פינת התרבות

מפ33יצה

New member
מפגש עם זונה

רעש של טיפות הגשם הזולף כבר כאילו לא נישמע, רכב אדום מפואר עצר ליד המדרכה, חלון פתוח בחלק הקידמי של הרכב, "כמה את לוקחת לשעה " שאל הקול שהיה סקסי בטירוף הבחורה שלידי השיבה לו את המחיר ושזה לא כולל נשיקות... יישרתי את החצית שלי והרמתי את החזה מעלה.. יישרתי את גבי והתקדמתי לעבר מכוניתו בצעדים מלאי ביטחון. זורקת בדרך, את הסיגריה באלגנטיות זולה, מבליטה בכל צעד את החזה המרהיב שלי ומענטזת באגני, מביטה לעבר הרכב, מתכופפת ונשענת על החלון הפתוח דואגת שהחזה יבלוט... נשענת על עדן החלון כשטיפות מים זולגות משערי על עיניי... אחרי שיחה קצרה הסברתי לו שהמחיר כולל הכל הסדרנו את התשלום שהיו די גבוהים.. ניכנסתי לרכב, בפנים- ריח של ריפוד חדש, ניסיתי להביט בפנים של הנהג, אך המקום חשוך יחסית וראיתי רק את צללית פניו והרחתי את ריח הבושם היוקרתי שלו... הוא כיוון את הרכב אל מחוץ לעיר, נכנסנו לפינת פרדס חשוכה שלא היתה מוכרת לי .. הזיז את כיסאו לאחור, והשעין רגליים כלפי מעלה, נישענתי לעברו בעמידה על 4, ככל האפשר, פותחת את הכפתורים של מכנסו מרימה מעט את החולצה.. נושקת לו על הבטן, על החזה, חושפת את איברו ומתחילה ללטף את הזין.. מלקקת אותה מלמטה למעלה לאט ומלקקת את הבטן שלו החלקה, הלשון מטיילת לה בעדינות ועם סבלנות של ניסיון רב, מלקקת את הפטמות מסביב להן.. תופסת את הפטמה בין שיניי ולוחצת עליה מעט מחליקה את ידי על איברו, עולה ויורדת מתעכבת על הראש שלו משרטטת את התוים של הכיפה ולוחצת עליה ושוב יורדת... הוא מבקש ממני למצוץ לו, הורדתי את המכנס ממנו והתחלתי לשאוב את הביצים לאט , משחקת אם אחד מהם ומגלגלת אותו בפי, היד עולה ויורדת על הזין ומכניסה את האשך השני לפי ... שואבת אותם ויד שנייה עולה ויורדת על איברו מלטפת את הכיפה מסתובבת על זיקפתו ומלקקת לאט לכל האורך כלפי מעלה, מסובבת את הלשון מסביב ומכניסה את הראש של הזין לפי לאט מכניסה ומכניסה עד שמרגישה שהוא עומד למלא אותי יונקת ועולה למעלה.. הזרם שלו מילה את הפה שלי, נוטף על הסנטר. הוא מסמן לי לקום, ולפתע נישמע מאחור של אדם נוסף הוא אמר בשקט "כולל הכל אמרת" ניכנסתי לרכב מאחור, הוא השכיב אותי על המושב האחורי, מפסק לי את הרגליים, וחודר אלי לכוס מאחור, ניכנס חזק ויוצא, האבר שלו תפוח מהצפייה, החדירה קשה בהתחלה, הוא ניכנס לתוכי ויוצא, שולח יד לחזה שלי ומתחיל לדהור בתוכי... הנהג עומד מולי ערום מחוץ לרכב ומסתכל עליו חודר אלי, מעודד אותו להיכנס אלי, מעודד אותו לחדור לתוכי, ומצווה עלי למצוץ לו, הרמתי את עצמי מעט עם הידיים הוא קרב את הזין שלו לעברי החבר התחיל לדהור מהר בתוכי, הנהג הכניס את הזין לפי התחלתי למצוץ לו לשאוב את הראש, הוא תפס את ראשי וחדר עמוק יותר, מאחור הוא מסתובב מרחיב את החור שלי מאפר לעצמו חדירה טובה יותר... הזין יוצא מהפה וניכנס, אני מרגישה זרם שותף את ישבני ומכה ניחתת עליה... הוא יצא ממני מגיעה לעמוד במקום הנהג, הנהג ניכנס לרכב, והחדיר את איברו הזקור לתוכי עולה ויורד ממני מלטף את הישבן שלי, וחודר עמוק יותר מהחבר שלו ניכנס ונישאר שם בפנים... החבר מנגב את איברו וצופה בנו מנוט את הנהג "צא לאט.. לאט , כנס מהר.. צא לאט לאט , כנס לאט " מנווט אותו בתוכי, האיטיות מטריפה אותי הרגשתי אותו מתקשח יותר בתוכי, הוא התרומם וחדר אלי בכל הכוח שלו החבר שלו עמד לישי רצה גם הוא מציצה.... ינקתי אוו , הרגשתי בפעם הרראשונה מזה זמן איך הגל שוהה בתוכי, הם חדרו לתוכי , ינקתי את המיץ שלהם ושלושתינו גמרנו באורגזמה ארוכה .....

