לקראת טקס פרסי ה-AVN חלק א' (פורסם ב-9.1)
הכותרת המקורית לרשומה היתה הזיונים בתחת הישראלי של רוני פורנסטאר ושלי מימון יביאו לנו אוסקר !! אבל היא לא נכנסת בכותרת של פוסט סטנדרטי בפורום. הפרסום המקורי עתיר קישורים שהלכו כמובן לאיבוד בהעתקה, מי שמעונין מוזמן כמובן לקרוא את המקור ובכלל לבקר בבלוג.... ולגוף הרשומה: בשעות הבוקר המוקדמות של יום ראשון הקרוב, ה-13/1/2008, ייפלו הכרעות הרות גורל. לא, אני לא מתכוון לשביתת המרצים שמגיעה אל התאריך הקריטי של סף ביטול השנה האקדמית, וגם לא להחלטות בנוגע לתגובה על ירי הקטיושות מלבנון לצפון המדינה השבוע, אלא לטקס פרסי ה-AVN השנתי ה-25 במספר שייערך בלאס וגאס (זה יוצא שעות הערב של ה-12/1 שם), במסגרתו יחולקו הפרסים היוקרתיים ביותר של תעשיית סרטי הפורנו, והוא למעשה מקביל לטקס הענקת פרסי ה"אוסקר" של תעשיית סרטי המיינסטרים. הסרטים הבולטים השנה: רשימת המועמדים לטקס נותנת לנו הזדמנות, בדיוק כמו ב"אוסקר" של המיינסטרים, לתת הצצה לסרטים החדשים שצפויים להגיע השנה אל אקרנינו. הבולטים שבהם: "דבי עושה את דאלאס...שוב" – הסרט ה-12 במספר בסדרה המיתולוגית, שהסרט הראשון בה הופק לפני 30 שנה (!!!), בשנת 1978. סטפני מורגן מועמדת לפרס שחקנית ראשית. לסרט 21 מועמדויות ! "Layout" עם 20 מועמדויות מתוכן 2 בקטגורית השחקן הראשי כולל טום ביירון הותיק ו-2 בקטגורית השחקנית הראשית, כולל בריאנה בנקס הידועה. סקס וכינורות (Sex & Violins) עם 14 מועמדויות כולל 2 מועמדים ומועמדת לפרס שחקן ושחקנית ראשיים. גם בסרט הזה מככבת סטפני מורגן, אבל הפרס לשחקנית ראשי הוא דווקא לרוזי ג`זל. X"" של אנדרו בלייק בכיכובה של סית`ראה המשפריצנית- עם 15 מועמדויות. סית`ראה מועמדת לאחד הפרסים – סצינת ה"על טהרת המין הנשי" מהסרט. "Flasher" עם 11 מועמדויות, עם סוואנה סמסון המדהימה שמועמדת גם לפרס השחקנית הראשית על משחקה בסרט זה ולעוד פרסים כולל סצינת השלישיה המוצלחת ביותר, על משחקה בסרט "עומד" (Stood up). "The Craving" עם 12 מועמדויות, מתוכם 2 לג`סיקה דרייק על סצינת המין הקבוצתי וסצינת המין האוראלי הטובות. 5 הסרטים האלה מתחרים ביניהם בין השאר גם על קטגורית סצינת המין האנאלי הטובה ביותר בסרט (פילם). האם התחת של רוני פורנסטאר ושלי מימון יביא לנו את האוסקר ? השנה אנחנו על המפה !! ברשימה של קטגורית הסרט הזר הטוב ביותר היוקרתית מופיע הסרט מתוצרת כחול לבן "דיזנגוף 69" , אולי בגלל שמשחק המילים עם סרט הקאלט הישן "דיזנגוף 99" מן הסתם לא היה אומר הרבה לגויים קיבל הסרט באנגלית את השם המוצלח לא פחות "Assraelis"(משהו כמו "תחתים ישראליים"). זהו ללא ספק סרט הפורנו הישראלי הטוב ביותר שהופק עד היום (וכמובן שתיוחד לו רשומה נפרדת בקרוב), הן בגלל נועזות הסצינות (כולל אנאלי ואפילו סצינה אחת שבה מקבלת התגלית שלי מימון זין אחד בתחת ואחד בכוס), הן בגלל האומץ של השחקנים והשחקניות (אין פיאות, משקפי שמש, מסיכות,תחפושות זולות וקונדומים) והן בגלל האופי הישראלי הסחבקי המיוחד של הסרט. אחרי הכל באיזה סרט פורנו מחו"ל אפשר לשמוע פנינים כמו משפט המחץ "בוא נזיין אותה אחי", או "איך בא לי לתפוס 2 כוסיות חבל על הזמן" ? ומתי לאחרונה הפיקו בעולם סצינה של זוג מתעלס בלהט על צוק סמוך לחוף הים (מאי בוסקילה ועמוס דואני) כשמתחתיו על החוף קבוצת חיילים שנראה שהיו באמצע מסע או ניווט משפשפים את עיניהם ולא מאמינים למחזה שנקלע לעיניהם ? למרות הייחודיות הצברית של הסרט ועם כל הרצון לחזק את הזקפה הלאומית המידלדלת, קשה להאמין שיש ל"דיזנגוף 69" סיכוי מול המתמודדים החזקים בקטגורית הסרט הזר, סרטים כמו "תעבורה בתחת" Ass