רק להיום

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

7 ביוני מישהו שמאמין בי "רק להיום אאמין במישהו באנ-איי שמאמין בי ושרוצה לעזור לי בהחלמתי." טקסט בסיסי, עמוד 96 לא כל אלה שמגיעים לאנ-איי נשארים נקיים באופן אוטומטי. אבל אם נמשיך לחזור, נמצא ב'מכורים אנונימיים' את התמיכה הנחוצה לנו בהחלמה שלנו. יותר קל להישאר נקי כשיש לנו מישהו שמאמין בנו, גם כשאנו לא מאמינים בעצמנו. באנ-איי, גם זה שנופל הרבה פעמים, יודע כי יש לו תומך נאמן, שתמיד יהיה לצידו, לא משנה מה יקרה. חשוב ביותר שנמצא חבר אחד או כמה חברים, שיאמינו בנו. כשנשאל אותם אם נתנקה אי-פעם, הם תמיד יענו, "כן, אתה יכול להיות נקי ואתה תהיה נקי. רק תמשיך לבוא!" כולנו זקוקים לאחד שיאמין בנו, במיוחד כשאנו לא יכולים להאמין בעצמנו. כשאנו נופלים, אנו פוגעים עוד יותר בהערכה-העצמית החלשה בלאו-הכי שלנו. לפעמים הפגיעה כל-כך קשה, שאנו מרגישים לגמרי חסרי-תקווה. במקרים כאלה, אנו צריכים את התמיכה של חברינו הנאמנים באנ-איי. הם אומרים לנו שיתכן שזו הנפילה האחרונה שלנו. הם יודעים מניסיונם, שאם נמשיך לבוא לפגישות, בסוף נהיה נקיים ונשאר נקיים. לרבים מאתנו קשה להאמין בעצמנו. אבל כשמישהו אוהב אותנו בלי תנאי, ומציע תמיכה בלי שום קשר למספר הנפילות שלנו, ההחלמה באנ-איי נעשית קצת יותר ממשית בשבילנו. רק להיום: אמצא מישהו שמאמין בי. אני אאמין בו.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

בן אדם. מספרים על אב שלא היה מרוצה מבנו, כל דבר שהבן עשה, או לא עשה, האב עיקם את פרצופו ואמר:"אתה, אתה לא בן אדם, אתה" ושלא תחשבו שהילד לא התאמץ: השקה את העציצים, הכין שעורי בית, הכין קפה שחור עם קצף, אמר שלום יפה לדודה. אבל האבא בכל פעם ובכל הזדמנות עיקם את פרצופו ואמר לילד:"אתה, אתה לא בן אדם אתה". עד שנשבר לילד, די, חאלס, אי אפשר יותר, אתה לא בן אדם אתה, אתה לא בן אדם אתה. לקח את המוצ'ילה, נתן לאימא נשיקה במצח והלך לעיר הגדולה, אולי שם יעריכו אותו. ואיך שזה נכנס לעיר מה הוא רואה, המוני אדם מסתודדים בכיכר העיר. הבן לא מבין והוא שואל אחד מהקהל לעניין. "איך אתה לא יודע" אומר האיש "המלך נפטר, ואין יורש. לכן החליטו לשלוח את הבז של המלך לשמיים, ומי שהבז ינחת עליו, הוא יהיה המלך" ואיך שזה מסיים את דבריו הנה הבז עף לשמיים וכולם מרימים את ידם וצועקים "בוא אליי". הבז חג לו מעל כולם, מתבונן שמאלה, מתבונן ימינה והופ נוחת בדיוק על הכתף של הבן. והנה כל הקהל מקיף אותו במעגל וצועק "יחי המלך, יחי המלך" ובאים שני שומרים ומושיבים את הבן על כרכרה היישר לארמון, ושם הכניסו אותו לאמבטיית ורדים ונערות הארמון סיבנו לו את הגב, לאחר מכן שלחו אותו לספר ולגלח, הוציאו לו שערות מהאף, הלבישו אותו בבגדי פאר, בקיצור מלך, מלך. אבל הוא הבן , בכלל לא מעניין אותו כל מנעמי הארמון, אלא רק דבר אחד חשוב לו-להזמין את אביו, זה שטען שהוא לא בן אדם, ולהוכיח אותו על טעותו. מיד קרא הבן (המלך) שליחים שיזמינו את אביו לארמון. אלו הגיעו לבית אביו "המלך מזמין אותך לארמון" אמרו. האב לא מבין איזו זכות ניתנה לו, הוא לובש את הבגדים הכי יפים, יורק על הנעל ומשפשף והיידה לארמון. שם בארמון מושיבים אותו ליד שולחן המלך והנה מוגשים מאכלי גן עדן והמלך בכבודו ובעצמו ויושב לידו. האבא מבסוט איזה כבוד נפל בחלקי. והנה המלך מדבר איתו וצוחק איתו ומוזג לו כוס יין והאבא בשמיים. ולאחר שעה של בדיחות ודיבורים פונה לאב המלך ושואל "תגיד, אתה לא מכיר אותי"? "בוודאי שאני מכיר אותך, אתה המלך" השיב האב. "אני הבן שלך, אני הבן שלך, זה שאמרת לו כל הזמן שהוא לא בן אדם. תראה אבא, אני המלך!". האב הביט בבנו המלך ולפתע עיקם את פרצופו המחויך ואמר " ככה לעזוב את אבא בלי להגיד לו שלום?! אולי אתה מלך אבל בן אדם אתה לא!"

