שרשור מידע על טלי שרון

Pink Punk

New member
->

מכבי כפר סבא?! באמת?! *כפרסבאית* ובאמת יש לה ת'צחוק הכי מדהים בעולם!!

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gif../images/Emo11.gif

נראה לי עם כל החומר עלייה אני אעשה עלייה בגרות
בגרות טלי שרון 5 יחידות למידה
מי בעד עוד אירוח אצלי בבית
הפעם נעה היא העוזרת הפקה שתיהיה אצלי בבית

שירוש1989

New member
../images/Emo12.gifומה איתי?../images/Emo10.gif

את רוצה שאני שוב אחכה לה למטה ואתחיל למלמל? לא כיף..

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifכן../images/Emo2.gif

את גם ככה גרה מולי אני סומכת עלייך שתבואי לבד ללא הזמנה

שירוש1989

New member
חחחח שיהיה ברור אני בחיים לא התנהגת

י ככה לפני.. וטוב שכך חח ואני מוכנה להיות עכביש על התקרה שם ושתמחצו אותי בסוף הבלוג אם רק תרשי לי חח

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifטוב הנושא הזה לא לפה../images/Emo11.gif

את גרה מולי למען השם
דברי איתי מתישהו
נראה אותך בסאדאב

שירוש1989

New member
חחחחח

סאדאב..מה עם המפגשפורום
? אולי תעשי לי ביקור פתע? את יודעת איפה אני גרה..P: אגב את יודעת מאיפה מורידים מסנג'ר? אני נכנעת ללחץ החברתי חח

hello1212

New member
הייתה מועמדת בטקס פרסי אופיר

של האקדמיה...על תואר השחקנית הראשית הטובה ביותר בסרט "למראית העין"

charmed Orly

New member
שחכתי את השם של הסרט הזה

הסרט שהיא אמרה שהיא ויובל ראו בגיל 14 וזה השפיע עליה, שהיא ראתה את הסרט בגיל מוקדם מידי, שחכתי את השם... מישהו זוכר?

לא אבל לדמות הראשית קוראים ג'וני

אם זה עוזר לך... אולי תנסי את כרך א של אנציקלופדית טלי שרון (מרי) ואם לא אז כרך ב (נעה של הים)

"עירום", לא?

בכל אופן אני זוכרת שהיא דיברה על "עירום" באחד האירוחים, אבל אני לא יודעת אם זה הסרט שיובל והיא ראו.

שירוש1989

New member
../images/Emo45.gifעירום...

היא אמרה שהם האמינו לכל השטויות של ג'וני על סוף העולם("יו אני זוכרת!"עוד ציטוט לאוסף חח
)

קצת מידע

טלי שרון -13.2.1979 ז' בשבט תדשל'ט בעבר היתה שחקנית כדורסל בקבוצת הפועל כפר סבא ומכבי רמת השרון נולדה ברמת השרון גובה 1.73 סיימה לימודי משחק אצל יורם לוישניטין סופר האהוב עליה הוא פרננדו פאסו בצבא היתה חובשתת מיוצגת עי' פרי כפרי סוכנת שחקנית טלי תמיד היתה במגמת משחק בבית ספר ורק בזמן לימודיה ביורם לוישנטין הבינה השהיא רוצה להיות שחקנית טלי ביימה את ההצגה "יענקלה"וגם שיחקה בה יש לה 3 אחים יובל עינת וגילי שיחקה מחזה הגדול של חנוך לוין "נעורי ורדלה"בתפקיד אשת הנהג ב 1999 עבדה טלי כחובשת בטיולי נוער => איזה באסה שהיא לא היתה חובשת אצלו ובשנת 2000 עבדה כחצי שנה באר"הב באוטו גלידה במסגרת טיול בעולם אני זוכרת שיש לה דודה או בת דודה בשם ירדן

למעלה