traffic)), "שיעור במוסד הרוסי 7", (חלק מסדרה רבת מוניטין על קורותיהן של נערות משכבת האליטה הרוסית בבית ספר), "יותר מדי זה אף פעם לא מספיק 2: סטייסי סילבר", "זונה מצרפת" (Whore de France), "מסיבת סקס באיביזה 2", ו"פגוש את המזדיינות 5" (Meet the fuckers 5) הם הפקה בסטנדרט אחר לגמרי, אבל מי יודע, כבר היו לנו השנה כמה סרטים ישראלים שהפתיעו בכל מיני פסטיבלים בינלאומיים, ואולי הנשיא בוש המבקר השבוע בארץ יעשה ג`סטה ויזרוק איזו מילה לחבר השופטים.... גם למשפריצניות ולחוגרות הסטראפ-און מגיע פרס לצד קטגוריות קונבנציונליות לחלוטין בדיוק כמו באוסקר הנהוגות בטקס (צילום, בימוי, סרט השנה, שחקן ראשי, שחקן משנה, הסרט הזר, קומדיה, פסקול וכולי), יש גם כמה קטגוריות מרתקות שאופייניות רק לסרטי פורנו, כמו "סצינת המין האנאלי הטובה ביותר", "סצינת השלישיה הטובה ביותר" (שכבר הוזכרה לעיל), סצינת ה"סולו" (דהיינו אוננות) הטובה ביותר. בוחרים גם סרטים מצטיינים בקטגוריות כמו מין קבוצתי, מין אנאלי, מין אוראלי, "גונזו" (סרטים שבהם הצלם הוא חלק מצוות השחקנים, מדבר איתם תוך כדי צילום ואף ולקח חלק באקשן), POV (קיצור של Point Of View, סוג סרטים שבהם הכל מוצג מהזוית של הצלם, קרוב ל"גונזו" אבל בכל זאת שונה), השפרצות, פטיש רגליים, סטראפ-און, "בין גזעי" (שחורים עם לבנות או לבנים עם שחורות), ספנקינג (מכות בטוסיק) ו-MILF (ראשי תיבות של Mothers I`d Like to Fuck) - כלומר סרטים שמככבות בהם "אימהות" בגילאים 35-30, וכמובן שיש פרס גם לקטגוריה החביבה עליי - גמירה בפנים – והמועמדים המובילים לפרס הזה– עוגת קצפת מ 50 בחורים חלק 5, "תגמור לי בתחת ולא בפה 5", "תדלק לי את התחת בשפיך" (של ג`ול ג`ורדן), "כולנו צועקים כדי לקבל קצפת בתחת 2" ו"חורים ממולאים בקצפת 4". האם הכוסים השעירים ינצחו את חוקני החלב ? אין ספק שהקטגוריה המעניינת ביותר בתחרות היא קטגורית ה"אחרים", שכוללת כל מיני סוגי פטיש שונים ומשונים ודברים אחרים שטרם נמצאה להם הגדרה. בקטגוריה הזו הסרטים המעניינים הם: "עולם האורגזמות של אני ספרינקלס". "פטיש פנאטיק 5 של בלה דונה" "Cuckold" - נשים מזדיינות מול עיני בעליהן עם גברים אחרים, לעתים גם עם נשים אחרות... "גמור לי על כתובת הקעקע 3" - עוד סרט בסדרה המתמקדת בנשים עם כתובות קעקע מרשימות בכל חלקי גופן. "Hair Force One" ו"אני אוהב את זה שעיר 2" - נשים עם שיער ערווה "נאטורל". "ארצן של היושבות על הפנים" - נשים יושבות לגברים על הפנים. "נימפות החלב" עם המגה כוכבת הגרמניה אנט שוורץ, סרט שמלמד איך ניתן לשלב חלב בסקס, כולל חוקנים... "היאבקות סקסית בשמן" (השם מדבר בעד עצמו). "Tippin Tha Scales"`, "שומרות משקל" ו"צפיה בלוויתנים" (Whale watching) - הנישה הלוהטת של נשים עבות בשר בפעולה. "הגאנג באנג המבוגר ביותר בעולם" - גאנג באנג בהשתתפות כמה שחקנים ושחקניות "ותיקים" מאוד, כולל רון ג`רמי האגדי והכרסתן שמציין השנה 30 שנות פעילות. הייתם מאמינים שתראו פעם את משפחת בריידי בסרט פורנו ? הסרט המרענן של השנה הוא ללא ספק "Not the bradys" - מעין פרודיה על סדרת הטלויזיה המיתולוגית מסוף שנות ה-60 ותחילת ה-70 "משפחת בריידי" מועמד ל-10 פרסים, כולל קטגורית התסריט ופס הקול. המועמדים הבולטים בקטגורית סרט החובבים הטוב של השנה – "חובבים POV"", "ראיה חותכת להתחממות גלובלית", "השפרצות אמיתיות" ו"אז אתה חושב שאתה יכול לזיין חלק 2". הסרט העצמאי "Spunk`d" מועמד בקטגורית התסריט והקומדיה. קטגוריה חדשה הוכנסה השנה לתחרות – "פרס ג`נה ג`יימסון על שינוי הכיוון של השנה" (השנה מתמודדים על הפרס זה נגד זה בעל ואישה – אוואן סיינפלד וטרה פטריק).