שאלות ובקשות קטנות

כוכה

New member
מחפשים ספרן/נית מנוסה בקיטלוג../images/Emo63.gif

מחפשים ספר/נית מדופלם ומנוסה בקיטלוג, המתמצא בתוכנת תוכנת ספיר. עדיף מי שיצא ממערכת של משרה מלאה (צעיר בגימלאות)ומעוניין בעיסוק לא מלא. העבודה בשלב ראשון לפי שעות בקיטלוג והכנת הספרים והמערכת לספרייה שתקום.הספרים בעברית ובשפות זרות. בשלב מאוחר יותר - אופציה לניהול ועבודה בספרייה. העבודה בתל-אביב. נא לפנות אלי במסר אישי. תודה

yohananouaknine

New member
מודעות דרושים לספרנים ומידענים

האתר קוויד (www.quid.co.il) חודש עם תוכנה חדשה ועוד מודעות דרושים בתחום המידענות והספרנות. האתר עודכן היום עם 3 מודעות חדשות. www.quid.co.il

משה9

New member
ארגון כנס/מפגש מידענים

שלום, אני מארגן כנס סגור של כעשרה מידענים. יש לי נושאים, אבל אני מתלבט איך להציג אותם כך שהדיון יהיה מפרה וכולם ילמדו מכולם. איך אתם מציעים לבצע זאת - להעלות נושא בו יש דילמה, להביע את דעתי ולעשות סבב? תודה

yaakovn

New member
דרוש מחפש תמונות ברשת

דרוש אדם בעל הבנה בעניין, שיחפש עבורי מביתו, בתשלום, תמונות ותצלומים ברשת לפי רשימה שאספק לו. התנאים: - תמונות חופשיות וחינמיות בלבד - ללא שום הגבלה מבחינת זכויות (יש לצרף קישור למקור התמונה המעיד על היותה חופשית). - איכות טכנית טובה מבחינת רזולוציה וגודל. תשלום מיידי עם גמר העבודה, נסכם באופן אישי. המעוניין ישאיר כאן הודעה או יפנה אלי באישי.

אלינקה

New member
../images/Emo53.gifחברה צריכה עזרה

מחפשת מידע על "עמנואל הראובני" איזו השכלה יש לו כתב הרבה ספרים בנושא ארץ ישראל תודה אלה

Indie62

New member
directory במקום יאהו?

שלום, אני חדשה פה ולא ממש מעורה בעולם המידענות, אבל משתמשת כבדה באינטרנט לצרכי עבודה. היום נכנסתי לאתר של יאהו וראיתי שהם שינו את כל הפורמט. סבבה, נחמד להתחדש. אבל מה קרה ל-directory שלהם?!?!?! במקום תפריט מפואר ומגוון, יש להם אולי 3 פריטים בכל קטגוריה. כאילו הם החליטו לקטוע את הענף הזה של הפעילות שלהם לגמרי (לעניות דעתי - הענף שעליו הם יושבים). מישהו מכיר directory טוב לאינטרנט? יש משהו יותר עשיר ומקיף מגוגל, שגם ממנו אני אל מרוצה כ"כ?

miromiro

New member
שלום- מחפש מדפים לספרית ילדים בקבוץ

הספריה בקיבוץ זקוקה להחלפת מדפים. עד היום הספרים נחים על מדפי מתכת משרדיים. התקציב לא גדול, אז אם יש רעיונות, אפילו לבניה עצמית, או יד שניה או חברה שמוכרת במחירים סבירים, אשמח לשמוע. תודה מראש.

אלינקה

New member
../images/Emo105.gifמקפיצה

אף לא יודע? צריכה את המידע לקולגה שלי ולא מצאתי כלום

חייםלוי

Member
מנהל
חיפשתי ברשת ולא מצאתי מידע עליו.

אני לא נמצא בעבודה אז גם אין לי ספרי יעץ אתי.

DGtal

New member
לא לדאוג

הקטגוריות עדיין קיימות במלוא תפארתן, הם פשוט מוחבאות קצת. לינק למטה.

yohananouaknine

New member
פרוייקט מיוחד למידענים

קוויד (Quid.co.il) מאפשר לכל מידען לקבל אתר אינטרנט משלו <b>בחינם</b>. התהליך פשוט לחלוטין, להיכנס לאתר quid.co.il ולשלוח הודעה. קוויד הנו אתר המרכז מודעות דרושים למידענים וספרנים באמצעות מערכת איסוף מידע פרי פיתוח עצמי. www.quid.co.il מוזמנים להירשם... דוגמא לאתר ב: http://israeli.quid.co.il

למעלה