סיפורי ים

דאויד

New member
../images/Emo63.gif סיפורי ים

כזכור, בתחילת חודש ינואר הצעתי להוציא לאור של ספר שיכלול סיפורי ים של חברי הפורום. ההצעה זכתה להתלהבות רבה, ולבקשת חברי פורום זרזתי את הטיפול באיסוף הסיפורים ונקבע התאריך 15.02.2004 כתאריך יעד. דווקא עכשיו, בימים שלאחר תאריך זה, לאחר שהודעתי שלא הוצעו מספיק סיפורים שיאפשרו הוצאת ספר, התחילו לזרום סיפורים ומשתתפים הביעו נכונות להצטרף לפרוייקט, וזאת, לאחר שהודעתי אז שאני משאיר את ההצעה פתוחה, למקרה שכותבים ירצו לצרף את סיפורי הים שלהם לספר. ההתעניינות וההענות הפיחו חיים בפרוייקט ויתכן שבכל זאת נוכל לממשו. נקבע תאריך יעד חדש, של סוף חודש מאי, שזה כמה ימים לאחר חג שבועות, לאיסוף הסיפורים. כל המעוניין להצטרף לפרוייקט (פירוט עליו במסרים שלי בפורום זה מהשבוע השני של חודש ינואר) מוזמן להציע את סיפוריו עד לתאריך זה. עדכנתי את ההסכם של זכויות היוצרים בעקבות בקשות של כותבים והוא נמצא כאן (השינויים בנוגע למשך התקופה של הענקת הזכויות וההגבלה לשפה העברית בלבד יהיה תקפים כמובן גם לאלה שכבר חתמו על ההסכם לפני שינויים אלה). ואם יש שאלות, אשמח לענות. דוד

דאויד

New member
תמונות ל-../images/Emo63.gif

כן, אני מתכנן להוסיף אינסרט צבעוני עם תמונות לספר. אפשר לשלוח תמונות (באיכות גבוהה, עד MB 5) ל- [email protected] או על CD ל-הוצאת ויויד, ת"ד 33441 תל אביב 61333

למעלה