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

אדם צובר זכרונות . אברהם טל מילים: יונה וולך לחן: שמעון גלבץ אדם צובר זכרונות כמו נמלים בחדשי הקיץ. בחדשי הקיץ כמו חגב בעת הקיץ - ויש שאדם שר. ובחורף הנמלים מתכנסות מתנועעות ברכושן ומכלות לאט את הרכוש ואת החורף מכלות לאט, לאט. נה, נה, נה, נה אדם צובר זכרונות כמו נמלים... והחגב בחורף שר לפתחים לטעום מזכרונות העונה העונה האהובה שבשירו ממנו חמקה. אדם צובר זכרונות כמו נמלים...

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! שבת שלום לכולם שבת של שקט ומנוחה שבת של אהבה .

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מבורכת../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בוקר רגוע ושקט עם משפחה חמה ואוהבת על חברים אוהבים בדרך, על יום נוסף חופשי מהתמכרות פעילה על היכולת להתחבר לאנשים ולהרגיש שייכת על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ועשרים ואחד ימי ניקיון
מרגישה מצויין על הבוקר, אחרי שאתמול הייתי בחדר בחיפה, עדה לחברה מנצחת בציון דרך של שנת ניקיון. רוצה להביע את תודתי העמוקה בהזדמנות הזו ל"רפיאלי" על הנכונות והליווי, גם על זכרונות משותפים
. מדהים כל פעם מחדש לגלות אנשים מוכרים שמעולם לא חשבתי לפגוש באן איי. כוחה של החברותא.. של הביחד.. תודה גם ל"שטול" על תשומת הלב. תודה ל"מטריקס" ולחברים רבים נוספים שאני מעדיפה לשמור על האנונימיות שלהם. קשה לומר אחרי כל זה אבל, האמת היא שאני מתגעגעת גם לחברים באילת, אפילו מתגעגעת מאד, זו בעצם הפעם הראשונה שאני עוזבת לכמה ימים מאז הניקיון, וכיף להתגעגע למשפחה המורחבת שלי. מי שקורא - חיבוק ענק. זהו.. עוד יום נקי, חיבור לאמא ולבת שלי, ימבה אוכל
..ובערב נוסעת לתל אביב. תודה לאל על שכל זה מתאפשר, על שמחת חיים ויכולת ליהנות באמת. אוהבים

שטול1

New member
ערב טוב,שבוע טוב,חג שמח ../images/Emo24.gif

יש ימים בשנה שמרוב איחולים כמעט לא נשאר מקום לחיבוק מזה ניתן ללמוד א. שגם טכנולוגיה מתקדמת לא תמיד מושלמת ב. היא יודעת את זה ומשאירה מקום למטה ג.חיבוקים אפילו ווירטואליים חשובים ואפשר לפתוח הודעה ולצפות אותה בחיבוקים ככל שהמערכת מתירה ד.למרות המגבלות הטכניות כל אחד יכול לאחל ככל העולה על רוחו שיהיה לכולנו שבוע נפלא וחג שבועות שמח ונקי מכל חומר משנה תודעה או מצב רוח אוהבים שטול

למעלה