יום שישי

DEANC

New member
../images/Emo63.gifיום שישי

אתם יודעים מה לעשות... - שעה ראשונה: - שעה שניה: - שעה שלישית: - שעה רביעית: - שעה חמישית:

DEANC

New member
חזרה מהשביתה - ישר לסופ"ש

- שעה ראשונה: לשון. המורה דיברהעל כל מיני דברים, קיבלו את חוברות הלימוד ולא למדנו כלום.
- שעה שניה: ספורט. היה ביטול, בגלל שאני בספורט 'מוגבר' הייתי בכיתה בזמן שהמורה שוב חזרה על החומר בשביל המפגרות.
- שעה שלישית: ערבית,
ב-י-ט-ו-ל-
- שעה רביעית: כימיה. שיעור ראשון עם המורה הזאת (מתחילת השנה שזה שלושה חודשים וחצי), עשתה לנו שמש אסוסיאציות על כימיה ושיחררה
- שעה חמישית: היסטוריה,
ב-י-ט-ו-ל-
מחזירים שעות? 60% ביטולים.

יש לי 7 שעות ולא 5 ../images/Emo7.gif

- שעה ראשונה: מתמטיקה. היה משעמם. - שעה שניה: מתמטיקה. היה משעמם. - שעה שלישית: תנ"ך. היה ביטול. - שעה רביעית: ספורט. היה קר. - שעה חמישית: לשון. היה משעמם. -שעה שישית: לשון. היה משעמם. -שעה שביעית: של"ח-כמעט נרדמתי.

אני../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

שעה ראשונה: שעת אפס
תנ"ך. שעה שנייה: מת'. שעה שלישית: מת'. הביתה!

DelbariX

New member
התחלתי ללמוד ב10

שלישית: היסטוריה - חזרה על החומר של לפני השביתה רביעית: כימיה - בוטל בשביל כלמיני הסברים למחויבות אישית חמישית: כימיה שישית: היסטוריה מחר אני קם ב6 וחצי :||

תמותו כולכם ../images/Emo7.gif

זה לא פייר שאני לומד 7 שעות ביום שישי! וגם כן השל"ח החראות האלה, עשו לנו יום שדה ביום הכי קצר! במקום לבוא ב-9:30 אני צריך לבוא ב-8:00 ובמקום לסיים ב-14:30 אני צריך לסיים ב-16:00

אתה לא היחיד../images/Emo7.gif *מזדהה*

יש לי מערכת כ"כ גרועה ,בעיקר בשישי![גם,7 שע'] לשון מתמטיקה מתמטיקה לשון אנגלית חנ"ג של"ח
מזל שיש סטאנד-אפיסט שהוא מורה לשל"ח[
] וכיתה טובה
אחרת...הייתי כבר קופצת מהחלון חח
אז תתנחם שלא כולם זונות,יש עוד כאלו שנדפקו
(לפחות אתה ואני)><"

למה סמיילי בוכה?. של"ח אחלה מיקצוע

מה כל הימי שדה האלה וזה.. ממש אחלה!!! אני אישית ממש ממש אוהבת!! כל מה שקשור לטבע וזה. (אגב גם לי יש מורה מרגי, אבל חפיף העיקר היימי שדה והצחוקים :)) ) !!

למעלה