לצערי מסכם וחופר מאוד
חוזרים לבית ספר, ומתחילים האת מעגל החגים מחדש, וממשיכים כרגיל-עם מורים חדשים(לא!!!רק לא את המורה למדעים!!!, מציטוטיה: "אני לא צורחת אני רק מרימה את הקול
" ודקה אחרי זה מתרחשת רעידת אדמה), מחנכת שאדבר עליה הרבה השנה [נקרא לה בתיה, בשביל לא לחשוף את שמה, ויש לי השערות לגבי המורה], אולחי תלמידים חדשים, אבירי השכבה עוזבים [וגם חבר די לא מקובל שאני מאוד עצוב שהוא עוזב], מנהל חדש בבית ספר למצטיינים ומחוננים[ולא, אני לא חנון, אלא
מח
ונן], מורה מבית הספר ממחוננים[המורה הזו צריכה לקחת את פרס "מורת השנה"]שלא יודעים אם היא תעזוב, המחנכת של שנה שעברה שעוזבת את הארץ ויורדת לחו"ל כדי ללמד מורים מחו"ל יהדות, להקה שאני מנסה להקים עם חברים ולא מצליחה, אתר מאינטרנט שאני מנסה להקים עם חברים, מצוקת חוגים[יותר מדי חוגים: חוג כושר שאני ח-י-י-ב, חוג כדורסל שאליו לא התקבלתי לליגה ולכן אבא שלי מנסה לרשום אותי למועדון שהוא היה בו, בצעירותו, מאמן, חוג דרמה בהנחייתה של השחקנית-מדיכה שלי מהקייטנה, צופים-שאני ח-י-י-ב ללכת, יש לי שבט מדהים], בלאגן בחדר, בית ספר משופץ ועוד מלאנתלאפים דברים שצריכים לדאוג עליהם. כמה ישנתם בחופש? טוב-טוב, למרות שישנתי הרבה במשהו כמו: 23:30. הלכתם לישון לפנות בוקר? לא. קמתם בצהריים/אחר הצהריים? לא זכור לי.לא. יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? כן, מחנ"ק(מחנה קיץ) בבאר שבע והנה
סיכומו: מיום ראשון עד יום חמישי נסעתי למחנה קיץ.הנה הסיכום השבועי שלי: ביום ראשון הכרנו את המדריכים וקיבלנו מפתחות לחדרים הפצפונים, היה קריוקי ושרנו שיר באנגלית ואת "זודיאק". ביום השני הכרנו את המורה שלנו(זה מחנה לימודי)לאנגלית והכרנו את הרכז(יש להגיד המוטרף)שלנו, עשינו פרסומות למי עדן ועשיתי קטעי קישור עם ילדה(היה קורע). ביום השלישי למדנו, היו לנו פעילויות והיה טיול לילי עם פנסים, הלכנו באמצע מדבר וראינו(כמעט) דורבן ודרכנו על עכבישים ועקרבים(שהבנות מהקבוצה שלי שמעו את המילה "עקרב" הן בכו, ולא, אני לא צוחק). ביום רביעי התחלנו לארוז מזוודות, והייתה מסיבת סיום ממש מצחיקה עם קטעי קישור שאני ועוד ילדה עשינו. ביום חמישי למדנו קצת ונפדנו מהמורים והמדריכים, ונסענו הביתה. כמעט בכל הימים היינו בבריכה, חוץ מיום חמישי. הייתה חוויה מדהימה, למרות החדרים הדחוסים ולמרות זה שישנתי על מזרון. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? כן, מ-ל-א בקייטנה ובבילויים, וזו רשימה קצרה מהן: חי פארק קריית מוצקין, לונה גרנד(עליתי על רכבת ההרים!!!l), הגן הבוטני באר שבע(או גן בוטני אחר), פארק האי, סופרלנד, בית חלומותיי, סינמה סיטי, אולפן ערוץ הילדים, מערת הנטיפים, מדעטק, עכו, נטיילת נהריה, ים, בריכה, סרטים ואני לא בטוח על עוד. עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? לא. טסתם לחו"ל? לא. שטתם באונייה/יאכטה? לא. השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? אה, כן, הצגה בקייטנת אומנוניות הבמה שהייתי בה.צ'מעו סיפור: היה לנו ריקוד בזוגות ולילדה שהייתה לידי היו כפכפים.מיהרנו לבמה כי התכוננו לחזרות, ורצתי כי המוזיקה של השיר שרקדנו לצליליו הייתה מהירה, ורצתי, ובאמצע, דרכתי על הכפכפים שלה, וזה היה מצחיק
. בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? בכיף, נהנים מהקיץ אבל אני איש חורף. שנת לימודים קלה בתקווה לעוד עונה לפיג'מות(ב-1 בספטמבר חוגגים שנה לעונה החמישית).