שלום

../images/Emo63.gifשלום../images/Emo140.gif

שלום לכל מי שלא מכיר אותי, וגם למי שכן. כיוון שלא הראיתי הרבה סימני פעילות בפורום הזה חשוב לי להציג את עצמי, אני עידו, בן 17 מאזור חיפה, קורא המון בפורום אבל אף פעם לא הרגשתי מספיק בנוח כדי לפרסם את היצירות שלי, אולי זה עוד יבוא. בכל אופן, אני חושב שיש כאן אנשים מאוד מוכשרים, ואני מאוד מקווה שאוכל לנהל את הפורום בצורה הטובה ביותר. אתם מוזמנים להציג את עצמכם, ואם למישהו יש רעיונות כלשהם שנוגעים לפורום או כל דבר אחר שהוא/היא רוצה להגיד תרגישו חופשי.
עידו.

למעלה, מעל שם הפורום

יש שורה כחולה עם כל מיני קישורים לבנים, הרביעי משמאל זה "סקר".

בשעה טובה , ובהצלחה, עידו

אני רינת, או כפי שהרב ביקש רינתי, אני כותבת כאן בערך שנתיים שלוש, OOF ON בת 40, בזוגיות מזה 8 שנים, כותבת הרבה, ובימים אלה ממש הכתבים שלי עוברים עריכה, אני מקווה שתוך כמה חודשים ספרי ראשון יראה אור. מאחלת לך, שלמרות גילך הצעיר , תחזיק את הפורום הזה, כפי שמורן עשתה בעבר. רינתי

J eri

New member
עידו ../images/Emo50.gif וכמה הערות שוליים

נעים מאוד אני ג'רי
(זה הכי קרוב ללחיצת יד). ובאשר לפורום, הוא עבר כמה טלטלות לאחרונה: מורן יקירתנו - פרשה. רותם - לא עמד במשימה. ואתה מתחיל דרך חדשה... אז כמה עצות ממי שרוצה להמשיך ולהיות חלק מהפורום, אבל לא בכל תנאי: תהיה נוכח, בנאדם, נכנסת לפה לפני חמישה ימים ומאז? אין זכר
הפורום הזה לא מתנהל מעצמו, הוא צריך ניהול, יד מכוונת, תגובות גם של מנהל, בעיקר לאלו שאף אחד אחר לא מגיב להם. אמרת שאתה קורא המון בפורום, ואיפה התגובות שלך? במיוחד אתה, כמנהל צריך להגיב... אל תזרוק לנו סקר ותעלם, זה כל אחד ואחת יכולים לעשות, תוכיח שאתה רוצה לנהל פה את העיניינים - קאפיש?

למעלה