פרק 3

../images/Emo63.gifפרק 3../images/Emo63.gif

אני ההיתי לבדד בביתתת וקרה משהוו מאוד מאוד מוזר... -------------------------------------------------- פתאום השירים התחילו להתנגן מהר יותר ממה שהם ו-5 ד'ק אחרי זה הם הפסיקו להתנגן.. ומתוך השירים הוציאו מילים ורמזו לי משהו "חכי,חכי זאת רק ההתחלה" זה מה שאמרו לי.. רצתי מהר לנתק את המערכת מהחשמל וניתקתי את השירים והוצאתי את הדיסק מהמערכת. בלילה הרגשתי צמרמורות בכל הגוף כאילו מישהו נוגע בי אבל אני לא מרגישה יד אני רק מרגישה רוח. רוח קרה.. ואני מרגישה כאילו הולכים עליי..יצאתי מהחדר והלכתי לחדר של אמא ואבא ושם נירדמתי. בבוקר כשקמתי לצחצח שיניים היה משב רוח שגרם לדלת להתרק ולהיסגר. ניסיתי לצאת החוצה אבל הדלת היתה נעולה .כאילו מישהו מבחוץ חוסם אותה צעקתי, עד שאמא עלתה למעלה ולא הבינה מה קרה לי. החלטתי שאמא חייבת לדעתת ממה שקורה לי, אבל ידעתי שהיא לא תאמין לי .כי איש עם מסכה? מי יאמין לזה? שחטפו אותי וחזרתי ?מי יאמין לזה? אז החלטתי ללכת לפסיכולוג אולי זה הכל סתם בראש שלי. אני וספיר הלכנו ברחוב פתאום אנחנו רואים אמבולנסים משטרות מלא מלא אנשים מסביב לכל הבלאגן ואני וספיר רצינו לדעת מה קורה שם אבל לא נתנו לנו.התקדמנו לאט לאט ניכנסנו בין כל האנשים.. ומי שכב שם!?-----את זה תגלו בפרק הבא..

OoנויoO

New member
הדררררררר את לא בסדר

את מותחת אותי אמאאאא חחחח איזה מפחיד זה!!

למעלה