מילון גרי מנדלבאום

../images/Emo63.gifמילון גרי מנדלבאום../images/Emo63.gif

גם לגרי יש מלא ציטוטים מצחיקים...הנה החלק הראשון.בשבת יתפרסם החלק השני.אם שכחתי משהו אתם מוזמנים בשמחה להוסיף. *סדרות-הפיג'מות וסדרות הבת למיניהן("מנדלבאום בלש פרטי", "קפה קר-סול 1", "קפה קר-סול 2", "המופע של דובל'ה).
א'
אקסטרה אקסטרה אקסטרה לארג'-המידה של שפרה. אסף-הצלם של "מנדלבאום חקירות".
ב'
ברי-אחיו של גרי וגם הכינוי של גרי בפרק "סנו-קר". בלש-מקצוע חלופי של גרי בפרק "תעלומת הטמגוצ'י" שהפך לרעיון לסדרה שלמה.
ג'
גאלה(גלית וולפסון, בפרק "אקשן" ב-"מנדלבאום בלש פרטי" מכונה גם זבאללה)הבוסית של גרי.המנכלי"ת האמיתית של "מנדלבאום חקירות". גרי מנדלבאום-דמות אשר מגלם יניב פולישוק בסדרות*.
ד'
דנה פרידר(במציאות ובסדרות*)-בת אחותה של שפרה שאוהבת למרר את חייו של גרי.במציאות בת זוגתו של קובי.
ה'
הס פ"ת-בית הספר שבו למד גרי יחד עם צמחוני. המבורגרי-העסק של גרי. המבורגר-המוצר העיקרי אותו מוכר גרי בהמבורגרי. השטן-בדש.
ו'
אין.
ז'
אין.
ח'
אין.
ט'
טלפון-אחד החברים הפחות טובים של גרי.הוא הכי אוהב שם את השירותים...אופס...
י'
ישראל וולמן-בעל כמה פירושים.הפירוש המתאים לכאן הוא הוא עו"ד שקורא "לאישה". יניב פולישוק-השחקן שמאחורי גרי.
כ'
אין. בחלק הבא: המון המון משפטי מחץ של גרי...

Jen74

New member
רעיון מצוין ../images/Emo45.gif

זה צריך להיות משעשע
אם אני אזכר במשהו אני אוסיף...

Black Devil18

New member
../images/Emo63.gifל'../images/Emo63.gif

למה כל הסבל הזהההההההההההההההההההההההההההההה !?

../images/Emo63.gifמילון גרי מנדלבאום../images/Emo63.gif

החלק השני של המילון הגיע:
ל'
לי לי לי ולי לי לו-שמחה.אושר גדול. למה???- סבל, באסה.
מ'
מיטונפים-מטונפים. מסך שחור-בעונה הרביעית, גרי קיבל מסך משלו. מנדלבאום חקירות-משרד החקירות. מ.ס מנדלבאום-קבוצת הכדורגל של גרי בליגה למקומות עבודה בפרק בעונה הרביעית הנושא את אותו השם.
נ'
ניניניניניניניני-הרהור.אי הסכמה. ניצב וולפסון-אבא של גאלה(ראו ערך).
ס'
אין.
ע'
אין.
פ'
פליסיטי/רונקיפליץ ועוד-רוני(ראו ערך). פנחס-עובד לרגע של גרי. פימו-ע"פ גרי, מזה עשוייות הנקניקיות בהמבורגרי. פאוקר-איש תחזוקה והבעלים של בייקר 22.המציא תוכנה בצעירותו שגרמה לו להרוויח המון כסף ולקנות את הבניין. פרקים בהמשכים-דבר שגרי בלשון המעטה לא אוהב. פישמן ורותה מנדלבאום-ההורים של גרי.מגלמים אותם טוביה צפיר ונאווה קולטון.
צ'
(שמעון)צמחוני-יריבו המושבע של גרי.
ק'
קליסטה פלוקארד(כך כותבבים את שם משפחתה?)-המסאז'יסטית של גרי. קרכצעכן-מגניב.
ר'
רומי אבולעפיה-הפנטזיה של גרי(והפיג'מות). רוני מנדלבאום-הבת של גרי. רובי דואניס-חבר טוב מאוד של גרי.מכונה גם "רובנס".
ש'
שפרה מנדלבאום-אשתו של גרי. שייקה, פולי וגברי מנדלבאום-השלישייה של גרי.בני 3 בערך. שטיפת כלים-מנהג שגרי מכריח את הפיג'מות לעשות בכל פרק. שליפציקים-גאדג'טים.
ת'
אין. מוזמנים להוסיף...

enigma14

New member
איפה שאר האותיות?

ואיך אפשר לשכוח את המילה הידועה באות ד' דיביל\ים-בעל יכולת שכלית נמוכה,גרי קורא ככה לפיג'מות במיוחד לעודד. המילה הזאת הפכה לחלק מהשגרה שלי!

למעלה