כתבו עליה

../images/Emo63.gifכתבו עליה../images/Emo23.gif

טוב אז הפעם אין תמונה בגודל עמוד שלם ברייטינג
אבל יש איזה אזכור קטן בטור של מושיקו כהן לגביי הטקס היום: "... אבל אם באמת רוצים פה צדק, אם הטוב מוכרח לנצח, 'טלנובלה בע"מ' חייבת לחזור הביתה עם פסלון. וכך גם דרור נובלמן, היוצר שלה, אחרי שיביס את מתחריו בקטגוריית התסריט. 'אמא'לה' אולי משתייכת לנישה טלוויזיונית איכותית יותר, אך לא חסרו בה בעיות - בעיקר תסריטאיות. לעומתה, 'טלנובלה בע"מ' הייתה לא פחות ממצויינת, ולא רק בשביל טלנובלה: פורצת גבולות, נועזת תסריטאית, מצחיקה נורא, מדכאת לא פחות, משוחקת נפלא טלי שרון חייבת לקרקס את אורנה בנאי בקטגוריית השחקנית) - אם השתיים האלו ישפטו לפי מדדים של איכות, שנקיים מהסטריאוטיפים הבנאליים, 'טלנובלה' לוקחת בלי למצמץ."

רונושי

New member
איזה כיף לשמוע../images/Emo70.gif

לצערי הרב (והלוואי שאני טועה) לא נראה לי שזה יקרא... אין מה לעשות זה טקסים פלצניים שמתביישים לתת לטלנובלות פרסים גם אם הם מעולות! אפילו היום בבוקר ראיתי את דרור נובלמן באחת מתוכניות הבוקר והוא אפילו צחק על זה שהם אפילו לא מסוגלים לקרוא לזה טלנובלה אלא שמים אותם בקטגורית "סדרת קומדיה"..

חחח נובלמן הזה...

אבל כן, אין לי גם יותר מידי ציפיות. אמא'לה ואורנה בנאי או החיים זה לא הכל וענת וקסמן יקחו, אבל אני לא אתנגד לאיזו הפתעה

moton

New member
ענת קיבלה במסך הזהב

לא זוכר אם גם באקדמיה...

לדעתיי

"אימלה" לא הולכת לקחת למרות שמשבחים בצורה מעולה את אורנה בנאי....אבל היא לא מגיעה בכלל לרמת המשחק המועלה של טלי....

moton

New member
הכתבה הזאת כל כך שימחה אותי...

כמה מחמאות לטב"ע דרור וטלי... פשוט עלה לי חיוך! לסרוק את הכול? :)

mary17

New member
אם טלי לא זוכה בפסלון אני לוקחת

M16 ומרססת את חברי האקדמיה

mary17

New member
לא נראה לי שתרסיס נגד ג'וקים יעשה

להם משהו.... אבל M16 מצד שני

זה לא M16 ../images/Emo6.gif

זה איזה נשק לא ידוע.... ישן נושן... אגב אני ממש אוהבת את זה שהוא נטען על ידי קיפול באמצע.. זה ממש מגניב... אני חייבת להשיג לי אחד כזה... חלמתי שדודו חוזר לארץ

לא אבל הוא אמר שהוא רוצה לרסס

את אילן ככה.... תרגעו!!! זה בגלל הבדיחות הגרועות... כן בטח
אני בעד אגב

דרור../images/Emo99.gif

באמת מגיע לו! וגם לטלי..חחח אבל, טלבנולה בעמ היתה יותר מצחיקה, מרגשת, מרתקת מהתוכניות האחרות שהיו שם... ועוד בכלל, בתנאי הכתיבה של שני הדברים.... לנובלמן באמת מגיע פרס... אפילו זה בשם שלו
נובל-מן

היא באמת חייבת לקרקס אותם

כל כך מגיע לה ולא תהיה מאושרת ממני בשבילה אם היא תיקח את הפרס (טלי אם את לוקחת והפרס כולל איזה תגמול כספי אני אשמח לתשומת לב קטנה של כמה שקלים
) ועכשיו רציני. יש בעיה בארץ והיא שאנחנו מאוד אוהבים את הטראש, הזבל, היחסי ציבור, וזה בעצם מה שבאמת תופס את עיננו ואת הרייטינג שלנו אבל מצד שני משחקים אותה תרבותיים וקוטלים כל מה שהוא לא תאטרון או איזה סרט צרפתי איכותי שמוקרן רק בסינימטק. אין מה לעשות אלה אנחנו, החברה הישראלית סוגדת לריאליטי, לרכילות, לתופעת הסלב בשקל, לטלנובלות. אז למה להתכחש לזה? למה להיות צבועים ולשחק אותה. הרי ברור שרננה היתה דמות הרבה יותר קשה וטובה מההיא באימאלה (לא זוכרת איך קוראים לה) אז מה להיות צבועים ולהתכחש לזה?

אפייי!!

הנה זה גם קשור לרננה איכשהו. היא קראה לאפרת ככה לפעמים
ונו, את יודעת. טלנובלות זה משהו שבערך כולם רואים אבל רק מעטים מוכנים להודות בזה. ומה, שאיזה חבר אקדמיה שמחזיק מעצמו יסתכן בזה שאח"כ יכתבו "האקדמיה נכנסה לפופוליזם ונתנה את הפרס לטלנובלה"? יהרוס לו את השם.

אבל הוא לא בוחר בשמו

האקדמיה אמורה לייצג את הקהל... אז למה לא לייצג את מה שהקהל הכי אוהב בלי דעות קדומות? אני דוקא חושבת שדוקא הטקס הזה אמור הכי לשקף את המציאות - שהטוב יזכה, בלי זיופים וגנבות של ת.ז זאת אומרת שאם אתה נותן לX Y וZ להתמודד תחת אותה קטגוריה תשפוט נטו את הדמות שלהם, בלי קשר לאיפה הדמות הופיעה. אני לא אומרת שהטלנובלות הן בהכרח הכי טובות אבל לפחות לתת להן את ההזדמנות השווה. אבל עד שהמדינה שלנו תתגבר על מוסכמות ותפסיק לירות בעצמה ברגלים בכל תחום יקח עוד הרבה זמן, כנראה גם בזה... בינתים אני מוכנה לותר על הזכיה שלה בפרט שלא תחדול לעבוד

למעלה