מפ33יצה

New member
חגיגות קריסטמס ../images/Emo139.gif

כל שנה יושבים בדירתו של נתי, ממתינים שהשעון יודיע על כניסת השנה החדשה, 3, 2, 1, "חג שמח" צעקו כולם .. 4 בנים ו-3 בנות.. מישהו תפס אותי והתנשקנו צרפתית עם הלשון , שניה אחר כך איחלתי עם לשוני חג שמח למישהו אחר.. השקנו כוסות ורקדנו, המשקאות זרמו והמוזיקה היתה חלק מקצב הגוף, כולם שיכורים למחצה.. רקדתי צמודה לגדי. נתי ניצמד מאחורי ורקדנו צמודים, בחושניות ובקצב איטי שלושתינו.. מתעלמים מהעולם, המוזיקה הסתיימה ושיחקנו "חובה או חובה" יצא שרחל, הלכה למצוץ לנתי באיבר מינו, עירן היה צריך להוריד את תחתוניו למשך 3 דקות ומירי חספה לראשונה את שידה הזקורים .. סובבו את הבקבוק והפעם הוא כוון עלי.. "חובה" אמרתי... חובה עליך לגרום לשערורייה נוספת (נו, לא ישכחו לי שרצתי ערומה בחוץ, דופקת על דלת השכנים ובורחת והזמינו לי משטרה..אבל זה סיפור אחר) ניסיתי לשכנע שאני לא רוצה.. לא עזרו תחנוני והשתכנעתי.. אמרתי להם שימשיכו במשחק אני כבר חוזרת. קולות סקרנות ותמיהה, אבל הם המשיכו... הקפצתי כוס וודקה נוספת לחיזוק ופסעתי לעבר המטבח מחפשת משהו במקרר.. ולאחר חיפושים לקחתי בקבוק יין לבן.. חזרתי שמתי את היין בצד.. הקפצתי ייגר והתיישבתי לידם חצי מרחפת.. בנתיים רחל וגיל הלכו.. הבקבוק אצל מיכל, חובה עליך צעקתי להשאיר את כל הבנים פה עם תחתונים והיא נישמעה לי.. הורידה לנתי, עירן, וגדי והשאירה אותם במיטב בגדיהם.. שוב הבקבוק מסתובב אלי, ניסיתי לברוח ללא הצלחה וחוייבתי בשתייץ כוס וודקה נוספת.. הראש שלי מסוחרר.. והגיע הזמן לשלם את חובי במשחק.. הורדתי את בגדי, התפשטתי ורק החוטיני לגופי, שופכת על גופי את היין ומחייבת את כולם ללקק אותו ממני.. אחד אחד עברו ליקקו את היין מהפטמות שלי מהבטן ומהירכיים .... המשימה בוצעה.. סבב של שתייה והפעם חובה על נתי להתעלל בי. הוא השכיב אותי לאחור.. הבטחתי לא לזוז בשום מקרה ולא לדבר.. הסיט ממני את התחתונים ושפך יין על הבטן שלי ועל הפתח שלי וחייב את כולם לשתות ממני. ראשון החל נתי ללק את היין מהבטן, בעיגולים קטנים, אחריו הגיע עירן מלקט עם לשונו את