שרשור מידע על טלי שרון

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifהכל???? טוב.. ננסה חלק חחח

ממ.. תאריך לידה כבר כתבו נולדה בהוד השרון, בשכונת נווה נאמן, אחים כבר כתבתם, הורים-האבא נפתר, האמא מירי למדה 3 שנים משחק בבית ספר למשחק של יורם לוויינשטיין וסיימה לפני שנה וקצת יותר מחודשיים למדה משחק גם בתיכון וחט"ב נראה לי.. יש לה כלבה (נראה לי לברדור שחורה) שקוראים לה בילי גרה בת"א ועוברת בקרוב דירה(כנראה לטיזנאבי כדי להיות קרובה לנעהP:) הייתה צמחונית עד לפני שנה+- כוסית
מעשנת)=(ווינסטון?) אחד הפגמים הבולטים שבה, רואים היא לא מושלמת! ואני מניחה שעל זה שהיא שחקנית ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוכשרת אני לא צריכה להרחיב יותר מידי נכון ?(= ואת רוב הדברים שהיא השתתפה בהם כבר כתבו פה.. ואני מניחה שגם על זה שהיא בנאדם מקסים וחמוד וצנוע ומדהים ועם החיוך הכי קורן שראיתי אני לא צריכה לפרט נכון? אממ.. אוהבת לאכול סלט כרוב סגול(לאחרנה השתנה ללבן חח) עם קוטג', נו על טעם ועל ריח חח יצאה תקופה קצרה עם עפר שכטר ועכשיו טוענים שהם ידידים טבים הגובה שלה הוא מטר שבעים ו.. שיחקה כדורסל פעם במכבי הוד השרון (?) ועדיין משחקת מידי פעם(?) ממ אני לא נזכרת בעוד דברים חשובי כרגע.. אבל ברור שזה לא כ-ל מה שאני יודעת עליה.. ואני משערת שגם אתם..אז יאללה תפציצו פה!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהכרכים הולכים לפי אנשים

כרך 1 באנציקלופדיטלי - mary17 כרך 2 באנציקלופדיטלי - נעה של ה י ם כרך 3 באנציקלופדיטלי - שירוש1989

oshriti123

New member
*נפטר אולי../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

חחח הוא לא תרגיל בחשבון שנפתר..

שירוש1989

New member
חח אני תמיד מתבלבלת בזה..

אני רוצה להדגיש שאין לי כל כך שגיאות כתיב אבל יש לי, ולעוד הרבה אנשים, נטייה לא לעשות הגאה למה שהם כותבים, ז"א להמשיך לכתוב הלאה במבט על המקלדת, וככה יש יותר שגיאות ממה שבד"כ

oshriti123

New member
חח חפיף..../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

וגם לי זה קורה הרבה... זה קרה לי הרגע בהודעה הזאת! כתבתי קורא במקום קורה...חח זה קורה לי כל הזמן

mary17

New member
בתיכון היא למדה גם מדעי החברה

1.73 מכבי כפר סבא נדמה לי היה עוד משהו אבל שכחתי
יש לה את הצחוק הכי ממכר ומהפנט ששמעתי EVER

שירוש1989

New member
האחרון$#%#$^%%$^%$

1.73? ביל מה הגובה שלך? היא נראית קצת יותר נמוכה ממך מתי היא אמר שהיא למדה מדעי החברה?

שירוש1989

New member
זה בערך הדבר היחידי

שיכולתי לראות בירור אצלה באותו יום.. זה והציפורניים והחיוך שלה.. חוץ מאלה לא הייתי מרוכזת בכלום אולי היית עם עקבים? אני בטוחה שנראית יותר גבוהה ממנה *מה אני חופרת כאילו זה משנה חח
*

עוד על טלי...

אני אתן לכם רק חלק שלא תחשבו שאני חולנית... היא אוהבת דיאט קולה, היא קוראת פסואה והסופר שהיא גדלה עליו זה אדמס דאגלס עוד משהו מעניין עליה היא ישנה בקיץ עם שמיכת פוך ומזגן...

mary17

New member
ובגלל החשבון של המזגן בסוף החודש

היא צריכה למשכן את הדירה

שירוש1989

New member
חח קרועות../images/Emo99.gif$%^%$

חח אני יודעת מאיפה לקחת את זה, אבל מתי היא אמרה שהיא אוהבת דיאט קולה?
(אגב לדעתי אם קולה=טעם החיים, והחיים חרא, אז קולה זה חרא?)

אצל מגה../images/Emo70.gif

יאאאאאא אני מתרגשת כל פעם מחדש לראות שכתוב למעלה "פורומים > טלי שרון > פורום"

Pink Punk

New member
יאאאאאאא

גם אני עושה פסיכולוגיה (ותואר)! איזה מגניב שטלי עשתה גם... לא הייתי מנחשת את זה בחיים

למעלה