המלצה לספרים!
היי לכולם, מצטרפת לפורום הנפלא שלך, מיכל אני התחלתי את המסע שלי יחד עם "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" של רובין ס' שארמה - "סיפור משל ומדריך רוחני" - החיפוש אחר האושר והמימוש העצמי. הספר "מי הזיז את הגבינה שלי" - לזרום עם השינוי של ספנסר ג'ונסון, הספר הגיע אלי בדיוק בזמן שהייתי צריכה אותו, בזמן של החלטת החלטות קשות ושינוי דרך החיים שלי. ספר מסע נוסף - ספר מאוד מתוק - הוא "הדולפין" של סרג'יו במברן, סיפורו של חולם חלומות "סיפור של אומץ לב, ושל מאבק בפחדים ובמוגבלויות שלנו..." ללכת בעקבות החלום, להקשיב לקול שבתוכינו... לאחרונה קראתי את טרילוגית "שיחות עם אלוהים" - של ניל דונאלד וולש, שלושה ספרים עם הרבה אמת, ידע - קראתי ממש ללא הפסקה. ספר נחמד נוסף: "לאלף את השדון" - אתגר פסיכולוגי של ריצ'רד דיקרסון - השדון הוא המקור לפחד מכישלון, לחוסר ביטחון ולמח' השליליות... וניתן ללמוד לאלף אותו. שני ספרים שמאוד השפיעו אלי, וחזראתי וקראתי אותם יותר מפעם אחת הם: "התקדשות" של אליזבט הייך, הספר פתח לי את העיניים ואת הנשימה / הנשמה. קראתי בנשימה עצורה ללא הפסקה. ו"המסע הביתה" - משלי קריון, סיפורם של מייקל תומאס ושבעת המלאכים, קריון 5, סיפור מסע רוחני של מייקל, דרך שבעת הבתים - שבעת המלאכים. הספר סידר לי ועיגן לי כמה מחשבות בצורה יותר מסודרת בראש. ספר קולח, מרתק, כייפי. (לא קראתי את שאר הסידרה, כך שאיני ממליצה על האחרים) וכמובן יש ספרים רבים נוספים! קריאה מהנה