פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם וסוף חנוכה שמח!
היום בפינתנו נציג את שירו של מעין - "ים של עצבות". הוא כתב, הלחין, ואפילו שר. יש בשיר הזה משהו שמאוד הזכיר לי את להקת מוניקה סקס. לא יודע בדיוק מה ולמה. אצלי הוא העלה חיוך, רגעים של הזדהות, וסה"כ יש משהו מאוד מושך בחובבניות שבו. תמשיך ליצור!! הקישור לשיר מצורף למטה. אל תשכחו להאזין, לבדוק, להגיב, וכמובן - לשלוח יצירות משלכם (המלאי הולך ואוזל, ובסוף אני אצטרך לפרסם את היצירות שלי... אוהאהאהאהא
) סופ"ש נעים, קר וגשום, וכמובן סיום חג מהנה
!!! ברק

לא הצלחתי להוריד את השיר,

אבל קראתי את המילים, ניסיתי להתחבר.. ואיכשהו הלכתי לאיבוד שם. אהבתי מאוד את הבית השני והרביעי, אבל בכל היתר איבדתי את הפואנטה. לא חושבת שהבנתי את כל המטאפורות על דגים בים העצבות, ואיך מתחבר הבית הראשון? משהו הזכיר לי את אביב גפן, כי רוב השירים שלו עושים לי תחושה כזאת. לא יודעת. יכול להיות שאני צריכה גם לשמוע את השיר.. בכלאופן, פוטנציאל ברור שיש, תמשיך ליצור.

לא הצלחתי להאזין לשיר,

אבל הכתיבה מדהימה. קצת בילבל אותי כל הקטע של המטאפורות (ים העצבות, משטרת האהבה וכו'). אני בטוח שעם הלחן המסר יהיה יותר ברור וחד, אבל בקריאה האישו נעלם באמת. אהבתי כמה בתים מסויימים, כי הכתיבה שלך גורמת לחיוך (נכון שהשיר עצוב, אבל עצם הכתיבה....), מרוב שהיא מיוחדת. כמו שאורעד אמרה, יש לך פוטנציאל. חזק ואמץ.

MaaYanGa

New member
ממש יפה../images/Emo9.gif

המילים ה"קשות" כביכול שבשיר מסתתרות מאחורי לכן יותר שמח שנותן לשיר סוגשל ציניות מסוימת, מה שנותן לחשוב שיהיה בסדר... ואני אסביר את עצמי:
לפני ששמעתי את השיר, קראתי את המילים והזדהתי נורא. אני חושבת שמדובר פה, על אהבה שלא "יכולה לצאת החוצה" בגלל הביישנות והפחד. אך כאשר שומעים את השיר יש מן הרגשה כזו, שזה קורה לכולם וזה עובר. לדעתי, בזכות הלחן היותר שמח מאשר המילים... זהו.. נורא נורא יפה, תמשיך ליצור

matanky

New member
וואי ../images/Emo2.gif

ממש יפה!! איזה קול.. ואיזה מילים...
מרגשש ביותר!! לא ממש התחברתי למילים אבל יפה!!

ונטורי

New member
מקסים ממש יפה!

למרות שלדעתי מבחינה ווקאלית יש מה לשפר אבל זה ממש ממש טוב בשביל הקלטה ביתית כפי שכתוב שם אבל מבחינת כתיבה זה פשוט מדהים. קבל ח"ח!

האגוש

New member
יפה מאוד ../images/Emo9.gif

אני אהבתי.. "בין כאב לכאב מתעטף בשתיקות" זה משפט ממש יפה
את הבית האחרון לא הכי אהבתי, אבל בכללי, השיר מקסים :] תמשיך ליצור!

Covers girl

New member
ממש יפה.../images/Emo9.gif

לא הבנתי ממש את הקשר בין כל בית לבין שאר הבתים, הם לא מאוד מלוכדים, אבל למרות זאת, זה מאוד יפה. תמשיך ליצור.

Simple Sam

New member
מעיין מעיין..../images/Emo13.gif

אתה בטח לא מזהה אותי לפי הכינוי,אבל לא נורא. אני ממש אוהבת את השיר הזה והלחן בהחלט מוסיף. אבל יאלה,משהו חדש.

matanky

New member
תגיד ברקקי...

כל כמה זמן יוצאת הפינה הזו ? ומתי שהיא תצא.. אז יש לי 3 שירים לכתוב
אתה מסכים?
שירים ממש ממש יפים... והגר עדה לכך..!!

matanky

New member
* ברקי

נשבע שזה היה בטעות ממש ממש ממש לא התכוונתי!!!!!!!!!!

למעלה