היין שעל בטני התחתונה.. חייבו את מיכל ללקק את היין, והיא פיסקה את איברי וליקקה את היין שהצטבר שם.. נתי הוריד ממני את התחתונים, הרמתי את האגן לעזור לו והוא שפך יין לאבר מיני המורם ואמר לי לא לזוז.. הלשון החמה שלהם על הדגדגן שלי במגע של היין הקר צמרר אותי והתחלתי לנוע.. " לא לזוז" הוא ציווה והקשבתי.. האגן מורם, שפך את היין עמוק לתוכי, החדיר את לשונו והחל מלקק אותו יונק ומשתכר, הולך להביא משקה אחר.. גדי שרצה גם החל לקק את היין ממני מיכל עזרה לו עם לשונה. אני כבר בשיא שלי ביקשתי שיפסיקו או שאני גומרת .. הכיווצים בבטן החלו ונתי חזר עם בקבוק חדש.. שפך לתוכי ועל בטני וכולם החלו ללקק ממני בצמאון, שלחתי אצבע לתוכי, חייבת להתפרק, מיכל הזיזה את היד שלי והכניסה את הלשון שלה, האצבעות על הדגדגן... מכניה ומוציאה את הלשון כדי לשתות את היין הכיווצים החלו ואחת, שתיים, גמרתי לה על הלשון.. היא זזה מצחקקת, עירן הפשיל את המכנסיו וחדר אלי עמוק ונישאר שם זקור חם וענק... בלי לזוז.. ראיתי ששופכים עליו יין על הישבן ומיכל ליקקה אותו מישבנו, כשהוא נע בתוכי בקצב של הליקוקים שלה... הם תפסו אותי נישקו את החזה שלי נתי הצמיד את השפתיים לפי וינק את לשוני.. גדי החל לרקוד לאט בתוכי, נע לצדדים מתענג על הלשון שבישבנו.. אני מתה לגמור שוב.. הוא מרגיש ויוצא.. חודר שוב לאט לאט ניכנס עד הסוף ויוצא מהר לפני שאגמור.. עירן ניכנס.. ושוב הכל חוזר, שופכים לו משקה על הישבן מלקקים אותו את הישבן שלו ואולי מחדירים את הלשון לישבנו שכן הוא החל לחדור אלי מהר קצוב חזק.. והאיט והחל שוב לנוע בקצב של הליקוקים- לאט נע בתוכי במעגלים מגביר את עוצמת הגירוי הנשימות שלי החלו להיות עמוקות קצובות ומהירות, הם הושיבו את המיכל מעלי ערומה..ליקקתי ונישקתי לה את הכוס בקצב מטורף כמו שרציתי שיחדרו אלי.. הוא המשיך להכנס אלי לאט, מגביר את הקצב, ניכנס ויוצא.. אני מלקקת לה מהר... מיחשהו שולח אצבע לישבני מחדיר את קצה האצבע... גמרתי שוב בכיווצים הסטריים וצעקות.. היא נישכבת על הגב, נתי חדר אליה והם החלו מזדיינים על השטיח לידיי הבטתי בהם.. גומרת כשגדי שוב בתוכי..

