סוף החופש הגדול - חוזרים ללימודים

Jen74

New member
../images/Emo63.gifסוף החופש הגדול - חוזרים ללימודים../images/Emo70.gif

בסופשבוע הזה הסיכום הוא בסימן סוף החופש הגדול וחזרה ל"ספספל" הלימודים (למי שלא יודע ולא מכיר, פעם היו יושבים על ספסלים בבית הספר)
אז ככה
כמה ישנתם בחופש? הלכתם לישון לפנות בוקר? קמתם בצהריים/אחר הצהריים? יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם?
טסתם לחו"ל? שטתם באונייה/יאכטה? השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת?

shaked2010

New member
ראשונה../images/Emo70.gif

כמה ישנתם בחופש? חבל"ז הלכתם לישון לפנות בוקר? לא ממש הכי מאוחר 3 וחצי קמתם בצהריים/אחר הצהריים? לא ני טיפוס של בוקר מקסימום 10 בבוקר יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? לא.. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? לונה פארק
עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? לא עבדתי, שנה הבאה
טסתם לחו"ל? לא.. שטתם באונייה/יאכטה? באיילת השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? לא... בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? הכל טוב כל עוד אין לימודים

לצערי מסכם וחופר מאוד

חוזרים לבית ספר, ומתחילים האת מעגל החגים מחדש, וממשיכים כרגיל-עם מורים חדשים(לא!!!רק לא את המורה למדעים!!!, מציטוטיה: "אני לא צורחת אני רק מרימה את הקול
" ודקה אחרי זה מתרחשת רעידת אדמה), מחנכת שאדבר עליה הרבה השנה [נקרא לה בתיה, בשביל לא לחשוף את שמה, ויש לי השערות לגבי המורה], אולחי תלמידים חדשים, אבירי השכבה עוזבים [וגם חבר די לא מקובל שאני מאוד עצוב שהוא עוזב], מנהל חדש בבית ספר למצטיינים ומחוננים[ולא, אני לא חנון, אלא מחונן], מורה מבית הספר ממחוננים[המורה הזו צריכה לקחת את פרס "מורת השנה"]שלא יודעים אם היא תעזוב, המחנכת של שנה שעברה שעוזבת את הארץ ויורדת לחו"ל כדי ללמד מורים מחו"ל יהדות, להקה שאני מנסה להקים עם חברים ולא מצליחה, אתר מאינטרנט שאני מנסה להקים עם חברים, מצוקת חוגים[יותר מדי חוגים: חוג כושר שאני ח-י-י-ב, חוג כדורסל שאליו לא התקבלתי לליגה ולכן אבא שלי מנסה לרשום אותי למועדון שהוא היה בו, בצעירותו, מאמן, חוג דרמה בהנחייתה של השחקנית-מדיכה שלי מהקייטנה, צופים-שאני ח-י-י-ב ללכת, יש לי שבט מדהים], בלאגן בחדר, בית ספר משופץ ועוד מלאנתלאפים דברים שצריכים לדאוג עליהם. כמה ישנתם בחופש? טוב-טוב, למרות שישנתי הרבה במשהו כמו: 23:30. הלכתם לישון לפנות בוקר? לא. קמתם בצהריים/אחר הצהריים? לא זכור לי.לא. יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? כן, מחנ"ק(מחנה קיץ) בבאר שבע והנה סיכומו: מיום ראשון עד יום חמישי נסעתי למחנה קיץ.הנה הסיכום השבועי שלי: ביום ראשון הכרנו את המדריכים וקיבלנו מפתחות לחדרים הפצפונים, היה קריוקי ושרנו שיר באנגלית ואת "זודיאק". ביום השני הכרנו את המורה שלנו(זה מחנה לימודי)לאנגלית והכרנו את הרכז(יש להגיד המוטרף)שלנו, עשינו פרסומות למי עדן ועשיתי קטעי קישור עם ילדה(היה קורע). ביום השלישי למדנו, היו לנו פעילויות והיה טיול לילי עם פנסים, הלכנו באמצע מדבר וראינו(כמעט) דורבן ודרכנו על עכבישים ועקרבים(שהבנות מהקבוצה שלי שמעו את המילה "עקרב" הן בכו, ולא, אני לא צוחק). ביום רביעי התחלנו לארוז מזוודות, והייתה מסיבת סיום ממש מצחיקה עם קטעי קישור שאני ועוד ילדה עשינו. ביום חמישי למדנו קצת ונפדנו מהמורים והמדריכים, ונסענו הביתה. כמעט בכל הימים היינו בבריכה, חוץ מיום חמישי. הייתה חוויה מדהימה, למרות החדרים הדחוסים ולמרות זה שישנתי על מזרון. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? כן, מ-ל-א בקייטנה ובבילויים, וזו רשימה קצרה מהן: חי פארק קריית מוצקין, לונה גרנד(עליתי על רכבת ההרים!!!l), הגן הבוטני באר שבע(או גן בוטני אחר), פארק האי, סופרלנד, בית חלומותיי, סינמה סיטי, אולפן ערוץ הילדים, מערת הנטיפים, מדעטק, עכו, נטיילת נהריה, ים, בריכה, סרטים ואני לא בטוח על עוד. עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? לא. טסתם לחו"ל? לא. שטתם באונייה/יאכטה? לא. השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? אה, כן, הצגה בקייטנת אומנוניות הבמה שהייתי בה.צ'מעו סיפור: היה לנו ריקוד בזוגות ולילדה שהייתה לידי היו כפכפים.מיהרנו לבמה כי התכוננו לחזרות, ורצתי כי המוזיקה של השיר שרקדנו לצליליו הייתה מהירה, ורצתי, ובאמצע, דרכתי על הכפכפים שלה, וזה היה מצחיק
. בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? בכיף, נהנים מהקיץ אבל אני איש חורף. שנת לימודים קלה בתקווה לעוד עונה לפיג'מות(ב-1 בספטמבר חוגגים שנה לעונה החמישית).

