מקבץ שאלות קטנות

מידענות

אני מעוניינת ללמוד מידענות בשנה הבאה ורציתי לדעת.... : 1) מה השכר ההתחלתי של בוגר תואר? 2) מה הן אפשרויות התעסוקה ולאן אפשר להתקדם עם תואר שני? אודה לכם אם תוכלו לענות לי .... חג שמח לכולם!!

zivper01

New member
בקשת ייעוץ ועזרה ממידענים

שלום רב, אני ספרן ומידען העובד באחת המכללות בארץ אני עומד לעבור יחד עם בת זוגתי לחו"ל לשליחות אני אצטרך למצוא עבודה בתחום המידענות/ ניהול ידע/ ספרנות אני פונה למידענים בתחומים שונים האם מישהו ממכם מוכן להזמין אותי לראות את אופן עבודתו אני פונה למידדענים בהייטק, בתעשייה ובשאר התחומים בתודה

ע שחף

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני מתכנת ומנתח מערכות (קשיש למדי..) שעומד לפני פרישה מוקדמת (הארגון הציבורי שלנו משתגע, מציע הצעות כאילו אין מחר וזורק צוותים שלמים..) או אז חשבתי לעצמי: מדוע לא מידענות? קמצוץ רקע: 10 שנות נסיון בפיתוח מערכות IT, כולל ווביות. לפני כן: רקע ב- GIS. שאלותי הן: א. האם לא די צפוף אצלכם כבר, שצריך עוד אחד? ב. אם לא, האם התחום מצריך הכשרה אקדמית, או שאפשר להסתפק בקורס? ג. האם ניתן לעבוד מהבית על בסיס חלקי/מלא? תודה

הו מאמא

New member
ספרים

זקוקה לספרים באנגלית שנותנים פרספקטיבה על שיטות קיטלוג, יש המלצות? תודה רבה רבה מראש!

randomword

New member
שלום, איפה אני יכול לקרוא\ללמוד...

על שיטות סידור של ספריות?

בתיה4

New member
שלום לך

עקרונית צריך השכלה אקדמית בתחום. יש גם קורסים - אבל אין לי מושג עד כמה הם עוזרים במציאת עבודה. יש הצעות לעבודה בבית. יש כאלו שהקימו אתרים ומציעים את שירותיהם. כדאי שתבדוק בדרושים ותראה מה מבקשים. למשל http://www.alljobs.co.il/SearchResultsGuest.aspx?page=1&position=702

דובדבן 1

New member
שאלות של ספרנית בספריה כפרית קטנה

היכן אתם רוכשים את תומכי הספרים? היכן רוכשים את הכרטיסיות לספרים?- כרטיס קורא -אנחנו עדיין לא בעידן המחשב.... האם יש תוכנה לספריות קטנות שהיא אולי חינמית באינטרנט . כמו הספריה גם התקציב שלנו מצחיק... להתראות ותודה מראש

דובדבן 1

New member
תודה על העזרה וחג שמח

המון תודה על העזרה ננסה להוריד אותה הביתה ולהבין אם היא מתאימה לנו. חג שמח, סעו בזהירות ובואו להנות מהגליל הירוק

למעלה