PIeasure

New member
ביקור במועדון-סיפור קצר

הן היו אמורות כבר להיות כאן..." חלפה המחשבה בראשה בעודה שעונה על אחד מהעמודים שללא ספק טינפו את המיני שלבשה. לבסוף לאחר המתנה ארוכה היא החליטה שאין טעם לחכות לנצח היא נכנסה צעדה עברה בקלילות מעל הסלקטור שנעץ מבט לא תמים בישבנה כל הזמן שחיכתה. לא משנה כמה היא ניסתה להנות, העובדה שהיום הזה התדרדר מרגע לרגע לא מצא חן בעיניה, ורק תסכל אותה. הסלולרי שנעלם, החברות שלא הגיעו, והנהג מונית שהחליט שיש פיחות בשקל וגבה מחיר לא קטן על הנסיעה. באותו רגע הבר נראה קוסם יותר ויותר. שניה אחת לפני ששפתיה נפתחו להזמין את המשקה האהוב עליה מישהו שישב לצידה במבט מעט מושפל כשסומק מילא את לחייו בקול מגומגם פנה אליה "אפשר להזמין אותך למשקה... גבירתי?" אולי זה הייאוש התסכול או התשוקה שאותה זמן רב לא ידעה אך משהו בצורה בה הוא נכנע לה ריגש אותה במעט. היא קרבה את פיה לאוזנו שמעה את הלמות ליבו, ובקול קר וצלול לחשה לו שמותר, ושאת המשקה שיביא לה לשירותים... קר. בלי להמתין לתשובה היא הסתובבה ונעלמה לה בין הקהל הולכת לה לשירותים. השירותים אם אפשר לקרוא ככה לחדרון הקטנטן היו נקיים יחסית, ככל הנראה אך אחת עדיין לא שתתה יותר מדי, רגלה תופפה על רצפת החדר, כאשר נפתחה הדלת והיא ראתה אותו נכנס צועד מבוייש, מבטו כולו סמוק, ניכר עליו שזאת הפעם הראשונה שלו בשירותי נשים. ידו הרועדת הגישה לה את המשקה. "אישה מושלמת בשביל מישהי מושלמת" היא חייכה כאשר היא לגמה מהמשקה הלבן והמתוק חובקת אותו לידה חשה כיצד הוא רועד תחת מגעה את בתשוקה הבוערת בקרבו כאשר ידידה החלו לטייל מטה מטה אל מפשעתו ללא שום אזהרה היא סגרה את אגרופה על האזור הרגיש בגופו, במבט זועף ובקול ארסי לחשה לאוזנו "בפעם הבאה תדפוק לפני שתכנס" היא הביטה בו מתקפל וחשה כי תחת מגע ידה משהו מתעורר. באיטיות היא הרפתה ממנו מניחה לגופו לצנוח על הרצפה פותח את אחד התאים ומתיישבת על המכסה מביטה בכלבלב החדש שלה מדדה לעברה שרוי על ארבע כאשר נכנס לתא היא סגרה את הדלת בבעיטה לא טורחת לנעול. ללא המתנה לשונו החלה לטייל על סנדליה טועמת את טעמן המתוק מטיילת מעלה מעלה מעלה בעודהוא ממשיך לעלות, כאשר מדי פעם הוא מטפס במהירות שואף להגיע למערה החבויה בין רגליה. היה נראה כי אחזה בו התלהבות ואת אחד מידיו החדיר למכנסיו. מבטה השתנה באותו רגע לזועם, כאשר היא קמה הוא התכרבל בתנוחה עוברית מביט בה בעיניים מתחננות של מי שעשה טעות. היא התכופפה מטה ולחשה באוזנו "שחרר את החגורה חמוד" חגורתו השתחררה היא תפסה אותו ממכנסיו ומשכה את ישבנו מעט מעלה פעילות שהיתה מעט קשה בהתחשב בצפיפות שבתא, מכנסיו הופשטו מטה ותחתון צמוד וכחלכחל נגלה לעיניה עוטף ישבן נערי, היא ליקה את שפתיה ווהניחה לחגורה להותיר על ישבנו סימן אדום הוא נאנק מפחד להשמע , היא חשה את רגליו הרועדות מרוב תשוקה, במכה החמישית הוא לא יכל עוד ושיחרר אנחה שמקורה ספק בכאב ספק בהנאה.בכה השישית גופו נפל כאשר הסתובב והביט לעבר גבירתו הוא ראה אותה מביטה בו במבט מטורף, רגליה מופסקות ולהפתעתו תחתוניה היו מופשלים. הוא חזר לטעום שוב את בשרה מלקק את בוהנתיה ואת רגליה הפעם מתקדם בקצב לפקודותיה חש את החום הבוקע מעורה התשוקה שלא נגמרת כאשר הוא מטפס היא שמעה את לבווידיה נגשו לחולצתו פותרות אותו מכל לבוש מותירות אותולחסדיה, צירפורניה שרטו את עורו, כאשר ראשו החל להכנס לבין רגליה טועם בשקיקה בנוזלי באר תאוותה וכאשר שפתיו פגשו לבסוף את מקור תשוקתה אנחה שוחרהה מפיה וציפורניה הותירו שריטות עמוקות בכתפיו, המחשבה כי מצאה לעצמה משרת צייתן כמותו רק הלהיבה אותה כאשר רגליה הצטלבו סביב גופו לשונו פרפרה בתוך גופה כאשר שפתיו יונקות בתאווה נשיכונת קטנטונת וכאבים קטנים עברו בגופה בעוד היא השתחררה והחלה להאנח, חשה כיצד היא נשאבת לתוכו, ואז כאשר נשמתה נעתקה גופה הצטמק והשתחרר היא חשה את העונג מתגבר, שליטתה אבדה לה בעוד ידיו אוחזות ברגליה הרועדות ידה מצמידה את ראשו לתוכה . היא הגיעה לסיפוקה. היא קרבה את שפתיה לשלו חשה את ריחה ואז בקול נבוך היא לחשה "תודה על ההזמנה למשקה חמוד" היא יצאה מהשירותים מותירה אותו בפנים, משאירה למזכרת תחתונים סגלגלים.

