../images/Emo63.gif מקרה שהיה....
בסוף שבוע שעבר נסעתי עם חברה לקניון בעיר שכנה. במהלך השיטוט שכלל בעיקר חנויות בגדים, עברנו גם ליד חנות תכשיטים ונכנסנו. חברה שלי התחילה להסתכל על טבעות, ואוזניי נפלו במקרה (כן, ממש...) על שיחה שהתנהלה לה בין בעלת החנות, אישה כבת 50 לבין המוכרת- צעירה בסוף ה-20 לחייה (אבל אל תיתפסו אותי במילה
). אני אכתוב כאן את עיקרי אותה שיחה... נא לחכות בסבלנות עד סופה! למוכרת המבוגרת נקרא שרה ולזו הצעירה- סיתוונית (למה? כי ככה בא לי... זכויות יוצרים שלי! והיא גם דומה קצת לפרח...) שרה- אני ממש לא מבינה אותך, תאמיני לי... סיתוונית- אני לא רואה בזה משהו לא בסדר... שרה- איך זה לא מפריע לבעלך, את זה אני עוד יותר לא מבינה! סיתוונית- לאורי? בהתחלה זה הפריע לו, אבל הוא התרגל. הוא היה דיי גמיש איתי בעניין. שרה- אבל זה עוד שותף בחיים שלכם... בבית שלכם... ומה עם הניקיון?? את בטח רק מנקה אחרי שניהם כל הזמן... סיתוונית- אם היית יודעת איזה שותף מקסים, לא היית אומרת את זה! (או.קיי הערת מערכת- בשלב זה, אני כבר מעלה במוחי מחשבות על המוסר החילוני הזה, ועל ההתדרדרות של המערכת המשפחתית, הזוגיות...) שרה- אצלי בבית זה לא היה קורה... אולי תקראי לי מיושנת, אבל יש דברים שלא עושים! סיתוונית- תראי, אני לא אשקר, בהתחלה אורי ממש שנא אותו- בכל זאת הוא הוא מתחרה עליי, ואנחנו מכירים מאז שהייתי ביסודי. את אורי הכרתי רק לפני שנתיים, כך שיש פה הבדל... (וסיתוונית מחויכת לה מאוזן לאוזן- אולי הייתי צריכה לקרוא לה שמחה??
) יש פה רגע של שתיקה, חברה שלי מתעניינת בנוגע למחיר של זוג עגילים. ואז סיתוונית זורקת את שורת המחץ- טוב, אני בטוחה שאורי מבין, שלמרות הקשר שיש לי עם לאקי, אותו אני הכי הכי אוהבת! נו, העיקר שהאהבה מנצחת...
בסוף שבוע שעבר נסעתי עם חברה לקניון בעיר שכנה. במהלך השיטוט שכלל בעיקר חנויות בגדים, עברנו גם ליד חנות תכשיטים ונכנסנו. חברה שלי התחילה להסתכל על טבעות, ואוזניי נפלו במקרה (כן, ממש...) על שיחה שהתנהלה לה בין בעלת החנות, אישה כבת 50 לבין המוכרת- צעירה בסוף ה-20 לחייה (אבל אל תיתפסו אותי במילה