edens 114412

New member
יאללה עונה!

כמה ישנתם בחופש? דווקא לא הרבה הלכתם לישון לפנות בוקר? כן קמתם בצהריים/אחר הצהריים? כן יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? אם אילת עם המשפחה נחשב אז כן ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? לא עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? כן,מקדונלדס הרווחתי בערך 2000 ש"ח טסתם לחו"ל? לא שטתם באונייה/יאכטה? לא השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? לא למה יש כאלה שכן ?? בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? בעיקר עבודה!!

עונה... ../images/Emo223.gif

כמה ישנתם בחופש?
הרבה, ואני שונאת את זה
הלכתם לישון לפנות בוקר?
כן, ככה זה גם בלי קשר לחופש אצלי
קמתם בצהריים/אחר הצהריים?
כן... יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)?
לא ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')?
ממ.. לא. עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם?
עשיתי רק בייביסיטר בשכונהD: טסתם לחו"ל?
לא
שטתם באונייה/יאכטה?
לא השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות?
לא
בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת?
היה חופש נורא משעמם.. נורא.. הייתי רוב הזמן בבית כי אסור לי לצאת בשמש
[טיפולי פנים וזה.] הספקתי להיות באשדוד אצל חברה ובת''א במיקרו-מפגש של פורום MCR.
בעיקר נפגשתי עם חברים לא ראיתי המון זמן.. אבל לא משהו מיוחד.
לא חוזרת לביצפררררררררררררררר, ס'כיף שנגמר.

מסכמת :'(

כל כך עצוב :'( כמה ישנתם בחופש? המוווווווווון הלכתם לישון לפנות בוקר? תמיד XD קמתם בצהריים/אחר הצהריים? כן יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? לא. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? כן עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? עבדתי בתל אביב פחות מחודש והרווחתי 2500 שקל
טסתם לחו"ל?לא שטתם באונייה/יאכטה? לא השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? לא O.O בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? חברות, ים, ימית 2000, סתם ברכות מעפנות P: , באולינג, קניון, פארקים, מחשב, מחשב, מחשב, מחשב, עבודה, מחשב, מחשב, עם המשפחה, על האש D: וקצת שיעורים
חבל שהחופש נגמר.. מתאים לי עוד חודשיים כאלה

טווול

New member
עווווווווונה ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif חפירה!!!