Z o d i a c

New member
../images/Emo63.gif פינת התרבות

והפעם סיפורים אירוטיים מבית המפ33יצה.

מפ33יצה

New member
בשלישייה

צפיתי באופיר מוריד מעליה את החולצה, את המכנס, ערומה כביום היוולדה בגופה החטוב... ראיתי איך הוא מחבק את גופה, פותח מאחור את החזייה, מלקט את הפטמה בפיו ויונק אותן, מסובב את הלשון לאט מסביב לא נוגע בזיקפתן.. אחזתי בחזה שלה ועזרתי לו להביא אותו לפיו, ביד שנייה העברתי יד על הישבן שלה.. מלטפת אותו.. אופיר עבר לינוק וללקק את הפטמה השמאלית, מוצץ חזק.. משכתי את הפטמה הימנית.. מושכת אותה.. מועכת חזק וממוללת בין אצבעותי מרגישה את המתיחה של הפטמה.. טועמת אותה לאט על קצה לשוני.. אופיר החל לנשק את הבטן שלה, מלקק אותה לאט ויורד כלפי מטה.. עזבתי אותה, נעמדת מאחוריו, שולחת ידיים ופורמת את הכפתורים של הגי´נס.. מסירה מעליו לאט את המכנס, תוך כדי שהוא מנשק ומפסק לה את הירכיים, נושף על איבר מינה, ושולח לשון חמה לעברה, לעבר השפתיים המגולחות, מעביר את לשונו מלמטה למעלה על כל אורך הכניסה ומפסק את אברה עם לשונו.. הורדתי מעליו את המכנס.. שורטת אותו על הגב והישבן, משאירה עקבות ופסים אדומים.. הוא השתנק, לוחץ עם לשונו על הדגדגן שלה.. מכניס אצבע חמה ארוכה לתוכה.. ומלקק.. מכניס אצבע נוספת חמה פנימה ומפסק לאט את השפתיים, מחדיר את הלשון הארוכה שלו פנימה מבין האצבעות.. מכניס את הלשון ומרחיב את הפתח, ומוציא את הלשון ומרפה.. מכניס עמוק יותר את הלשון עמוק את האצבעות... היא מקמרת את הגב, נאנחת.. "הפסק" הוראתי לו ועליה פקדתי למצוץ לו את הזין.. הראש של הזין ניכנס לפה ולאט לאט החל להעלם בתוכו.. הלשון שבצבצה בהתחלה מסביב לראש ניכנסה פנימה והחלה מוצצת אותו מפנים .. היא הכניסה עמוק יותר את הזין כמעט עד הגרון והוציאה.. לאט מושכת יונקת אותו שואבת את המיצים שלו ממנו, מוציאה החוצה עד שהראש מבצבץ והחלה ללקק את הראש של הזין בטירוף כמו סוכרייה טעימה.. ידה אוחזת בבסיס איברו ושוב מכניסה את הזין שלו פנימה והחוצה משחקת אם הלשון עליו.. "תפסיקי" פקדתי "ותסתובבי".. הוא עמדה עמידת ארבע, מרימה את ישבנה גבוה.. "לקק" אמרתי לו הוא החל ללקק את הישבן שלה, את התוים של גופה.. "זוז".. הנפתי את ידי והנחתתי עליה מכה חזקה עם השוט.. הוא שב וליקק את האזור שהוצלף.. "זוז" ו-סלאשששששששש השוט ניתח על ישבנה.. הוא המשיך ללקק את ישבנה, מכניס אצבע קטנה לחור הישבן ושולח יד קדימה ללטף את הדגדגן שלה.. עומדת לידו, מושכת לו בזין, צובטת לשניהם בפטמות, שורטת את הגב שלהם, מצליפה בישבנם.. הוא הכניס את האצבע עמוק יותר לישבנה.. סובב