סקר

KagomeSama

New member
אם היו במאי שחקנים ואזור צילום...

אתה לא חושב שכבר היו מצלמים? הסרט בתכנון, כלום עוד לא סגור. זו רק מחשבה המרחפת לה אי שם מעל התהום הקולנועית.

הנה:

1)כמה ספרים קראת? 34 וחצי. 2)איזה ספר הכי אהבת? כבשן הנשמה. 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? יפה? למה הכוונה? אני מניח ש"מארג פיונובאר" של גאי גבריאל קיי. 4)איזה דמות אתה הכי אוהב? גילתאס ממלחמת הנשמות. 5)איזה דמות אתה הכי שונא? אין לי מושג... 6)מי הדמות הכי חשודה? קיטיארה. 7)מי הדמות הכי סתומה? בופו
. 8)מי הדמות הכי חכמה? בופו
. 9)כמה ספרים יש לך בבית? 19 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת? 100, מה יש לא להבין?

Uzumaki Naruto

New member
אוווו שנאתי את מארג פיונאבאר...

המלצת לי עליו, אבל לפי דעתי הוא היה נוראי.

Uzumaki Naruto

New member
לא לא.

אני לא חושב שלא הבנתי... הבנתי הכל. פשוט זה היה ממש משעמם ושום דבר לא זז.....

הרהרנית

New member
הנה התשובות

1)כמה ספרים קראת? שתיים וחצי 2)איזה ספר הכי אהבת? דשד"ס (דרקונים של דימדומי הסתיו) 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)?מומו של מיכאל אנדה 4)איזה דמות אתה הכי אוהב?לאורנה 5)איזה דמות אתה הכי שונא?אין במה לשנוא את הדמויות 6)מי הדמות הכי חשודה?בֵרֶם 7)מי הדמות הכי סתומה?בופו 8)מי הדמות הכי חכמה?רייסטלין, פיזבן 9)כמה ספרים יש לך בבית?שלוש מהספרייה 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת?100 חוץ מכמה סצנות

תורי

1. כמה ספרים קראתי? 11. (9 של היקמן ו-ווייס, 2 של שישיית המפגשים ולא שרדתי יותר. מתכנן על מלחמת הנשמות) 2. הכי אהבתי? אחים לנשק. 3. באמת שיש יותר מדי ספרים כאלה... באמת שאני ממש לא יכול לבחור רק אחד... 4. דמות אהובה? קרמון וגדיל. עם עדיפות לקרמון. 5. דמות שנואה? קריצ'ר! לא, רגע, הסדרה הלא נכונה... אני שונא את כל הדמויות המקוריות שסופרים אחרים הרחיבו עליהן והרסו/עיוותו אותה לחלוטין. 6. הכי חשודה? לא יודע... אני לא זוכר מספיק מהספרים בשביל לתת דמויות חשודות... 7. דמות הכי סתומה: טודי, אין ספק. אלוהים, שר דרקונים שנרצח ע"י קנדרים! עלווווב! 8. דמות חכמה: קרמון. ותחשבו על זה לרגע, לפני שאתם שולחים "מממממממממממה???" 9. ספרים של הרומח? כרגע אפס. 10. 99%, כי בכל זאת אני באמת לא יודע אם אין קטעים שאולי אפילו לא הבנתי שלא הבנתי... אבל רמת הבהירות עלתה עם הקריאה.

כי אף אחד בפורום../images/Emo58.gif

לא קרא את הספר "טודי ההובגובלין". וזאת לא אגדה. היה כתוב ברשומות במפורש שטודי נהרג ע"י קנדרים. מסתבר שמי שהרג אותו היה הדרקון, הקנדרים רק הובילו אותו אל הדרקון.

python 4

New member
../images/Emo58.gif

לא קראתי את טודי ההובגובלין... אבל KOD צודק, יש על זה גם סיפור קצר ב- dragonlance tales, חלק 2. לסיפור קוראים Lord Toede's Disastrous Hunt (מסע הציד האסוני של לורד טוד?) שהוא אחד הסיפורים הכי נחמדים שקראתי בסדרה הזו.

Guy24Gold

New member
סקררררררררררר

1)1.75. כבשן הנשמה +320 עמודים של אחים לנשק (אני קורא אותו עכשיו). 2) כבשן הנשמה 3) יש הרבה 4) גדיל 5) אף אחת 6) חשודה מאיזה בחינה? 7) רייסטלין 8) רייסטלין 9) רק של רומח הדרקון או בכלל? של רומח הדרקון 2 (אחים לנשק ודשל"ק) ובכלל יש לי כמה מאות. 10)100. מה יש לא להבין?

תשובות...

1.כמעט 5... 2.אני חושב שאת דשש"א (דרקונים של שחר האביב). 3.אני גם נורא אהבתי את "המשחק של אנדר", גם נורא אהבתי את רשומות, ואולי הרביעי והחמישי של הארי פוטר... *נסכל נוראות ונהרג בעינויים נוראיים* 4.פיזבן וחלמיש. 5.אין לי מושג... או קיטיארה או רייסטלין... 6.אממ קיטיארה.. 7.אנא ערף... לורד סוט'... למה? כי בא לי! 8.פיזבן (אחורי הכל, הוא עדיין אל...) 9.של רומח? כרגע אחד-"מלחמת התיאומים"... מושאל מספריה... 10.מה לעזאזל יש לא להבין ברשומות??? אגב, כמו שבטח שמתם לב מכל הזמן שאני פה-יש לי מערכת יחסים קשורה ביותר עם נקודות מרובות... אז אבקשכם לסלוח לי עליהן... סליחה!

למעלה