יום חמישי.....

goanin

New member
../images/Emo63.gif יום חמישי.....

סוף השבוע כבר כאן! קחו נשימה עמוקה:
מה התכנונים?
מה נעשה?
טיפים על הדרך.. נא להשתמש רק באייקונים המוסכמים. סופשבוע רגוע ויום נעים
בהצלחה!

goanin

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

החרוף מגיע!../images/Emo183.gifאיזה כיף!!!!

אני חולה על חורף! רק שלוקח לכביסה מלא זמן להתייבש
קיפלתי כביסה (עוד לא סידרתי בארון)
הפעלתי מכונה צבעונית
עשיתי כלים (נשאר פיירקס אחד)
סידרתי את הסלון נשאר לי:
לתלות כביסה כשהמכונה תסיים
לבשל את המרק שאתמול לא בישלתי בסוף
לסיים לשטוף כלים
ללכת לקנות עוף לשבת שלא קניתי אתמול

../images/Emo27.gif ו ../images/Emo127.gif להיום

הוכנה מכונה לצהריים
נוקו השירותים והכיור במקלחת
להפעיל מכונת כביסה
להוריד את המכונה מאתמול לקפל ולארון
להחזיר את החצי מכונה שלא הוכנסה אתמול לארון לארון
להתחיל לעבור על קיץ וחורף ולהכין ארונות לילדים לפחות כל זה לנסות ולהספיק כשנגיע בלילה הבייתה כי אני ישר מהעבודה לוקחת את הילד למסיבת יום הולדת ואחר כך לאמא

goanin

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif היום

עשיתי קניה איזה כיף שאני לא צריך לקום מחר מוקדם!!
אני אסדר קצת, ומחר יום נקיון

אוצה

New member
../images/Emo27.gif

לנקות להורים את הבית קצת (העוזרת שלהם בחופשה. אחי בא לעזור). לערוך להורים קניות. בישולים לנקות שוב ריצפה בחדר של תמיר- אתמול בלילה שטפתי את כל הבית והיום שוב פספוסון על הריצפה... לקנות לתמיר מעיל לחורף.

אוצה

New member
../images/Emo127.gif אז מה היה לנו היום

ניקיתי להורים את הבית. ערכתי קניות להורים. עשיתי שופינג עם האח+ קניתי מעיל לתמיר. הכנתי קרבונד לאורחת ערב וסלט. הריח משגע. אחרי שתמיר יישן- החדר שלו יישטף שוב. אני על ארבע. מותשת. לילה טוב!

../images/Emo62.gif טיפ מעט מטומטם ../images/Emo62.gif

אבל עזר לי השבוע. כשממחזרים בקבוקים קטנים בסופר, בסוף מקבלים מן תלוש כזה ואת הסכום נותנים לקופאית שתוריד מסכום הקניה, נכון? אז תמיד תמיד תמיד שכחתי לתת לה את הפתק הקטן והוא היה נעלם איפושהו בתהומות זכרוני. הפעם- אחרי שמחזרתי, שמתי את הפתק יחד עם כרטיס האשראי בארנק כך שכשמוציאים את הכרטיס, אין מצב לפספס את הפתק הארור. צ'מעו, לא מתעשרים מזה, אבל לפחות לא הרגשתי פראיירית בפעם האלף

../images/Emo27.gif תכנונים ו ../images/Emo127.gif ביצועים

סידרתי ארונות קיץ חורף של הילדות
העברתי "ויש" על הרצפות בסלון
להפעיל מכונה בגדים ציבעוניים
לתלות או לשים במייבש
לקפל וכמובן פיזור ארונות
ערימת גרביים בשקית למיון
בנק. ללכת לקחת פנקסי שקים
כשמסדרים ארונות של קטנים בעיקר, אני אוהבת את קופסאות הקרטון של המים המינרליים של נביעות (מי שמקבל הבייתה בקבוקים למתן של 10 ליטר הם מעולים!!!) אני מסדרת הכל, מרססת על נייר טישו מקופל המוןןןן בושם ושמה בין לבין הבגדים, כותבת על הקופסא איזה בגדים מאופסנים איזה גיל ואיזו עונה, מעלה הכל לאיפסון ובשנה הבאה כשפותחים יש ריח ניפלאאאא. ואם לא טוב אז לילד הבא יהיה ריח נפלאאאאא. לפחות עד הכביסה הבאה. חורף כייפי לכולם.

maybesure

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif

אין תכנונים..עושה כל יום מה שמתבקש. לפעמים נראה מהכתיבה בפורום כאן שהחיים סובבים סביב טאסקים של נקיונות ועובדות בית וקניות. איפה זמן לתחביבים? לבילויים? למנוחה? כשאני נכנסת לשרושים היומיים הללו - נראה שכולן בסופו של יום נופלות מהרגלים ושמחות שעוד יום נשרף. תקנו אותי אם אני טועה. אז..
סידור הבית לפני היציאה לעבודה.
תליית מכונה אחת.
טאטוא הבית כשחזרתי מהעבודה, לפני ארוחת הצהרים. בגלל השביתה יש פה טיילת של ילדים כל יום.
הפעלת מכונת כביסה נוספת, שלישית כי בין לבין הבת הפעילה גם אחת.
הכנת ארוחת צהרים לבן ולבת שסיימה היום טירונות וכבר בבית.
תיכף נוטשת אתכם לטובת מקלחת וסיאסטה. בהמשך -
בישולים למחר.
שטיפת הבית.
צעידה עם אמא שלי.
מקווה לחזור לעסוק קצת באמנות, האישלי במסיבת פרידה מחברה לעבודה - מתכננת למצל יפה את הזמן בלעדיו

../images/Emo6.gif אל תקחי את זה כל כך קשה....

האמת ,שאצלי הדברים זורמים בין לבין .לא מעמסה ,לא עונש ,ממש בדרך אגב . לדעתי ,אני לא משקיעה בבית ביום יום יותר מחצי שעה .ואם יש לי זמן פנוי -אני באמת מעדיפה לקרוא ספר טוב או לתפוס

maybesure

New member
אני מתארת לי

שאצל אף אחד פה החיים זה לא רק נוקוי אחד גדול, אבל השרשורים האלו נשמעים כך. אולי צריךלפתוח שרשור תחביבים

../images/Emo27.gif

כביסה אחת
עוד שתיים נשארו...
סידור כללי של הסלון
ריאיון עבודה
ביקור אצל חברה בשמירת הריון

krina

New member
מתפקדת

מי אצר חורף (וקיבל שרב..
)? בתכנון:
לנקות את המקלחת מאבנית
לשכנע את הזוגי לתקן את המדפים הרופפים
כביסה
חלונות עשיתי (היתי חולה, היה לי יום שלם..לעבוד):
השתלטות על טוסטר האבן המשומן -מבריק כמו חדש.
רצפות
כלים
שרותים (הצלחה בהסרת כתמים חומים) +שרותים
אבק
סדר כללי לא קלה היא לא קלה דרכנו...

היום לא הספקתי הרבה

יצאתי בבוקר מהבית לסידורים. מפטיחה לכם שמשרדי ממשלה יכולים להוציא אדם שפוי מדעתו! כל הביורוקרטיה... שה' ישמור! חזרתי שפוכה לתוך הקלחת של אחר הצהריים עם 2 תינוקים. אין מצב שהייתי יכולה להספיק היום משהו. וראו זה פלא- יצאתי בערב לשעה מהבית, בזמן הזה בעלי העמיד את כל(!) השבת! אני לא צריכה לבשל כלום! (רק למחר נשאר לי כל הסדר , הנקיון והגיהוץ.)

למעלה