או שזה יוביל לבזבוז של שלוש או ארבע שעות. מי רוצה לשמוע על אימפריאליזם אמריקני? או אולי על האיחוד האירופי (לפחות עכשיו אדע בדיוק על מה אתם מדברים כשאתם מדברים על הEU). נו שמישהו ידסקס איתי את הסכם מאסטריכט, או הסכם רומא. אני צריכה שיחדירו במוחי הדי פציפיסטי רוח קרב לוחמת, ובידיי הכואבות מספיק כוח לכתוב במשך שלוש שעות רצוף. לסיום:
די! אוניברסיטה מזדיינת, *&%&%$$# המוח שלי ריק כבר יומיים והלב שלי הגביר את קצב הפעימות שלו לפחות בארבע פ"ד (פעימות לדקה? ככה מוזזעית את זה בכלל?). יש לי פיינל שהולך לקרקף אותי בעוד 7 שעות והבעיה היא לא להבין את הדברים האלה, הבעיה היא לזכור אותם!