כמה ישנתם בחופש? OK קודם כל ישנתי הרבה מאוד הרבה אבל לא מספיק
(אני ישנה המון יום אחד לא ישנתי כל הלילה ואז ב1 בצוהריים נרדמתי וקמתי ב11 בלילה ואז ב4 הלכתי לישון שוב וקמתי בערך ב2 או 3) הלכתם לישון לפנות בוקר?כןןןןן כל יום בערך קמתם בצהריים/אחר הצהריים?ברורררררר מה השאלה חוץ מהימים המעצבנים שהיה לי מתמטיקה בתיכון המפגר! יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)?לא ממש לא! ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')?ברורררר הייתי בלונה פארק פעמיים ואני נוסעת לפני סוף החופש לספארי אולי אני יראה את עודדי בהופעה של יובל המבולבל
עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם?לא:( ): טסתם לחו"ל?לא!:( שטתם באונייה/יאכטה?לא!:( השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות?גם לא!!:( בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת?OK אז ישנתי קמתי וישנתי וקמתי וישנתי וקמתי חחחח לא באמת זה בערך מה שעשיתי בחופש ישנתי! אבל גם הלכתי ללונה פארק פעמיים ועשיתי את האנקונדה 6 פעמים ברצף בלי לרדת מהרכבת ,קניתי לעוודד מתנה ליומהולדת במופע שלו בקניון רעננים וגם נתנו לי לפגוש אותו והוא אמר לי ולהברמן תודה על המתנה שהבנו לו, שיחקתי במשחק של הפיג'מות במופע של דובלה וזכיתי בכרטיסים של הטבח המתוסבך הלכתי להקרנה ופגשתי שם את עדן פגשתי את עודד שעכשיו הוא מכיר אותי רישמתי:) . תליתי את הסינר שהם חילקו שם בחדר שלי פגשתי את אילנוש וקובי ויובל ויוסי ואגי ויניב ויובללללל ממש ממש נחמד. **********הלכתי הרבה לים ונשרפתי כמו עגבניה כמעט כל פעם (בעיקר בפעם שהלכתי לשפיים) \********** ועם כבר שפיים אז שהלכתי עם חברות פעם שניה העיפו אותנו כי לא היה מקום להכניס סיכה חחחחחח פגשתי קרובת משפחה שלי מחול שבכללל לא הכרתי, שיחקתי בפייסבוק מלא פעמיים עם פאוקר פוקר חחח, נסעתי לחדרה בפעם הראשונה בחיי לאיזה מסיבה עם כל מני ילדים מנתניה ממש חמודים וגם נסעתי לבאר שבע פעם ראשונה . והתבעתי את עצמי בחופש בXL BLU וכל שאר משקאות האנרגייה למינהם חחח:) וראיתי בסינימה את בדרך לחתונה עוצרים בווגאס שזה רישמית אחד הסרטים המצחיקים שראיתי וגם את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם בבכורה אחדדדד הסרטים! וואו OK זה ממש לא היה בקיצור סורי על החפירה
אבל זה הקיץ שלי בקיצור ועם אני צכה לסכם זה הקיץ הכי טוב שהיה לי :)
חבל שהוא נגמר

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif .... :)

כמה ישנתם בחופש? ממוצע שעות רגיל.. הלכתם לישון לפנות בוקר? לא קמתם בצהריים/אחר הצהריים? כן
יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? טיולים. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? לא יצא
עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? כן. טסתם לחו"ל? לא יצא בחופש הזה שטתם באונייה/יאכטה? כן השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? לא
בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? עבדתי .. נרשמתי ללימודי המשך ( י"ג + י"ד ) במכללה ע"ח הצבא .. זה פרוייקט שנקרא מרום טכנולוגי. מה 2/8 התחילה המכינה וב 27/8 היא נגמרה. באוקטובר מתחילים את הלימודים עצמם.. מקווה שיהיה בסדר. כל ספטמבר הוא חופש בשבילי ( אפשר לחשוב שזה מעין פיצוי על זה שבאוגוסט למדתי
) אז אני הולך לעשות את מה שרציתי לעשות באוגוסט בספטמבר , וכמובן לטחון שעות בעבודה ולהרוויח כסף כי בזמן הלימודים לא יהיה לי זמן כ"כ לעבוד.

Jen74

New member
../images/Emo176.gifעכשיו תורי לחפור

כמה ישנתם בחופש? לא הרבה בעיקר בגלל הלחות המעצבנת
הלכתם לישון לפנות בוקר? המון. קמתם בצהריים/אחר הצהריים? לא, תמיד הכי מאוחר בעשר בבוקר. יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)? לא ממש טיולים, בעיקר סידורים, יום כיף עם הילדות פה ושם. ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')? לא יצא.
עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם? חוץ מקצת הקלדות בבית (עו"ד, סטודנטים וכאלה), לא ממש.
עדיין מחפשת עבודה. טסתם לחו"ל? אפילו לא לחולון
שטתם באונייה/יאכטה? לא. השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות? לא הפעם. בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת? בשעמום אחד גדול וארוך

0OמומיןO0

New member
היום האחרון של החופש הגדול../images/Emo10.gif

כמה ישנתם בחופש?הרבה למרות שישנתי ממש מאוחר כמעט כל יום הלכתם לישון לפנות בוקר?כן קמתם בצהריים/אחר הצהריים?כן אבל לא קרה הרבה יצאתם לטיולים/מחנה (תנועות נוער)?הייתי במלון בירושלים ביקרתם בפארק כלשהו (לונה פארק, סופרלנד, ספארי וכו')?לא עבדתם בחופש? איפה? כמה הרווחתם? כמה חסכתם?לא טסתם לחו"ל?לא שטתם באונייה/יאכטה?לא השתתפתם בהצגות/סרטים/פרסומות?לא בקיצור, איך העברת את החודשיים האחרונים בחום הגדול והלחות המעצבנת?היה ממש כיף!!!

למעלה