ספר...

lili lu

New member
../images/Emo63.gifספר...

שלום רציתי בבקשה לדעת אם יש ספרים שיכולים להסביר את כל מה שבעצם סובב את עולם הרוחניות ומושגים שונים שאני קוראת כאן בפורום - מודעות פנימית- נשמע נושא מדהים מאיפה מתחילים? אודה לכל תשובה מכל אחד/אחת...

shloמי

New member
ממליץ על ../images/Emo63.gif

"הסודות האבודים של אטלנטיס" - ילדי חוק האחד מאת: ג'ון פניאל קריאה נעימה

izabu

New member
אז תשמעו קטע...

רק עכשיו אני קוראת את השירשורהזה,ולפני חצי שעה הגעתי מהספריה. החזרתי את אטלנטיס ולקחתי את הנבואה השמיימית ואת הספר הממשיך שלו. כמה נפלא לי

ד א ר מ ה

New member
יווו איזה כיף לך../images/Emo24.gif

אני כל כך אוהבת את הנבואה השמיימית, הספר ממש פתח את עיני, והוא גם מאד זורם לקריאה, והתובנות שלו פשוט נפלאות. אז תהני לך ויום נפלא דארמה

אמטיסיט

New member
../images/Emo63.gif

אני חושבת שבשביל ההתחלה אולי תקראי את הספרים של סאניה רומן - צמיחה רוחנית או לחיות באור של שקאטי גווין . אך לדעתי הכי הכי הם הספרים של ג'ן רובטס המתקשרת את סת - אך להתחלה הם יהיו לך קשים לדעתי

../images/Emo63.gifאמטיסיט,,עוד ספר מקסים,,,,

של המתקשרת סאנאיה רומן"לחיות מתוך שמחה".

../images/Emo63.gifסניה רומן מתקשרת בשם האור

ג'ון רוברטס המתקשרת בשם סת מדבר על הכוח השני לבחירתכם

dgan

New member
המלצה לספרים!

היי לכולם, מצטרפת לפורום הנפלא שלך, מיכל אני התחלתי את המסע שלי יחד עם "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" של רובין ס' שארמה - "סיפור משל ומדריך רוחני" - החיפוש אחר האושר והמימוש העצמי. הספר "מי הזיז את הגבינה שלי" - לזרום עם השינוי של ספנסר ג'ונסון, הספר הגיע אלי בדיוק בזמן שהייתי צריכה אותו, בזמן של החלטת החלטות קשות ושינוי דרך החיים שלי. ספר מסע נוסף - ספר מאוד מתוק - הוא "הדולפין" של סרג'יו במברן, סיפורו של חולם חלומות "סיפור של אומץ לב, ושל מאבק בפחדים ובמוגבלויות שלנו..." ללכת בעקבות החלום, להקשיב לקול שבתוכינו... לאחרונה קראתי את טרילוגית "שיחות עם אלוהים" - של ניל דונאלד וולש, שלושה ספרים עם הרבה אמת, ידע - קראתי ממש ללא הפסקה. ספר נחמד נוסף: "לאלף את השדון" - אתגר פסיכולוגי של ריצ'רד דיקרסון - השדון הוא המקור לפחד מכישלון, לחוסר ביטחון ולמח' השליליות... וניתן ללמוד לאלף אותו. שני ספרים שמאוד השפיעו אלי, וחזראתי וקראתי אותם יותר מפעם אחת הם: "התקדשות" של אליזבט הייך, הספר פתח לי את העיניים ואת הנשימה / הנשמה. קראתי בנשימה עצורה ללא הפסקה. ו"המסע הביתה" - משלי קריון, סיפורם של מייקל תומאס ושבעת המלאכים, קריון 5, סיפור מסע רוחני של מייקל, דרך שבעת הבתים - שבעת המלאכים. הספר סידר לי ועיגן לי כמה מחשבות בצורה יותר מסודרת בראש. ספר קולח, מרתק, כייפי. (לא קראתי את שאר הסידרה, כך שאיני ממליצה על האחרים) וכמובן יש ספרים רבים נוספים! קריאה מהנה

ברוך בואך דגן../images/Emo24.gif../images/Emo137.gif|סביבו

שמחה אני על ההמלצות הרבות שהבאת ספרים מרתקים

אושרת28

New member
../images/Emo41.gif הסודות האבודים של אטלטיס../images/Emo24.gif

עבורי הוא ספר מרתק מיוחד מהותי... ואני בטוחה במיליון אחוז שאני ילדת חוק האחד.. שעכשיו מתחילה לחיות...

dgan

New member
אכן ספר נפלא,

אחרי שקראתי את "התקדשות" קראתי את "הסוד של שמבהאלה" של רדפילד (התובנה ה-11, אם אני לא טועה)- ספר קולח, שממש כיף לחזור לקרוא בו. אחריו קראתי את "הסודות האבודים של אטלנטיס". הרגשתי שהתקדשות פותחת את הדלת, הסוד של שמבהלה מוביל למנזרים ובאטלנטיס קיבלתי את כל הידע!

dgan

New member
וכמובן, איך שכחתי

"האלכימאי" ו"יומנו של מכשף" - של פאולו קואלו חג שמח

kung fu

New member
שאלה לגבי הסוד של שמבהאלה

אני רוצה לקרוא את הספר. היכן יש אותו בעברית? לא מצאתי.

dgan

New member
אני מצאתי אותו על המדף בביתה של

חברה טובה!
לפני הרבה זמן היא המליצה לי לקרוא אותו... כנראה היתי צריכה לקרא כמה ספרים אחרים קודם... בכל מקרה, ישנו בחנויות ספרים באיזור של ספרי העידן החדש. (או דרך האינטרנט באתר - dbook). חג אורים שמח

kung fu

New member
תוספת

אני לודמת קונג-פו בבית ספר בשם שמבאלה, וחלק מזה זה היה הסיבה שרציתי לקרוא את הספר.

dgan

New member
היי, לילה טוב

בספר "הסוד של שמבהאלה" המספר עובר תהליך 'רוחני', תהליך של למידה לאורך מסעו לעבר המנזרים של טיבט, על מנת שיוכל להיכנס לתוך שמבהאלה, לתוך המנזרים. סיפור מסע, שדרכו מועבר הרבה מאוד ידע. מאוד נהנתי מקריאת הספר, ועוד יותר נהנתי מכך שכמה ספרים, כמו שכתבתי בהודעה קודמת, התחברו להם יחדיו... אחרי ספר זה קראתי את ה"סודות האבודים של אטלנטיס", הרגשתי שעברתי את המסע למנזרים - המסע לשמבאהלה, עברתי תהליך של למידה ומסע לעבר הסודות... עליהם קראתי "בסודות האבודים של אטלנטיס" - הגעתי לשער ונכנסתי דרכו...

למעלה