פינת הבלוג.

Cגלית

New member
../images/Emo63.gifפינת הבלוג.

מוזמנים להכניס פוסטים מהבלוג שלכם

parrparr

New member
שיר לשמחות...

שיר לסוף ללא סוף(תרתי משמע) מחייך עם דימעה ניסתרת בוכה בצחוק רם על "זה" שאף פעם לא היה מאשה ילדה חולפת חוזרת מוכרת מוקרת ככוכב שביט נקודת אור זוהרת חולפת כמו מיגדלאור לספינת חלל חולפת מענה מהנה כקרן אור מופיעה דרך מסך של מרחק אפוף אחריות ......................................... ....................... ..... ושוב... דימעה! "parrparr" כרגיל פה ולשם פרפר

seymore butts

New member
האישה שנולדה עם מערת המכפלה בתחת

רשומה טריה שפורסמה אתמול בערב: ברידג`ט קרקוב (Bridgette Kerkove) חוגגת היום יום הולדת 31. היא נולדה כפטרישיה לין פלקל (Patricia Lynn Felkel) ב-8 בפברואר 1977 בלוס אנג`לס, קליפורניה, גדלה בה וסיימה תיכון בברבנק. שיא סצינות סקס חדש בשנתה הראשונה בתעשיהֻ קריירת הפורנו שלה החלה בינואר 1999, ותוך פחות משנה היא זכתה בפרס תגלית השנה של AVN. כבר בשנת הפעילות הראשונה שלה שברה ברידג`ט שיא של תעשית הפורנו כשהשתתפה ב-203 סצינות סקס בסרטים שונים בתקופה של 344 ימים. בשנת 2000 היא האטה קצת את הקצב ועשתה "רק" 205 סצינות ב-319 ימים. היו לה 13 מועמדויות לפרסי ה-AVN בשנת 2001, יותר מלכל שחקן או שחקנית אחרים, אבל היא זכתה בסופו של דבר רק בפרס אחד – על סצינת הסקס השערורייתית ביותר בסרט "ימי הזונה" (The days of the whore). באותה השנה היא זכתה בפרס ונוס (פרס שהיה ניתן בכל שנה במסגרת פסטיבל סקס בברלין) לשחקנית הפורנו האמריקאית הטובה ביותר. מיד בתחילת הקריירה היא קיבלה 2 זינים בתחת ברידג`ט ידועה בזכות ביצועיה האנאליים בסרטים, ובייחוד התפרסמה בזכות סצינות עוגות הקצפת האנאליות שלה (כלומר גמירה של הגבר בתוך הרקטום שלה והתמקדות בתהליך פליטת נוזל הזרע משם) ובזכות סצינות "חדירה אנאלית כפולה" (Double Anal Penetration - DAP - שני זינים בתחת בעת ובעונה אחת). היא היתה האישה הראשונה שביצעה בסרט סצינה של חדירה כפולה לתחת, עם השחקנים מנדינגו ולקסינגטון סטיל (סטיל הוא שחקן שחור שגם הכנסת איברו בלבד לתחת אינו ענין של מה בכך). זה קרה אגב כבר בסצינת הפורנו השלישית בלבד שעשתה !!! האם ילדיה של מלכת האנאלי העולמית ייקרבו בגיהנום ? קרקוב, שטוענת שהאורגזמות שלה בסרטים הן תמיד אמיתיות, הייתה נשואה לסקיטר קרקוב, במאי פורנו ידוע, ואף ילדה לו 2 ילדים, אבל הנישואים הסתיימו בצורה מכוערת, שכללה תלונה כוזבת במשטרה של ברידג`ט נגד בעלה על התעללות מינית בבתם בת השנתיים וחצי. כנראה שידה של אימה של ברידג`ט היתה מעורבת בצורה רצינית בגירושין. מדובר באישה דתית אדוקה, שראתה בסקיטר את התגלמות השטן ואיימה על ברדיג`ט שאם לא תנטוש את דרך הפורנו ילדיה יירקבו בגיהנום - לא פחות ולא יותר. סקיטר אמר על זה פעם: "משפחת פלקל (הוריה של ברידג`ט) התפללו לנשמת בתם במקום להבין שבתם היא מלכת האנאלי העולמית". נראה שבשנים האחרונות האטה קצת ברידג`ט את הקצב, בהשפעת אימה. "פורנו זו העבודה הכי קלה וכיפית בעולם" ברידג`ט הופיעה עד היום ב-345 סרטים, וביימה 49. מסרטיה הבולטים כבמאית: "נערות המסטיק", "פיראטיות 1 ו-2", "אם זה לא שחור קח את זה בחזרה" חלקים 1 עד 4 (גם שיחקה ב-2 החלקים הראשונים), "נסיכת נוער אנאלית" 1 ו-2, "דחוף לי את זה ל..." חלקים 1,2, ו-4.. מסרטיה הבולטים כשחקנית: "המדריך האולטמיטבי למין אנאלי לנשים חלק 2", "המכורות לאנאלי 3", "מותחות התחת 1", "מכונות אהבה מהתחת לפה" , "מציצות ברחבי לוס אנג`לס", "ברידג`ט קרקוב הידועה גם כזונה מלוכלכת","ימי הזונה", "מעשנות הזין 26", "כלבות גאנג באנג 23", "כוכב הפעורות 3", "השתנה בציבור", "אצבעות בכוס 20", "סנדוויץ` האהבה", "מעשה סדום בתפריט", ו"עצור התחת שלי בוער 2". ברידג`ט קרקוב הופיעה גם בסרטיו הקלאסיים של סימור באטס "טוסיק אינטרנט", "ירכיים פתוחות לרווחה", "עשיתי אותה בדרכי שלי", "נערת טוסיק אבודה" ו"סקירה של השפיכה הנשית". פרסים שזכתה בהם: 2000 - פרס AVN על תגלית השנה. 2001 - פרס AVN על סצינת הסקס השערורייתית ביותר בסרט "ימי הזונה". 2001 - פרס "ונוס" בקטגורית שחקנית הפורנו האמריקאית הטובה של השנה. ציטוט נבחר: "זו העבודה הקלה ביותר בעולם והכי כיפית. אני מזדיינת תמורת כסף ואני גם סלבריטי עם מעריצים שמחכים שעה בתור כדי לקבל חתימה".

seymore butts

New member
שמח שאהבת.שאלה אלייך כמנהלת

סרטי פורנו נחשבים ל"אביזר מין" ?

Cגלית

New member
לדעתי כן

יש שנהנים מצפייה ונדלקים. יש שאוהבים לצלם את עצמם. יש שמאוננים יחד עם הסרט.

למעלה