שפפפיייםםםם!

danaDIN25

New member
../images/Emo63.gif שפפפיייםםםם!

שלום לכולם! האם מישהו יכול להמליץ על שפ פרטי של "מבשלים חוויה" או של "דרך הטעם"?? מישהו ניסה, מכיר, היה, טעם?? תודה רבה

לא מבשלים חוויה, לא דרך הטעם אלא רק

הראל דובדבני הגאון והמיוחד. ארוחות שף בסגנון שלא נראה גם במיטב המסעדות בחו"ל.

Marie Claire

New member
את יכולה לפרט?

אכלנו בזמנו חבורה של 8 חברים ארוחת שף מופלאה אצלו בבית. האם הוא חזר לפורמט? מאד מעניין אותנו.

Marie Claire

New member
שלחתי לך מסר

ואם יבוא לך לשים פה דיווח, זה נשמע לי עם פוטנציאל מעניין.

גסטרו

New member
הוא בארץ ? משום מה שמעתי שלא

אנא עדכנונו . חוץ מזה ממליצה על רינה שדה - אם את מעונינת שלחי לי מסר.

גסטרו

New member
דוקא סעדתי אצלו בתקופה שערך ארוחות

בביתו, היה טעים אבל לא "מפיל" ,זכרוני שבנוי ממנות מנות לא מכיל אף מנה מהארוחה ההיא. אבל ללא ספק שבהשוואה לשפים של מבשלים חוויה זו חוויה אחרת.

והרי דיווח. לא להתעלף. למרות שקשה.

ארוחת הטעימות שאני זכיתי להיות נוכחת בה, היתה אחת המעולות אותן אכלתי בחיי. ואכלתי כמה. הראל ליהטט במטבחם של חברים שעות רבות והנפיק בנונשלנטיות ארוחה מפוארת, כמוה לא נראית במקומותינו. ולהלן פירוט: טרטר טונה ואבוקדו עם סשימי טונה וסלמון ברוטב ויניגרט, ליים, שמן שומשום, מירין וואסאבי. קרפאצ'יו קוקי סאן ז'אק, ויניגרט שאלוט, שמן זית מלח ים, פלפל שחור גרוס, אוייסטר לימון ובלסאמי לבן. שרימפס בארבעה טעמים אותם נתבקשנו לאכול מהקל אל הכבד: שום, ורמוט לבן, חמאה ומרווה. שום, שמן זית, סמבוקה ואסטרגון. חלב קוקס+קארי ולימון. צ'ילי, דמיגלאס, מנגו, בצל וכוסברה. ריזוטו פטריות ואספרגוס עם פיקורינו ושבבי פרמזן. לנגוסטין בקציפת וניל והל עם קוניאק,וליד- סופלה סרטנים. דים סאם פירות ים בקונסומה עוף ולמון גראס עם ירקות שורש וכוסברה. טונה צרובה בטוגראשי, מוגשת על סלט אטריות סובה ופול ירוק, ויניגרט מירין וחומץ אורז+דמיגלאס תמרים. מרקיז שוקולד קטן במילוי פנקוטה, קוניאק וניל,גבינת סנט מור ואגסים ביין, בלווית דבש כמהין כדור גבינת שמנת עיזים עם נענע ברוטב מנגו תות בננה, בבזיליקום ורוטב קלואה. לא היתה מנה מתחת למדהימה!! שווה שווה.

anatc

New member
סליחה, אבל התעלפתי...../images/Emo12.gif

מה זה הדבר הזה?!!!

Marie Claire

New member
אני בעירפול קל עד בינוני

הולכת לפנטז על קוקי סן ז'אק, אוייסטרים וחבריהם.

למעלה