פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום אנשים יקרים! אני מאוד מצטער שאני מפרסם את הפינה רק היום, אבל מה לעשות - צה"ל קרא לי, ורק עתה שבתי אל ביתי לאחר סופ"ש מרתק... באמת! הפעם בפינה נציג משהו שכתב גיא, הלא הוא "גיא לידר". הוא קורא לזה דקלום, או משהו בסגנון, אני לא חושב שזה באמת חשוב. מאוד מרגש, מאוד חזק, מאוד אמיתי. מה אתם אומרים? גרמניה: עקצוצים ברגליים, צריבות בראש, רעידות בידיים. הכל מתצבר לתוך החול הטובעני של הבינוניות. כל כך הרבה מחיקות, שכבר אין לאן. אני חושב, שלפעמים, כשחשוך, ורק נר דולק, כמה טוב להיות בבית. ואולי, יום אחד, אני אהיה מספיק שלם כדי לקום ולכבות את הנר הארור הזה שמפריע למנוחתי. השעון מכאיב, כבר אין רוטציה, חסרות פרופורציות. ואני מרים את ראשי ורואה רק רועים גרמנים באופק, ללא כל משמעות או תכלית. במדבר האיבה מחפש עצמי ללא מוצא. קדימה, אחורה, ולכל הצדדים. אל תשכחו להמשיך ולהגיב, ולהמשיך ולשלוח יצירות (מכל הסוגים!) למייל של הפינה: [email protected]. ברק

האגוש

New member
היי, זה טוב :]

אהבתי מאוד.. תמשיך לכתוב!
מה שנפלא בפינה הזאת, זה שמגלים דברים חדשים על אנשים
.

Naych

New member
אתה מוכשר ביותר ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

כמו שתמיד אנחנו אומרים- לפעמים קשה לנו להבין עד כמה אתם בוגרים לגיל שלכם, נשאר רק להוריד בפניכם את הכובע. אל תפסיק לכתוב!!

וואו..

באמת, פשוט- וואו. זה נורא עמוק, ואמיתי וכנה. אני התחברתי [מהכיוון שלי,כמובן] להמון מהדברים.. אהבתי מאוד את הקטע של: "הכל מצטבר לתוך החול הטובעני של הבינוניות. כל כך הרבה מחיקות שכבר אין לאן." המשפט הזה נורא משך אותי ונורא התחברתי אליו. חבוב, תמשיך לכתוב.אתה מוכשר

../images/Emo23.gif זה כל כך טוב../images/Emo47.gif

ואני אוהבת מאוד את איך שאתה כותב. ושוב, אילו רק יכולתי להבין מהעיניים שלך.

MaaYanGa

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

כ"כ יפה ומרגש. התחברתי מאוד. רק תמשיך ככה. טוב?

תיאטרון רוסי../images/Emo99.gif

השיר הכי יפה שנכתב ובוצע אי פעם. זו ה-מחמאה. *גרמת לי לשמוע אותו
*

ואוו, איזה תגובות. ../images/Emo23.gif

תודה רבה על כל תגובה, באמת. אני מבטיח שאני לא אפסיק לכתוב, באמת
ד"א, השוו אותי לאביתר בנאי... וואו. תודה! (עשה לי צביטה בלב).

למעלה