חומר לקריאה

tinkerbaby

New member
קריאה מהנה...

בשל התחייבויות קודמות לא יכלתי להגיע להרצאה שהייתה ברביעי שעבר בסניף מרצ. חבל מאוד כי יש לי הרבה לומר בנושא... קראו את הכתבה המצורפת, חשבו עליה ואז אולי נוכל להגיע למסקנות פוריות על המשך התייחסויתנו, כנוער עם מוסר, לנושא.

קצת תרבות (זו העליונות הגאה../images/Emo8.gif)

http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=487732 שימו
: הכותבת מתעקשת לקרוא לקהילה הגאה: קהילה לסבית-הומואית, שירה לסבית-הומואים, וגם לשנות את הסדר הקבוע (הומואים, לסביות, ביסקסואלים וט'רנסגנדרס). ושוב עולה השאלה: למה לריב כל הזמן ? לא עדיף להשתמש במילה "גאה" ?
(דרך אגב - כתבה מעולה)

tinkerbaby

New member
אויש נו באמת

תעשו לי טובה. אין כבר על מה להביע ביקורות?! כל הזמן חייבים להתלונן...

G u a n o

New member
הממ..

"כן כתב גפן: "לאנשים בתעשייה ידוע על מספר ההצעות שאני מסרב להן מדי יום. קחו לדוגמה את הקמפיין של מפלגת הליכוד. אז באמת היתה לי הזדמנות 'למכור' את האידיאולוגיה שלי ולקנות בית מפואר בשעה. סירבתי בלי לחשוב פעמיים. " נו ברור, כי כבר יש לו את הכסף לקנות שני בתים מפוארים
מפעל הפיס מצחיק אותי הם אומנם תורמים כל מני אשכולי פיס למינהם ושטויות אחרות אבל הבעיה היא שבדר"כ השכבה הנמוכה היא זו שמתפתה לזכות במיליונים בן לילה ומשקיעה את כל כספה בטפסים או בכרטיסי גירוד כשהסיכויים הם אולי אחד לשני מיליון בסופו של דבר, גם אין להם כסף להשתמש בחוגים שמציעים אותם מתנסים שמפעל הפיס בונה אבל היי, גם אני מלאתי טופס בהגרלה של החמישים מיליון
והייתי ככה קרובה ללזכות! *שיט*

כל האמת על הגדר

אני ממליץ לכולם להכנס לאתר הזה.. ואפילו להוסיף אותו לאינדקס! קצת פרספקטיבה על כמה שהגדר 'מגנה' עלינו.

אינדימדיה [English]

במאמץ אחר חיפוש מידע על האנרכיסטים הצלחתי למצוא את מירב המידע ביעילותו באתר הזה יש שם שני דיווחים על האירוע, ואמור להיות שם גם קליפ (מה שאין באף מקום אחר) אבל משום מה הוא לא עובד =[ בכל אופן גם התגובות די מעניינות. מומלץ.

לירונדה

New member
עוד שלילת זכויות אדם מעובד זר...

עובד זר גסס ומת בארגז משאית בידיעת המעביד

מה?!!? מעבר לזה שזה מזעזע ..../images/Emo7.gif

מבחינה אנושית, ומכל בחינה אפשרית. אני ויעלי היינו שם-[היא גרה לייד- באנו לאכול ארוחת בוקר אחריי הדוכן הסברים]- וראינו ניידות משטרה, ואמבולנסים, ותקשורת- ושאלנו מה קרה, ואמרו לנו- חפץ חשוד. בסדר, עובד זר הוא חפץ... זה חשוד.
פשוט נוראי מה שקורה פה , נו-ר-אי! הייתי אומרת יהי זכרו ברוך- או משהו.. אבל אני לא רואה מה ברוך בזיכרון, ואני בספק אם ייזכרו אותו עוד יומיים. =[ תודה ללירוני שהשבה את תשומת ליבינו- ולילה טוב.
[אני לא יודעת איך האיש שאמר לנו שזה חפץ חשוד- הרגיש עם עצמו אחר-כך.. אבל אני מקווה שכשהוא ימות- אף אחד לא יקרא- לו- חפץ.]

שרון איילון ואלישבע פדרמן והביקורת

יהודה נוראיל נכנס בשרון איילון ואלישבע פדרמן: " האחת - קורבן אופנה, שמדינה שלמה, ואין דרך נעימה להציג את זה, מדינה שלמה חיכתה לדעת מי מ-15 זכרים אקראיים ירביע אותה; השניה – ואין דרך נעימה וכו' – לא ידעה מחזור בעשור האחרון, במסגרת כהונתה כפצצה דמוגרפית יהודית, שטופת מוח, אוחזת במשנה סופר-גברית-שוביניסטית-אלימה, ומעריצה את רוצח ההמונים" לכתבה המלאה

למעלה