את האצבע מרחיב את החור מלקק לאט בעיגולים רטובים שמרטיבים את ישבנה.. לוחץ על הדגדגן שלה, ומכניס אצבע יד שנייה פנימה לתוכה, לעבר החום שלה לרטיבות החמה שבה.. פקדתי עליו לעמוד מולה.. הוא עשה כמצוותי- פיסק לה את הישבנים והחדיר מעט את הראש של הזין לתוכה.. מסובב אותו בפנים, מסוב את האגן, ומפלס לו את דרכו אל חמוקיה.. וכל הזמן שולח יד שתלטף את הדגדגן שלה.. הבטתי בה מתענגת על איברו וראיתי איך הוא מחזיק בה ובעדינות מתחשבת חודר אליה לאט בעיגולים קטנים שהולכים וגדלים, ניכנס מעט וחודר עמוק יותר ויוצא מעט וחודר מסובב את אגנו לעברה... עמדתי מאחוריו, פיסקתי את רגלי מצמידה את אגני לישבנו... מחזיקה במותניים שלה שמלפנים, ומושכת אותה לגופי ואת גופי לעברה ובדרך מכניסה אותו לאט..לאט עמוק יותר לתוכה, מחדירה את כל עורכו פנימה זוחל לו לאט בין הקירות שלה, עד שמגיע לקצה שאין המשך... הרפתי ממנה מעט והוא הוציא לאט את הזין.. נישענתי שוב על גופו החזקתי את אגנה וקרבתי אותה אלי תוך שאני מכניסה שוב את הזין שלו אליה מהר בתנועות של ריקוד בטן מהיר, קדימה ואחורה באגני והוא חודר ויוצא ממנה.. ניכנס לתוכה עמוק יותר.. עמוק יותר.. נישכבתי מתחתיה מכניסה את האצבעות לתוך הכוס שלה, מלקקת את הדגדגן ויונקת אותו.. היא החלה לנוע..על האצבעות שלי, מחדירה ומוציאה אותו מישבנה, רוכבת על האצבעות שלי מעלה ומטה.. לחצתי יותר על הדגדגן והכנסתי עוד אצבע בין הקירות החלקים.. הרגשתי את הקירות שלה מוחצים לי את האצבעות לשניות בכיוצוצים מהירים ושואבים, מתכווצים לאט עלי.. פיסקתי את האצבעות והכנסתי אצבע יד שנייה מכניסה ומוציאה את האצבע.. מרגישה את הראש של הזין שלו מבעדה, מגרה אותו.. הוא חדר אליה חזק יותר, התחיל להגביר מהירות מהר יותר, מהר יותר עולה ויורד ממנה, על האצבעות שלי החל לנטוף המיץ שלה.. הוא האט את הקצב מכניס את כל אורכו יוצא לאט.. היא החלה להשתולל מהר על האצבעות שלי מהר מגבירה עוד, ומגבירה "כן" צעקתי לה "מהר... כן" היא הגבירה את הקצב לקולות שלי מגבירה את מהירות התנועה.. כשהאבר שלה מתכווץ חזק על האצבעות שלי.. אופיר יוצא לאט וחדר אליה מהר במכה חדה לתוכה.. "כן תיגמרי" עודדתי אותה, "זיין אתה" התנועות של שניהם נעשו מהירים יותר והיא החלה להתכווץ שוב מהר על האצבעות שלי שנעו בתוכה מהר יותר...

cruise

New member
סיפור נחמד, רק תיקון קטן אם אפשר

חגיגת השנה החדשה היא סילווסטר, ע"ש קדוש נוצרי, ולא, אין לי בעיה עם החגיגה, אניחוגג אותה בכיף. קריסמס זה חג המולד, שחל ב-25 בדצמבר ומציין את יום הולדתו של ישו. ואת הסיפור אהבתי כבר אמרתי ?

למעלה