../images/Emo15.gifהכל???? טוב.. ננסה חלק חחח
ממ.. תאריך לידה כבר כתבו נולדה בהוד השרון, בשכונת נווה נאמן, אחים כבר כתבתם, הורים-האבא נפתר, האמא מירי למדה 3 שנים משחק בבית ספר למשחק של יורם לוויינשטיין וסיימה לפני שנה וקצת יותר מחודשיים למדה משחק גם בתיכון וחט"ב נראה לי.. יש לה כלבה (נראה לי לברדור שחורה) שקוראים לה בילי גרה בת"א ועוברת בקרוב דירה(כנראה לטיזנאבי כדי להיות קרובה לנעהP
הייתה צמחונית עד לפני שנה+- כוסית
מעשנת)=(ווינסטון?) אחד הפגמים הבולטים שבה, רואים היא לא מושלמת! ואני מניחה שעל זה שהיא שחקנית ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוכשרת אני לא צריכה להרחיב יותר מידי נכון ?(= ואת רוב הדברים שהיא השתתפה בהם כבר כתבו פה.. ואני מניחה שגם על זה שהיא בנאדם מקסים וחמוד וצנוע ומדהים ועם החיוך הכי קורן שראיתי אני לא צריכה לפרט נכון? אממ.. אוהבת לאכול סלט כרוב סגול(לאחרנה השתנה ללבן חח) עם קוטג', נו על טעם ועל ריח חח יצאה תקופה קצרה עם עפר שכטר ועכשיו טוענים שהם ידידים טבים הגובה שלה הוא מטר שבעים ו.. שיחקה כדורסל פעם במכבי הוד השרון (?) ועדיין משחקת מידי פעם(?) ממ אני לא נזכרת בעוד דברים חשובי כרגע.. אבל ברור שזה לא כ-ל מה שאני יודעת עליה.. ואני משערת שגם אתם..אז יאללה תפציצו פה!
ממ.. תאריך לידה כבר כתבו נולדה בהוד השרון, בשכונת נווה נאמן, אחים כבר כתבתם, הורים-האבא נפתר, האמא מירי למדה 3 שנים משחק בבית ספר למשחק של יורם לוויינשטיין וסיימה לפני שנה וקצת יותר מחודשיים למדה משחק גם בתיכון וחט"ב נראה לי.. יש לה כלבה (נראה לי לברדור שחורה) שקוראים לה בילי גרה בת"א ועוברת בקרוב דירה(כנראה לטיזנאבי כדי להיות קרובה לנעהP